08.08.09
16:19
Що бе Сашо?Пробвал ли си нещо различно от монохидрат?
08.08.09
16:23
RogerF
Пробвал съм много видове креатини, включително и матрици.Креатина не ми действа на мен -нито сила нищичко,само подпухване.
Ванка, напоследък нещо няма бира вечер, или само по 1 :)
Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.
Успех.
08.08.09
16:37
казано от Hvanatema на 08.08.09, 16:28:
Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.Успех.
Няма да предрусам, защото няма толкова стимуланти, колкото мислиш.
Има единствено в Jack3d и Phenadrine. Аз съм чувствителен към стимуланти много,а сега се чувствам много добре.Даже ми се спинка в момента :lol:
08.08.09
16:53
Че не разбирам от такива неща е ясно и не го крия, но така представен списъкът ми е много внушителен :)
За мен по-интересното е как ще запомняш кое кога да пиеш ! хаахха аз бих си взела кутийки, и вечер да си подреждам за: закуска, обяд, вечеря, преди и след тренировка и т.н. :D Сигурно ще ти е забавно.
айде, ще видим след 2 месеца новия Сашо :)
Списъкът наистина е внушителен и с риск да ме нападнете,аз ако имах толкова възможности щях да си направя един добър стероиден цикъл с качествени препарати+протектори че поне да знам че наистина ще има добър ефект.
То май с много вода ще се пие и нз къде ще е мястото за храна.
И аз бих направил като байкър бой :)
08.08.09
17:22
А аз не бих доближил стероиди.
По-добре бавно и качествено , отколкото бързо и калпаво. Харно си знае Сашко !
08.08.09
17:50
казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 17:22:
А аз не бих доближил стероиди.
Х2 Никога!
08.08.09
18:06
http://www.youtube.com/watch?v=rKHFXO8q4Tk
Статистиките са интересни. Стероидите са след аспирина и Мултивитамините при влезлите в спешна помощ
Както е тръгнало добавките изместват стероидите :D :D :D
———————-
Уеее 5к Cheers guys .... and ..... girls
п.с. преди година се заканих да не пиша повече в тоз форум. Несериозен съм явно.
————
мод. спам
Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.09 18:08.
08.08.09
18:13
emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.08.09 18:13.
казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 18:13:
emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)
5000 мнения, е вече 5001.
Аре аз спирам със спама.
Колко мг е мелатонина?
Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P
08.08.09
20:09
казано от Финдо на 08.08.09, 20:07:
Колко мг е мелатонина?
Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P
От слабичкия е по 1 мг хапчето,затова пия по 3 преди лягане.
Сашо, извини ме ако е обсъдено и не съм видял, не е за първи път. Но нали си беше купил протеин от pic-co - колко време се мина, какви впечатления имаш. Трудно е да се усети действието на протеина, но все за периода от време, през който ти си го ползвал можеш да дадеш някакво мнение? Вчера вечерта докато кръстосвах улиците се оказах в Сердика и реших да потърся склада. Намерих го и в Пн. ще отида да проверя продават ли L-carnitine и протеин на дребно.
09.08.09
09:31
Продават, Да , както Л карнитин, така и протеин.
Ами какви са ми впечатленията - взех си 10 кг, пих 1 кг и останалото раздадох на приятели.Когато го пиех бях в перидо на Cutting , но взех да подпухвам и прецених ,че е от него,затова го разкарах.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 09:32.
В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.08.09 11:48.
казано от Thrashmetal на 09.08.09, 11:47:
В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.
Trash, Bargain Whey на АСН е много изгоден 80дози = 80 лева ! Хвани се 2-3 дни на нещо тежко да побачкаш и си ти :)
От pic-co това са ти 20лв. за 75% протеин. Стоянчо събирал пари за изследване. Оranje го ползваше когато събираше пари за сватбата си и не съм го чувал да се оплаква. Колкото до работата - колкото и да си правя устата не мога да намеря нищо в София. Във Видин работих за малко, върнах се със 100лв. Още ги стискам.
09.08.09
15:11
Ден 14-ти
Тегло: не знам
Днес КАРДИО. 45 минути на крос-тренажора, 18 км, 450 калории. Кардиото на гладно.
От днес подкарвам по 20 гр Anabolic BCAA в кардио дните.Досега бях на 10 гр. Това прави близо 1 кг Anabolic BCAA на месец.
Храната днес :
!!!КАРДИО!!!10 гр Anabolic BCAA
10 гр Anabolic BCAA
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
400 гр задушен свински дроб с домати
450 гр задушен свински дроб с домати
50 гр протеин
270 гр риба пангасиус
50 гр протеин
Днес бая добре си хапвам :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 14:31.
Сашо, как си разпределил добавките за тези 2 месеца, с какво започваш.Не вярвам да гълташ всичко това всеки ден
09.08.09
15:47
Абсолютно всичко, което бе изброено всеки ден - 16 различни добавки. :lol:
49 хапа, останалото е 150 гр протеин и 40 гр Anabolic BCAA и 1 доза 5 гр Jack3d в тренировъчни дни
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 15:50.
А замислял ли си се как толкова много добавки ще повлиаят ня тялото ти? В смисал да не те товарят много...
09.08.09
16:11
Не, свикнал съм. ;)
Уплаши ми се окото..
Ще пиеш по 50 хапа, 150гр. протеин и още някакви простотии?
Храна ще поемаш ли през този период?
09.08.09
19:22
Ае човече разкажи ни малко за организацията покрай тия стакове, направо чета и съм в шах с две пешки. Как запомняш кое кога се пие как, как го носиш с теб как го взимаш точно когато си трябва. Аз ако имах такъв стак нямаше да имам място в стомаха за ядене (камо ли за бири :lol: ). Бях гледал някъде такива кутии големи с малки кутиики за хапченца ама немислех, че на някой някога му е трябвала :cheese:
09.08.09
19:35
Е аз съм си написал какво съм ял днес.Днес имам 5 хранения досега.
Хапчетата си ги помня кое какво кога.Абсолютно не виждам проблем с приема, повечето се вземат с храната.И си ги пия само в нас, не ги мъкна никъде.
Като преброих пак се оказаха точно 50 на ден.
Значи сега като ти чета дневника си мисля за стака,който аз готвя и за проблема с постоянния прием ако си купиш 10 вида добавки(а камо ли 16!!!),което много ме дразни,защото не мога цял ден да пия хапове и прахчета.И замислям следното нещо....дали да не си купя просто 20 кг протеин,10 кг бцаа,5-10 кг глутамин,може би креатин,витамини и да напълня 2-та фризера в къщи с по 200-300 кг пилешко и свинско и цяла зима да си реша проблема с цикъла за маса :) Е верно ще дам 2000-3000-4000 лв ама ще ги взема на суууупер цена.Утре ще пусна тема специално за идеята ми.
Като споделих идеята си на приятелката ми каза,че не иска да има нищо общо с мен ахахахахахх
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 09.08.09 22:38.
Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя още
Напълно сериозно: Защо не минеш направо на качествена химия, с толкова много добавки по едно и също време ако си мислиш, че не си вредиш дълбоко се лъжеш. Да не говорим дали въобще ще дадат някакъв ефект. Според мен половината ще се неутрализират.
10.08.09
02:26
казано от HeartCore на 10.08.09, 02:12:
Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя ощеНапълно сериозно: Защо не минеш направо на качествена химия, с толкова много добавки по едно и също време ако си мислиш, че не си вредиш дълбоко се лъжеш. Да не говорим дали въобще ще дадат някакъв ефект. Според мен половината ще се неутрализират.
И аз съм за химията.
10.08.09
05:42
Така и не виждам нещо кой знае специално и неусвоимо из добавките.
Много желаещи виждам тука за химия,много нещо.
Има един на залата където тренирам, миналата година ми беше идол. 90 кг нацепен,плътен мускул, с преса...... Тази година - вЪшка ( химяр) - обикаля и пърха из уредите, дребен и омазнен, даже гаджето му го заряза.
В Русе имам поне 3ма приятели, които продават 100% качествена химия.Как мислите, при дадени досега 5500 + лв за добавки и качествен източник на химия, при положение, че има откъде да взеха химия, дало е защото НЕ ИСКАМ и никога няма да взема?
10.08.09
05:53
казано от fe2_vanio на 09.08.09, 22:36:
Значи сега като ти чета дневника си мисля за стака,който аз готвя и за проблема с постоянния прием ако си купиш 10 вида добавки(а камо ли 16!!!),което много ме дразни,защото не мога цял ден да пия хапове и прахчета.И замислям следното нещо....дали да не си купя просто 20 кг протеин,10 кг бцаа,5-10 кг глутамин,може би креатин,витамини и да напълня 2-та фризера в къщи с по 200-300 кг пилешко и свинско и цяла зима да си реша проблема с цикъла за маса :) Е верно ще дам 2000-3000-4000 лв ама ще ги взема на суууупер цена.Утре ще пусна тема специално за идеята ми.
Като споделих идеята си на приятелката ми каза,че не иска да има нищо общо с мен ахахахахахх
Добре си го замислил, храната е в основата на всичко.НО зависи от гена и организма.При мен само с храна не може, през 6 те години, с които се занимавам с фитнес съм се убедил.Първите 5 бяха загуба на време.Аз порастнах точно за 1 година. Последната.
От септември до декември 2007ма ядях по 600-1000гр пилешко на ден.За 3 месаца над 50 кг пилешко - ефект Йок.Не мисли, че съм станал за този период здрав като охраната в Син Сити или Попай :)
Както повечето хора знаят тук, на ден рядко връзвам и 3000 калории повечето от прахчета (протеин) , пийвам си често, угаждам си с мазни сирена и меса,и пак съм си 100 кг на 46 см ръка и силата ми се увеличава, не падам и не спихвам.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 05:54.
10.08.09
06:12
Как тренира през годините,които били загуба на време ?
10.08.09
06:20
Сашо ще бъде интересно да видим как ще реагира тялото ти ако спреш добавките за няколко месеца.
10.08.09
06:24
Само не мога да разбера как си такъв голям противник на стероидите след като вече си взимал прохормони примерно. От година (ако не и повече) не си спирал добавките а и не бяха какви да са и все бяха по много наведнъж. Сега пък цели 16…
Подлагаш тялото си на голям и ненужен стрес... Oranje ( а и много други) сго е казал много точно в няколко негови поста , че всеки билдър трябва постепенно да преминава на по горно ниво в тренировъчния и суплементарния процес - първо трябва да имаш достатъчно стаж само на храна и ПРАВИЛНИ тренировки , след време можеш да почнеш основните добавки като креатин , протеин , амино после по силни стакове и чак след няколко години ако решиш че искаш - да ползваш и стероиди или прохормони.
А ти още в началото използваш всичките си козове и според мен много скоро повечето добавки няма да ти действат и ще си изправен пред алтернативата или да минеш основно на прохормони и стероиди или да забравиш за масивно и добре оформено тяло.
Евала че си такъв манияк на тема фитнес , обаче не върви да пиеш толкова добавки и примерно да казваш че те мързи да правиш клек или пък да се храниш месеци наред с “високо протеинови източници” като Сникърс, понеже имали по 15 гр протеин в тях от които не е ясно колко са от соя...
Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 10.08.09 06:34.
Абе оставете човека на мира бе !!! Дайте си парите за зоб като толкова искате и айде - гъза на цедка ! Той е избрал начина, който смята за правилен...