Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.08.09
19:09

Амплитудата на движението не е кой-знае колко голяма - от изпънати ръце до ушите, тъй че съм сигурен, че до долу (до ушите) си пуска.

TR

24.08.09
19:31

Аз пускам по до долу. Всеки различно усеща упражнението.

казано от TrainHard на 24.08.09, 19:31:

Ако е зад врат, не го прави повече.

Баси военните преси Сашо!!!105 кг!!Двойно на моите постижения :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.08.09 19:34.

TR

24.08.09
19:37

Хахахах Аз си мислех ,че говорят за пред врат.

24.08.09
19:43

TrainHard - ако искаш вероятноста за контузия да е по-голяма от тази да направиш качествена тренировка, тогава съм съгласен. Иначе никак не мисля, че е добра идея специално при раменните преси да се пуска по-ниско от носа/ушите. Били те пред или зад врат.
Още повече ако не възнамеряваш да спираш тренировките следващите няколко години.

TR

24.08.09
20:04

Мисля ,че това е правилната форма за пред врат. Щом така се води правилното изпълнение ,значи то е и безопасно. Все едно да не пускаш на лежанката докрай. Ако пусках до това положение постижението ми на това упражнение щеше да е по-високо , близо до това на Александър ,но не е трицифрено все пак :)

Мнението беше редактирано от TrainHard на 24.08.09 20:05.

ГН

24.08.09
20:07

казано от Aleksandar Marinov на 24.08.09, 18:34:

Ден 29-ти

Тегло: 99,5 кг - след вечеря

Днес РАМО.

Раменни преси с лост пред врат
15 х 60 кг
10 х 80 кг
10 х 90 кг
8 х 105 кг! Абсолютен рекорд +5 кг
10 х 90 кг - дроп
10 х 80 кг - дроп
10 х 60 кг - дроп

Раменни преси с лост зад врат
10 х 60 кг
8 х 80 кг
8 х 80 кг
10 х 60 кг

Разтваряне встрани с дъмбели
10 х 15 кг
10 х 15 кг
12 х 15 кг
10 х 15 кг

Задно рамо с дъмбели
12 х 15 кг
12 х 15 кг
12 х 15 кг

19 серии рамо за 40 минути!
Днес тренировка за малко да няма, защото бях много ангажниран, много нерви и главоболие. Учудващо се сцепих в залата от сила и енергия, 19 серии за 40 минути, подобрен рекорд, няма накъде по-добре. А въглехидратите са ми 150 гр за целият ден :)
Дроп сериите са без почивка, смъквам 10 кг от дисковете и веднага правя серия, смъквам пак тежести и веднага серия.

Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 40 гр протеин, 10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
100 гр свинско, 100 гр риба тон, 1 филия хляб “Вита”
220 гр пилешки гърди с салата домати, 50 гр синьо сирене,  1 филия хляб “Вита”, 8 блокчета шоколад
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
!!!ТРЕНИРОВКА!!!20 гр Anabolic BCAA 4:1:1 в 1 литър вода
30 гр карбс с 40 гр протеин, 10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
200 гр пилешко със салата домати, 20 гр синьо сирене

Не мога да не призная, впечатлен съм. Тъй като няма кой да ме пази, аз последно правих 10 х 100 кг на машина за рамо. Стига да имаше кой да ме пази, щях да направя и 10 х 100 кг с лост, тогава, познам се. Да видим. Възможно е, заради теб, като мотивация за съперничество, да викна 1-2 пъти някой да ме пази и да правя с лоста през скорошния ми 20-дневен цикъл. :)

24.08.09
20:24

казано от TrainHard на 24.08.09, 20:04:

Мисля ,че това е правилната форма за пред врат. Щом така се води правилното изпълнение ,значи то е и безопасно. Все едно да не пускаш на лежанката докрай. Ако пусках до това положение постижението ми на това упражнение щеше да е по-високо , близо до това на Александър ,но не е трицифрено все пак :)

Ами аз и на лежанката не пускам докрай....  :)
Не правя пълната амплитуда, така държа мускула нон-стоп в напрежение, нито изпъвам лактите горе (за де не почиват гърдите) ,нито пускам да опре щангата в гърдите.На раменните преси, положението е същото, ако не дишам правилно и отиде коня у реката... много по-трудно е без да почива мускула, както става когато се правят пълните амплитуди на движенията. Хванах си цаката и резултата е налице +30 кг сила за гърдите за последните 2 месеца, за рамената положените е някъде там също + 20 кг и отгоре сила. Всичко е до усет .... и Slin-Sane :snake:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.08.09 20:25.

24.08.09
20:56

казано от RogerF на 24.08.09, 19:33:

казано от TrainHard на 24.08.09, 19:31:

Ако е зад врат, не го прави повече.

Баси военните преси Сашо!!!105 кг!!Двойно на моите постижения :D

Военна преса е да земеш щангата от земята със обръщане и да я вдигаш от ключицата горе - долу където се пада.

Това със вземането от земята не е задължително.Иначе е до ключиците и впоследствие Сашо спомена,че пуска до носа.Откъде мога да знам?

24.08.09
21:23

казано от Aleksandar Marinov на 24.08.09, 20:24:

резултата е налице +30 кг сила за гърдите за последните 2 месеца, за рамената положените е някъде там също + 20 кг и отгоре сила. Всичко е до усет .... и Slin-Sane :snake:

СлинСейн няма много пръст в работата, а растежния хормон - ако не ме лъже паметта по този начин на трениране, без да изпълняваш пълната амплитуда на движенията, държейки мускула в нон-стоп напрежение, той не може да поеме кръв -> няма приток на кислород. От там идват и огромните количества растежен хормон. СлинСейн, МлинСейн.

24.08.09
21:26

казано от Thrashmetal на 24.08.09, 21:23:

резултата е налице +30 кг сила за гърдите за последните 2 месеца, за рамената положените е някъде там също + 20 кг и отгоре сила. Всичко е до усет .... и Slin-Sane :snake:

СлинСейн няма много пръст в работата, а растежния хормон - ако не ме лъже паметта по този начин на трениране, без да изпълняваш пълната амплитуда на движенията, държейки мускула в нон-стоп напрежение, той не може да поеме кръв -> няма приток на кислород. От там идват и огромните количества растежен хормон. СлинСейн, МлинСейн.

Trashmetal…. някой ден и ти ще пробваш Slin-a, ама гледай да е като изпаднеш в голям застой, тогава -  пак ще си говорим :)

24.08.09
21:35

Will see.

25.08.09
09:13

Ден 30-ти

Тегло: 97,7 кг - на гладно след кардиото

Днес КАРДИО.Пътека 33 минути интервално 5,6 км, 350 калории. Сцепих се да бягам

Храната днес:
!!!КАРДИО!!! 20 гр Anabolic BCAA 4:1:1
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 40 гр протеин
250 гр наденица на тиган, със салата домати и 1 филия бял хляб
200 гр пилешки гърди , 2 домата, малко шоколад
300 гр панирани рачешки ролца,салата домати
40 гр протеин

Баси пак ме втриса днес.Някакъв грип се мъчи да ме събори!! Пих 1 пакетче Колдрекс.Студено ми е и се потя, работата не е добре.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.08.09 21:52.

25.08.09
10:46

казано от Thrashmetal на 24.08.09, 21:23:

Тея фафли на друг давай да ги яде, аз си изпълнявах пълната амплитуда (както си и тренирам)  пак качих доста сила ;)

Няма как до мускула да не достига кислород, сърцето си е помпа, и без значение по какъв начин натоварваш мускула то върти кръвта в организма.

25.08.09
11:11

Това, че имаш прилични силови резултати не означава, че твърдението ми е невярно. Тренировъчните стратегии, тактики и програми по света са повече, от колкото можеш дори да предположиш, а тази специално, по която Маринов тренира, няма много общо със силовите тренировки, ами си е за чиста маса. Наистина ме съмнява, че след като спориш относно това, си чел толкова литература, колкото мен.

Имам опит и с двата вида тренировки. Разликата е, че когато не изпълняваш пълната амплитуда на Х движение, ти ставаш по-силен само в амплитудата на твоето изпълнение. Когато изпълняваш въпросното движение в пълна амплитуда, тогава ставаш по-силен в цялата амплитуда, което е по-типично за състезатели, тъй като никъде няма да ти зачетат половин клек, например, ако състезанието е за пълен клек.

А сърцето си помпа, и нищо не му пречи да “върти кръв в организма” - все пак ти като вдигаш щангата от лежанка за гърди натоварваш само тях. Ако си опитен и имаш усет, както Сашо here, съумяваш дори със свободна тежест да изолираш гърдите от трицепса и предното рамо. Мускула е под постоянно напрежение и няма време за съкращения -> не може да поеме нормални количества кръв, а по-малки. Не никакви, а по-малки, от което следва по-голямо отделяне на хормона на растежа. Той нон-стоп се отделя, просто при такава техника на изпълнение отделя повече. Това е единствения начин, освен инжектиране, да се манипулира количеството отделен хормон.

Може и да не предавам информацията която знам със стопроцентова яснота, но схващаш идеята.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.08.09 11:12.

25.08.09
11:12

Отново доста далеч от истината.Защо изобщо пишеш?Вижда се че,грам не чуваш нещата.Този вид тренировка посочена от Сашо,не е за освобождаване на повече РХ.Глупости не на квадрат,ми на кубичен метър.
2.Какъв кислород те преследва?Без кислород  и 2 повторения не може да направи с 80 кг.
Това което си написал е една откровенна глупост и затова те сложих в бисери.
Къде го е прочел ли,питай Пешо и Гошо...В неговата зала те сигурно са бодибилдинг гуру-та.След като те разпространяват твърдението,че и протеина не се разтваря без усилия.
Силата е резултат от постоянството на Сашо в залата.Ти да не мислиш,че  от 60 кг,веднага е сложил 80.
Тренировката с цел повече РХ е съвсем различна,като повечето РХ не се постига с отделен принцип,а е съвкупност от няколко фактора.

25.08.09
11:14

Чета повече, от колкото питам Пешо и Гошо. Ако ме познаваше щеше да се учудиш колко съм необщителен извън нета.
Това, което съм го прочел и сега го предавам на български език от не-случаен сайт, е статия написана от не-случаен човек. Това е твърдение на Крисчан Тибалду. И ако не знаеш кой е той, здраве да е. Запознайте се в t-nation.

п.п. Силата на Сашо идва не само от усилени тренировки, ами и от стакове за по 300-400лв. всеки месец, или и това е глупост на квадрат? Викам да си извадиш муцунката от дупенцето му.
п.п. Има бутон “Игнорирай потребителя” във всеки профил, включително и в моя. Може да ти е от полза, ако не ти се четат “глупости”. Ако пък съм ти ТОЛКОВА интересен, че сърце не ти дава да ме игнорираш, може да се запознаем извън форума - в скайп може би, да направим една тренировка заедно?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.08.09 11:20.

25.08.09
11:21

Тогава като е от стакове за 400 лв на месец за какъв РХ ми говориш?Напротив,за да се отделя РХ,мускула трябва да има съкращение и още куп неща,като определена почивка между серии,серии и още,и още.

ЕДИТ:Колкото до кислорода и РХ-Кардиото при определени условия също стимулира освобождаване на хормона.Използване на метода HIIT е подходящ.

Мнението беше редактирано от Финдо на 25.08.09 12:06.

25.08.09
11:38

Thrashmetal - С четене на жълти вестници не става, ако това твоето което говориш е “от опит” то аз не искам да го имам.
За стаковете -имал пари - дал, нищо лошо. Всеки от вас ако ги имаше би ги дал - убеден съм.

Мнението беше редактирано от btkadsl на 25.08.09 11:39.

25.08.09
12:03

Абе вие много го нападнахте човека... Аз не съм чел за това но давам конкретен случай със себе си :) Когато бях в застой почнах да правя повече повторения с разликата че не бяха до долу .. както се изказвате .. и наисстина стресирах тялото по различен начин .. качих маса , сила .... При мен ефекта е много голям когато правя не пълна амплитуда на движение и тренирам с много повторения .. затова ми беше интересен неговия пост... Та незнам дали се качва ХР от това , но просто се стресира тялото по друг начин който за мен лично беше супер ефективен .. Та за стака да попитам автора на темата ... Тялото има най-добри резултати и се стресира когато постепенно му се вкарват една след друга добавките .. или съчетанията от добавки ... Та ако почнем с някакъв зверски стак дали тялото ще реагира и ще расте както постепенно ако се стресира и се добавят и се усеща пълния ефект от добавки .. Според мен категорично не..Лично според мен само стероидите могат да постигнат това .. защото тяхния ефект си е такъв .. неестествен и вербуващ тялото.. Та мисълта ми беше лично аз ако почна сега с слин-сейн и примерно някакъв обикновен протеин или амино и после постепенно стресирам тялото с други неща ще имам същия или минимално по малък ефект ако го набузя и натоваря с още 20 неща наведнъж ..От което ще се получи нещо като претръпване и няма да усещам нищо освен примерно слин сейна ..

Мнението беше редактирано от ShoCkk на 25.08.09 12:06.

25.08.09
12:18

казано от ShoCkk на 25.08.09, 12:03:

Абе вие много го нападнахте човека... Аз не съм чел за това но давам конкретен случай със себе си :) Когато бях в застой почнах да правя повече повторения с разликата че не бяха до долу .. както се изказвате .. и наисстина стресирах тялото по различен начин .. качих маса , сила .... При мен ефекта е много голям когато правя не пълна амплитуда на движение и тренирам с много повторения .. затова ми беше интересен неговия пост... Та незнам дали се качва ХР от това , но просто се стресира тялото по друг начин който за мен лично беше супер ефективен .. Та за стака да попитам автора на темата ... Тялото има най-добри резултати и се стресира когато постепенно му се вкарват една след друга добавките .. или съчетанията от добавки ... Та ако почнем с някакъв зверски стак дали тялото ще реагира и ще расте както постепенно ако се стресира и се добавят и се усеща пълния ефект от добавки .. Според мен категорично не..Лично според мен само стероидите могат да постигнат това .. защото тяхния ефект си е такъв .. неестествен и вербуващ тялото.. Та мисълта ми беше лично аз ако почна сега с слин-сейн и примерно някакъв обикновен протеин или амино и после постепенно стресирам тялото с други неща ще имам същия или минимално по малък ефект ако го набузя и натоваря с още 20 неща наведнъж ..От което ще се получи нещо като претръпване и няма да усещам нищо освен примерно слин сейна ..

shockk - винаги се почва от малкото,аз миналото лято даже и протеин не си купувах.После протеинче, глутаминче ,малко по-малко взех да се ориентирам кое си струва и кое не.
Съвета от мен е - почни само със яко храна, подбрани въглехидрати, протеин и слин-сейн.Нищо друго не ти трябва.Задръж 2 месеца така и като теглим чертата да видим какъв ще е резултата.Аз съм сигурен, че ще има  доста неща за отбелязване в червено.

TR

25.08.09
18:39

Такаам. В моя фитнес има един който  тренира със супер леки килограми , аз като почвах тренирах с повече. Е ако изглеждах като него... Супер изчистен(и Кардио след всяка трен де) , доста голям. Прави самите упражнения като за списание. Бавно и правилно. Незнам за това което говори Траш , обаче според мен правилното изпълнение е по-важно.

ГН

25.08.09
18:53

Всяка (разумна) методика работи!

Ако си напреднали и знаеш какво правиш, можеш, да дам пример с онова прословуто скотово сгъване дето бях сложил клип, и с 15 кг 15 мега чисти и бавни повторения да правиш, и с 30 кг 8 повторения с чийтинг. Определин неща в определни случаи при опрделени хора работят повече от други. Но определено и с малки тежести можеш да тренираш ползотворно.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 27.08.09 08:43.

25.08.09
19:04

В T-nation съм чел и няколко глупости... Не го приемайте този сайт за фитнес библия.

26.08.09
18:40

Ден 31-ви

Тегло: 98,8 кг

Днес ГРЪБ

Набирания
10
8 8
8

Дърпане на машина, тесен хват,отгоре надолу
8 х 70 кг
8 х 70 кг
8 х 70 кг

Лодка с широк лост,подхват за долначта част на гърба
12 х 70 кг  +2 повторения
12 х 75 кг  +2
12 х 80 кг  +2
14 х 80 кг  +4
15 х 60 кг дроп +5

Хиперекстензии
15
15 с 5 кг тежест

Краката ми са болница от бягането вчера.Едвам ходя, затова пропуснах тягата.
Днес зареждащ ден 350 гр въглехидрати и 250 гр протеин. Храната е екстра!

Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 40 гр протеин
350 гр пица с 40 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!! 30 гр Anabolic BCAA 4:1:1
30 гр карбс, 40 гр овес и 40 гр протеин
250 гр панирани рачешки ролца и 130 гр риба тон
1 кока-кола 500 мл
220 гр пилешко със салата домати и патладжан

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.08.09 18:40.

26.08.09
18:48

Не виждам Фервекса. Оправи ли се вече?

26.08.09
19:19

Да.Успях да се оправя.Вчера даже 2 колдрекса  и двойна доза витамини и горещ душ ударих,не се дадох на гадината :)

26.08.09
20:26

казано от everytime we touch на 25.08.09, 19:04:

В T-nation съм чел и няколко глупости... Не го приемайте този сайт за фитнес библия.

като например ?

27.08.09
06:21

Примерно имаше една статия която гласеше, че едва ли не няма по - хубави тренировки откогато като си болен и че изобщо не трябва да почиваш от фитнес когато си болен. Беше много убедително поднесено, че когато човек е болен е по-силен и има повече фокус за тренировка, което от личен опит знам, че не е така.

казано от everytime we touch на 27.08.09, 06:21:

Примерно имаше една статия която гласеше, че едва ли не няма по - хубави тренировки откогато като си болен и че изобщо не трябва да почиваш от фитнес когато си болен. Беше много убедително поднесено, че когато човек е болен е по-силен и има повече фокус за тренировка, което от личен опит знам, че не е така.

Съмнявам са, че си го прочел правилно :lol:

27.08.09
07:41

Мне, съвсем сериозно! Обяснението беше, че тялото когато е болно пускало няк’ви ензими ли к’во които подсилвали организма и за това си имал повече сила когато си болен...

27.08.09
14:37

Ден 32-ри

Тегло: 98,8 кг

Днес НИЩО

Краката още са леш от кардиото преди 2 дена, така че днес релакс и на 150 гр въглехидрати

Храната:
1 хап Слин-Сейн
70 гр овес с 40 гр протеин
70 гр бирена пръчица,1 земел, 1 палачинка с кашкавал и луканка, 40 гр протеин
500 гр мусака с тивкички, зеленчуци и кайма, 30 гр протеин
400 гр мусака с тивкички, зеленчуци и кайма, 30 гр протеин
салата домати с лук и краставици
1 бира

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.08.09 21:09.

28.08.09
12:47

Дет 33-ти

Тегло:98,8 кг

Днес Гърди

Горна лежанка с лост
12 х 70 кг
10 х 90 кг
10 х 110 кг
10 х 110 кг
10 х 90 кг дроп
10 х 70 кг дроп

Гърди на машина, вертикален хват
8 х 60 кг
8 х 60 кг
8 х 55 кг
10 х 55 кг

Гърди пек-дек на машина
12 х 90 кг
10 х 90 кг
10 х 90 кг
10 х 80 кг дроп
10 х 60 кг дроп

Всичко това за 30 минути.
Веднага след гърдите КАРДИО на пътека, 3,5 км 20 минути, 220 калории.Краката още ме болят от предното тичане.

Днес ще съм на 150 гр въглехидрати.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
250 гр домашна баница с 40 гр протеин
30 гр карбс с 40 гр протеин
100 гр пилешко филе и купа добруджански черен боб
400 гр мусака от тиквички и кайма,30 гр протеин
1 бира

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.08.09 21:08.

28.08.09
14:49

Нищо не мога да мисля за halodrol на gaspari, защото не съм ползвал.
От арахидоновата киселина съм доволен.

29.08.09
09:33

Ден 34-ти

Тегло: 98,2 кг - на гладно

Днес КАРДИО.Велоергометър 52 минути 700 калории 30,5 км.
Краката много ме болят, явно тичането не е за мен.Даже накуцвам в момента.

Novedex XT от вчера е премахнат от списъка.Имам половин опаковка останало, но се прибира в шкафа за други времена.
Добавен е продукт за ставите - Joint RX by Hi-tech pharmaceuticals. Старите болки в лактите се обадиха наново, откакто взех да товаря повече трицепса.

Днес ще съм на 100 гр въглехидрати, утре също.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
200 гр телешко на скара,салата домати и патладжан
200 гр телешко на скара,салата домати и патладжан
40 гр протеин
200 гр телешко на скара,салата домати и патладжан,30 гр синьо сирене

Отличник с храната поне днес ;)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.08.09 18:27.

29.08.09
13:02

Каква е причината,за остраняване на Новедекса?

29.08.09
13:09

Не ме кефи и не го усещам.Засега ми е излишен.За тестостерона мисля, че и ZMA ми е достатъчно.

30.08.09
15:46

Ден 35-ти

Тегло : не знам

Днес РЪЦЕ

Бицепс с дъмбели
10 х 22,5 кг
6 х 27,5 кг + 2,5 кг рекорд
8 х 22,5 кг
10 х 22,5 кг

Скотово с дъмбел
8 х 17,5 кг
8 х 17,5 кг
8 х 17,5 кг

Бицарата се напомпва напоследък много бързо

Трицепс
Разгъване с въже
12 х 45 кг
12 х 45 кг
12 х 45 кг
12 х 45 кг
10 х 50 кг
10 х 40 кг дроп
10 х 30 кг дроп
10 х 20 кг

С прав лост на скрипец,разгъване с подхват
10 х 20 кг
10 х 30 кг
10 х 40 кг
10 х 30 кг

Всички серии за трицепс за около 10тина минути.Почти без почивка.

Да не забравя и КАРДИО велоергометър 40 минути 550 калории, 24 км.20 мин нормално, 20 мин ХИИТ, 1 мин спринт 2 минути нормално.

Така....Сила в трицепса много, НО имам ПРОБЛЕМ.
Старата болка в лакътната става и сухожилията се обади отново.
Така е то, рекорди за рамо,рекорди за гърди,рекорди за трицепс - всичките движения са тласкащи и ставите сдадоха багажа отново.Нечовешка болка докато загрявах с едно малко дъмбелче.Дотук с рекордите за трицепс . И май като цяло приключих с рекордите на упражненията, които товарят ставите......Раменните преси - чат-пат ще се правят и те, връщам се към дъмбелите за рамо.Ще пия Joint-RX by Hi-tech Pharmaceuticals, но ще видим...

Вчера под 100 гр въглехидрати, днес под 80 гр въглехидрати.Изнервеност - да, сила - ДА! Кардио - много.
Купих и 4 кг филе хек и 2 кг риба паламуд.Паламуд-а го сготвих във фолио във фурната, така че цялата седмица се очертава на риба.

Храната днес:
1 хап Слин-Сейн
домашна баница със лук и кайма 150 гр и 40 гр протеин
35 гр овес с 40 гр протеин
200 гр риба паламуд
130 гр Телешко на скара
1 бира

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.08.09 18:34.

31.08.09
12:42

Ден 36-ти

Тегло: 97,5 кг

Днес КАРДИО.Прецаках се яко. Само 23 минути, 280 калории.
Станах,навън беше едно мрачно,ама все пак реших да отида в залата да правя кардио на гладно.Запалих мотора, с огромно желание почнах да връткам и едвам бяха минали 23 минути и жената се обади да ми каже, че “навън валяло не виждам ли”.... И така тренировката бе прекъсната, а аз се прибрах с мотора вир-вода подгизнал.Естествено по закона на Мърфи спря да вали като се прибрах, но тренировката ми е прецакана.Мислех за двуразово кардио, но ме мързи.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
200 гр паламуд със салата домати
250 гр риба хек на тиган със салата домати и лук
40 гр протеин
2 големи пилешки бутчета,без кожата, салата домати

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 31.08.09 18:10.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1