Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:
ГН

25.03.09
12:30

казано от Finish First на 25.03.09, 08:33:

A колко ли по - добре е щял да орелефи с повече карбс?
И дали всичко е натурално, каквото изглежда и се представя?

С повече карбс може би щях да орелефя като за сцена. Съгласен съм.
А може би и нямаше да орелефя.
Тази година няма да правя експерименти с повече карбс, само ще вкарам 1 път седмично зареждащ ден на 250-300 грама, другите дни - по 100.

Както се казва, за съмненията за натуралността само мога да се гордея. Не се смятам за изключение, смятам единствено че правя много добре това което правя. Нямаше ли да съм малко нагъл ако не само че не бях натурален ами и постоянно напомнях че свалям единствено с китайски л-карнитин а качвам основно с Нутрим Джуниър? Бая, бих казал.

Иване, пий си яко вода. Мани ги тия глупости за 12 литра на ден, мани ги и тия за 500 мл, пък и последните са в специфични моменти от диетата. 4 литра гледай да пиеш, адно време ми се струваше много ама не е нищо. Само около кардиото отиват 2 без да се замислиш.

казано от Георги Николаев на 25.03.09, 12:30:

Иване, пий си яко вода. Мани ги тия глупости за 12 литра на ден, мани ги и тия за 500 мл, пък и последните са в специфични моменти от диетата. 4 литра гледай да пиеш, адно време ми се струваше много ама не е нищо. Само около кардиото отиват 2 без да се замислиш.

е то 4 литра пия и без да се напъвам просто както нормално съм си живял. Че то само в два шейка и три кисели млека има два литра вода.Иначе аз мисля, че нямаше да си по релефен с повече въглехидрати.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.03.09 12:35.

25.03.09
12:54

Абе не спорете за глупости, хората реагират различно на въглехидратите. Някои могат да чистят перфектно на ВВД, а други трябва да ги намалят до минимум, за същите резултати.

казано от Петко К на 25.03.09, 12:54:

Абе не спорете за глупости, хората реагират различно на въглехидратите. Някои могат да чистят перфектно на ВВД, а други трябва да ги намалят до минимум, за същите резултати.

Значи излиза, че тоновете формули и съвети са невалидни.

25.03.09
13:06

Моят метаболизъм май е много много бавен, с такова впечатление оставам.Относно въпроса за водата - само в фитнеса пия около литър - литър и половина,иначе ми се събират около 4-5 за дена.Нещо ми се струва даже че взех да пълнея последните 4 дена,ама....може и да си въобразявам незнам.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.03.09 13:07.

25.03.09
13:11

Валидно е това, което Петко каза - при абсолютно всеки е различно.

Според формулите и съветите, аз трябва да съм огромна въглехидратна топка, замазана навсякъде. Цял живот менюто ми се състои само от въглехидрати ( ориз, картофи ), защото ги обожавам. Изял съм сигурно тонове свинско, защото съм живял на село. Въпреки това, продължавам да съм 85-86 кила, а корема ми е все едно ям само черупки от костенурка.

Пет литра не ти ли идват малко в повече? В смисъл не започваш ли да чувстваш едно такова малко странно усещане в стомаха?

Мнението беше редактирано от Timon на 25.03.09 13:16.

25.03.09
13:23

Просто имаш много бърз метаболизъм, к’во толкова??

25.03.09
13:33

Не го казах с цел да се “похваля”. Просто подкрепих мнението на Петко с личен пример.

25.03.09
13:35

и на мен преди 1-2 литра вода ми се струваха много, ама сега 4-5 литра са ми съвсем нормални. Само с азота преди трен, водата по време на трен и след трен като зема креатина ми се събират 2-3 литра. Но пък затова пикая през 30 мин :)

ГН

25.03.09
14:21

Забързай го! - това за метаболизма на автора на темата
Знаеш как.
Чести яденета, често кардио.
Отначало недей сваляй драстично въглехидратите, пробвай дали ще стане на 100 гр
Ако не стане - сваляй на 50 гр и изобщо да не ти пука.
С добавки, интервално кардио 4 пъти седмично, много вода и разни други приоми, ще го забързаш.
Още в първия си постинг споменах че ми се струва, че ти се е забавил много метаболизма.
За този цел приемай и 2500 калории - за близо 100 кила дори това е ужасно малко, с тези около 2000 където казваш най-вероятно тялото ти компесанторно ударно е забавило метаболизма.

25.03.09
16:57

Mалко е да, гледах едни калкулатори и за сваляне на човек с маса колкото на автора на темата,
препоръчват калориите да варират от 2800 до 3000. Ако имаш зелен чай, вкарай го и него в играта.

ГН

25.03.09
17:22

казано от Finish First на 25.03.09, 16:57:

Mалко е да, гледах едни калкулатори и за сваляне на човек с маса колкото на автора на темата,
препоръчват калориите да варират от 2800 до 3000. Ако имаш зелен чай, вкарай го и него в играта.

Аз лично при 90 кг бих заложилр на 2500. Така ще започна и аз самия след няколко седмици.
Казах 2500 защото той в момента е свикнал на 2000, 2000-и малко, ако правилно съм го разбрал, да не ги увеличава толкова много. Ако си прави 2500 ще е добре на този етап, все пак той да си прецени. Моет мнение е да качи от 2000 до 2500 основно за сметка на протеина  - плюс 100 грама, и още 15-ина грама мазнини.

25.03.09
21:20

Ден 18-ти

Тегло:96 кг

Храната за днес бе следната: 130 гр овес с 60 гр сирене,3 дози протеин,около 600 гр свинско разделено на 3 яденета,100 гр фъстъци с 1 биричка към 22 часа и към 24 ще има изварка 200 грама на Дядото.Тренировката бе Гърди и бицепс,с запланувано кардио след тях.Гърди правих средна с дъмбели 3 серии с по 34 максимум,горна с дъмбели 3 серий с 30 кг дъмбели,малко флайс,малко кабели и това беше.Бицепс - крив лост 3 серии,скотово 3 серии,прав чукове - 3 серии.Отидох да правя кардио и умрях на 15тата минута.Напоследък съм забелязал че адски много ме мързи да правя кардио,ама УЖАСНО МНОГО! Първите 15 мин ми е ад,те са най-дълги.Ако успея да устискам после сам се надъхвам - айде още малко,айде още 5,айди още 7 и така ги докарвах преди до 40 мин кардио.Винаги пия двойна доза Xtend по врема на тренировка разтворена в 500 мл шишенце,което си доливам даже по 1-2 пъти до горе с вода.Отначало на диетата сякаш Xtend ме енергизираше повече,или може вече просто тялото ми да е уморено.Глад - НЕ чувствам,даже малко насила ям.Незнам колко калории съм омел днес,но едва ли са повече от 2000.Мислех си днес - ако не бяха тея сума ти добавки-щях да съм жив зян,сериозно ви казвам. Познавам си тялото,едва ли щях да имам сила да се занеса до фитнеса.От днес добавих и CLA 3-4 грама на ден,OMEGA 3-6-9 по 6 хапа общо си остават и те.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.03.09 22:57.

26.03.09
07:55

Има си ориентировъчни формули, няма такова нещо като на хх килограма уу калории.

26.03.09
08:19

Братле, от чисто психологическа гледна точка - недей да се мериш всеки ден. След няколко седмици, ще започнеш да се дразниш, защо няма прогрес всеки ден и само ще те изнервя кантара.

ER

26.03.09
10:26

Че аз като гледам той няма проблем със свалянето, по-скоро от намалянето на ММ ми се струва, че се притеснява
...

26.03.09
10:28

Накрая снимките които кача ще покажат - вие ще седнете пред компа,ще поцъкате с език и ще решите имало ли е файда или е нямало. :) Днес ще съм на 50 гр карбс all day!

ER

26.03.09
10:50

Колко дена ти остават до края на цикъла и реши ли дали ще взимаш 2ра кутия митотропин?

26.03.09
11:19

Около 13 дена остават,никога не съм мислил да взимам втора кутия Митотропин,защото трябва да се прави почивка задължително след 1вата кутия.

26.03.09
18:03

Ден 19-ти

Тегло: 97 кг

Храната за днес бе:

80 гр овес с 50 гр сиренце
250 гр свинско с 1 домат
70 гр фъстъци - около 1 час преди тренировката

Преди тренировка направих енергийна бомба :
2 хапа омега 3 6 9
2 хапа CLA
доза Митотропин
доза Xtend
доза MCT
4 броя амино

По време на тренировката изпих още една доза Xtend.То ква тренировка-днес ми беше ден за почивка,но отидох да правя кардио.Няма почивка братче за мене! 50 минути крос-тренажор,като пишеше че съм минал 7 км и съм изгорил 700 ENERGY - нз кк или кдж е това.С 2 думи -  I am bustin` my ass in the gym! Доволен съм от себе си,още можех да връткам,но прекратих заради нивото на кортизола-да не прецакам работите.Тъй...нещо странно ми направи впечатление - пулса ми пишеше че е 180-190 ,на това ниво се държеше почти през цялото време,на 4 пъти ми се схвана врата и ми причерняваше,затова намалявах темпото и пак увеличавах - горе долу стана Интервално.Храната днес е изключително малко - но пък не съм гладен,ся пия доза протеин и за вечеря ще има риба тон консерва с 1 домат.......и 3-4 бирички....

ГН

26.03.09
18:10

Колега... какви са тия 1500 калории за деня, какви са тия 5 лева...
И ако сериозно говориш за тия 3-4 бира вечерта...

Аз мразя вманиачаването. Но поеми 2500 калории па се награди с 1 бира. ЕДНА бира. Не се залъгвай, че щото си ял малко, можеш да си пиеш колкото си искаш бира и прочее като нея. Увеличи си калориите и пий бира, но по-умерено де.

ГН

26.03.09
18:11

казано от emzo на 26.03.09, 07:55:

Има си ориентировъчни формули, няма такова нещо като на хх килограма уу калории.

И според тия формули сигурно 1500 калории са перфектното количество за 100 кила човек със средно омазняване? Или са прекалено сложни за разбиране тия формули?

26.03.09
18:20

казано от Емил Начев на 26.03.09, 18:16:

Ама що си разваляш перфектната диета с бирички? Поне апни нещо ако ще вкарваш още калории. То и аз нещо ми се върти да опъна една малка ракия преди лягане, но проблема не е само с диетата, ами че работата клони към битов алкохолизъм - любимия домашен спорт в бг :).

хахаха емиле аз ли клоня към битов алкохолизъм? Не те разбрах какво имаше предвид ;) И вече написах по-горе - Има повод днес малко да скъсaм синджира!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.03.09 18:20.

26.03.09
19:00

казано от Георги Николаев на 26.03.09, 18:11:

казано от emzo на 26.03.09, 07:55:

И според тия формули сигурно 1500 калории са перфектното количество за 100 кила човек със средно омазняване? Или са прекалено сложни за разбиране тия формули?

Трябва ли да ми задаваш този въпрос ? Ако някога си смятал , щеше да знаеш, че не може 100кг човек да кара на 1500 калории нали ?

ГН

26.03.09
21:14

Това което исках да кажа е, че е сторого индивидуално, но при неговото тегло, калориите които посочва (дори с биричките, камо ли без тях) са малко, без да намесваме каквито и да е формули.

Ами очевадно практиката и теорията се различават драстично, сподет тия формули Aleksandar Marinov и Петко К и други хора от форума трябваше да са умрели, ама те не са дори показват завидни резултати, такива са очевидните факти, а не някъде написаните формули.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 27.03.09 04:17.

27.03.09
07:58

Абе Ванка, това че не смятат значи ли, че карат на 1000калории дневно ?
И аз не смятам всеки ден, нали все пак трябва да се види да не поемаш прекалено малко или прекалено много (и такъв случай съм виждал ) калории.

27.03.09
16:44

Жив съм....след снощи.....не ме упреквайте много :)
8 бири....днес не съм ял нищо и едва ли ще ям
6 аминки, 2 дози Xtend и половин питка с едно парче 20 гр пуешко....това е храната за днес
С 2 думи - лечебно гладуване,да поизчистя организма от токсини :P хаха

Aleksandar Marinov лечебно пиене по скоро :)

27.03.09
18:07

Малък ъпдейт-ометох и един сандвич купешки,с 1 яйце отгоре,още 6 аминота,доза Xtend.И Митотропин 1 доза взех,ама нещо май не трябваше-щото взе да ми става странно и горещо в момента.Да се оплача от Xtend-a Втората кутия която поръчах бе с вкус диня,днес го отворих,нищо общо няма с гроздето,праха вътре не е ситен,както беше гроздето,а и не може да се разтвори,тръскам тръскам и отгоре седят едни люспи..много странна работа,ама ще се пие - няма как.Вкуса-нищо особено.с 2 думи-прецаках се малко....

27.03.09
18:32

казано от Aleksandar Marinov на 11.01.09, 19:28:

Здравейте.Малко за мен.Стартово тегло 96 кг,183см,омазнен,ръка 44 см.На ден 3ти съм от стака,който включва следните продукти на Gaspari nutriton : Size on, Superpump250, Novedex Xt(по 2 опаковки от всяко),също така и 2 опаковки X-factor.Целта е за 2 месеца да достигна 100 кг,възможно най-чисти,както и да се орелефя малко.Направил съм снимки вчера,ще направя и след 2 месеца като приключа със стака.Не мисля да пиша всеки ден как тренирам и ям,а ще пиша горе долу веднъж на седмица за да кажа как върви -сила,кг, и така нататък.Едва ден 3ти е,а вече нещата си действат,днес подобрих рекорди по сила за рамена и трицепс,напомпването е страхотно,а почивките между серийте са под минута.Храната която ще ям през целият ден - всеки ден 2 месеца е горе долу следната : 20 белтъка с 4 жълтъка,500 гр пилешко филе,2 кутиийки риба тон,1 биричка вечер :), 200 гр извара,около 300 гр- картофи (ориз), 2 пъти гейнер между храненията,2 пъти 3 -компонентен протеин между хранене и преди лягане, 2 пъти суроватка-след ставане и след тренировка.Гейнера и 3-компонентния е на Peak,Суроватката е Scivation,също така взимам за дроба -профилактично Hepacare и витамини на Peak.Това е засега,скоро повече

хехе ! :) Евала на холдига .. мн ми стана интересен дневника ти ! .. отне ми близо 1 час да прочета половината(може би защото се разсеивам и от НВД-то нещо не запомням мн мн хаха .. по късно пак ;)

Поздрави

27.03.09
18:42

Радвам се много,че ти е интересно :)

27.03.09
19:35

Aбе не че те подтиквам към алкохола, ама с едно приятелче миналото лято като чистихме, всеки петък беше мато гросо :D и пак изчисти супер много.

27.03.09
19:47

казано от emzo на 27.03.09, 19:35:

Aбе не че те подтиквам към алкохола, ама с едно приятелче миналото лято като чистихме, всеки петък беше мато гросо :D и пак изчисти супер много.

Пфиуууу....ся вече не ми е гузно ,колкото до преди малко :) Трябва да се къса синджира от време на време,но умерено :P не като мене снощи да падам на коляно и да пляскам и да свиря като селянин.хахахах Може би от липсата на карбс..... шегичка :)

28.03.09
18:44

Тука ми възниква въпроса .. Проблем ли ще е ако пия алкохол и вземам добавки ? :) Защото добавки вземам и то доста .. Маринов на тебе как ти се отразява това ? Емзо а на теб ? :)

Поздрави

П.П. Дебел пияница не съм видел :)))

28.03.09
19:12

казано от elenkov на 28.03.09, 18:44:

Ами това е, защото не му остават пари за храна :lol:

28.03.09
19:42

Аз по принцип почти не пия , но алкохола си пречи на “чистенето”.
За добавките - зависи от добавката.

29.03.09
13:46

При алкохолиците нещата са малко по-сложни - повечето от тях след определена фаза на заболяването практически не ядат, а поемат само алкохол. Последствията са доста предвидими - тотално недохранване, разграждане на де що има по тялото мастна и мускулна тъкан, липса на витамини, микро- и дори макроелементи. На това се дължи физическата им форма, а не на “чудодейните” свойства на алкохола като фетбърнър.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.03.09 13:46.

29.03.09
17:56

казано от elenkov на 28.03.09, 18:44:

Тука ми възниква въпроса .. Проблем ли ще е ако пия алкохол и вземам добавки ? :) Защото добавки вземам и то доста .. Маринов на тебе как ти се отразява това ? Емзо а на теб ? :)

Поздрави

Алкохол + Добавки = Пари на вятъра! Казвам го от личен опит това.

29.03.09
18:02

Ден 22-ри от цикъла

Тегло : неизвестно

Нямаше ме 2 дена.Бях в В.Търново за състезанието - ралито.
Храната - много зле,опитвах се да спазвам НВД-то.Общо взето за събота съм ял - овес,1 закуска,100 гр ядки, 1 огромна пица - ОХААА за 1ви път наруших диетата ми и то с КЕФ!,3 бирички,1 кисело мляко.
Храната за неделя - 1 кисело мляко, 180 гр кифлички от бяло брашно,1 пържола вратна,2 филий хляб,1 наденица,1 специалитетче завито в фолио - картоф,домат,луканка,сирене,чушка,1 биричка, доза протеин ей ся и преди лягане ще ям малко риба тон и Изварка - вече съм в Свищов,дойдох си преди малко.Не съм тренирал от четвъртък,от утре ще си сцепя гъза от кардио и яко тренировки.Отслабнал съм,има разлика вече доста видима

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1