25.01.09
19:27
Ден 17-ти от цикъла
Тегло : 100 кг!! + 4 кг от началото
Ръка : 45 см + 1 см от началото
Май преждевременно достигнах заплануваните цели,защото днес кантара чукна 101 кг с дрехите,това ще рече 100 кг тегло.Ръката и тя стана 45 см,за 17 дена постигнах това което бе запланувано за 50 дена.Не мога да гадая до края как ще се развият нещата,ще гледам да не се омазня много,ще приемам нормални калории.Гейнъра свършва скоро,така че май няма да купувам друг.Храната за днес : 100 гр овес, 50 гр сирене,400 гр пилешки гърди,300 гр ориз, 2 гейнъра,2 суроватка, 2 3-компонентен протеин.
Тренировката бе за гърди.Разочарование откъм силата днес,просто тренировката за гръб вчера ме довърши
Горна лежанка лост
1ва серия 12 х 50 кг
2ра серия 10 х 80 кг
3та серия 8 х 90 кг
4та серия 6 х 105 кг
Горна лежанка дъмбели
1ва серия 8 х 34 кг
2ра серия 8 х 34 кг
3та серия 8 х 34 кг
Долна лежанка - ужас!
3 серии - 8 х 75 кг - никаква сила
Флайс на въжетата
3 сериий хо 8 плочки от нз колко макс
Бицепс
Сгъване с крив лост
1ва серия 12 х 30 кг
2ра серия 10 х 40 кг
3та серия 8 х 50 кг
4та серия 6 х 55 кг
Сгъване на скотова пейка с крив лост - тесен хват
3 серии 9 х 35 кг
1 серия чукчета с 17 кг дъмбели
Това е за днес.Нз защо нямах сила,но размерите са доволни.Корема сякаш леко се е прибрал,но може и така да ми се струва :)
Долна лежанка - ужас!
след предите 2 серии защо ли не съм учуден :)
26.01.09
09:34
Долна лежанка - ужас!
след предите 2 серии защо ли не съм учуден :)
според мен освен заради тях е и заради изтощителнтата тренировка от предния ден,в момента имам мускулна треска абсолютно навсякъде.
26.01.09
18:21
Днес си взех 3- тият изпит с 5ца отново без да бутна учебник или лекции.Почиква съм,но лошата новина е че лявата сливица ми е подута и ме боли като преглъщам,ако не се оправя до утре и ако се тръшна болен седмица - всичко ще отиде по дяволите.
27.01.09
19:43
Ден 19-ти от цикъла
Тегло : 100 кг + 4 кг от началото
Само да кажа че не съм болен вече,успях да се излекувам с колдрекс,стрепсилс и огромна доза глутамин.През нощта сливицата ми е минала и днес направих добра тренировка за рамо и трицепс
Рамена : 4 упражнения същите като предният път,силата без увеличение
Трицепс: 2 упражнение набързо напомпващи
Чувствам се добре,но ме мързи да пиша днес.Утре крака и корем
28.01.09
19:22
Ден 20-ти от цикъла
Тегло : 101 кг + 5 кг от началото
Така...незнам какво да кажа,гейнъра ми свърши днес,определено храната която приемам не е много, днес за цял ден овесени ядки 100 гр + 2 омлета по 8 белтъка и 2 гейнъра и 2 суроватка.Това е за цял ден! А килограмите растат :)
Тренировката бе за крака и малко корем - краката въобще не им давам зор,лека и разтоварваща с повечко повторения,колкото да не е без хич.Утре е ден за почивка.Чудя се дали да взема още един гейнър,ама да не взема да стана 105 кг че ко ще правя после нз :)
29.01.09
20:18
Килограмите растат, ноо.. ходил ли си по голяма нужда в този ден :)
Редовно го правя този номер и като отида и после се измеря съм около 600-700 гр по малко :D
Иначе браво, следя с интерес прогреса ти.
Мнението беше редактирано от death на 29.01.09 20:19.
29.01.09
21:36
Килограмите растат, ноо.. ходил ли си по голяма нужда в този ден :)
Редовно го правя този номер и като отида и после се измеря съм около 600-700 гр по малко :D
Иначе браво, следя с интерес прогреса ти.
Ходил съм вече винаги когато се тегля....че даже по 2 пъти ходя - веднъж сутрин и после ВЕДНАГА след суперпъмп-а.
Здравей!
Първо - едно голямо ЕВАЛА за постиженията!
Исках да те попитам (след като прочетох всичко то май е очевидно де ама..) SizeOn-a как е? Така като гледам май си доста доволен от него? Питам защото искам и аз да го взимам...
30.01.09
16:26
Здравей!
Исках да те попитам (след като прочетох всичко то май е очевидно де ама..) SizeOn-a как е? Така като гледам май си доста доволен от него? Питам защото искам и аз да го взимам...
Здравей Приятел, SIze on-a е ок,действа си.Само искам да ти кажа че преди като бях взел креатин монохидрат - обикновен ,се бях подуцл целият и по лицето даже ми личеше.А сега с Сайз он-а си е добре работата.Size on + Superpump250 = 1см рака за 2 седмици ще усетиш,това е моето мнение :)
30.01.09
16:45
Здравей,
Pump пробвал ли си?
30.01.09
19:20
Здравей,
Pump пробвал ли си?
Защо не прочетеш началото на лог-а за да видиш какво взимам в момента,преди да питаш нещо.
30.01.09
19:39
Ден 22-ри от цикъла.
Тегло: 101 кг + 5 кг от началото
Така......Направих огромна глупост в сряда....Излязох на дискотека,изпих 7 големи водки за час и след това одрайфах навсякъде в нас. В четвъртък спах до 4 следобед,и след като се събудих можех само да лежа и да се старая да не повръщам отново.за целият четвъртък имам изядено като храна - 2 протеина,1 закуска и 1 кисело мляко.УЖАС! Днес още ми беше зле но за цял ден ометох 4 пържоли с ориз и макарони и овесени ядки за закуска и 3 протеина,гейнър няма вече и ме разубедиха да си вземам нов.Така че днес оправих яденето,но на фитнеса беше много зле енергията и силата
Тренировката бе за гръб:
1во упражнение : Скрипец
4 серии максималното бе 8 х 22 пло4ки от 26 максимум
2ро уражненив : Мъртва тяга
1ва серия: 12 х 80 кг
2ра серия: 10 х 105 кг.
3та серия : 8 х 125 кг и издъхнах
3то упражнение: Лодка
1ва серия - 8 х 14 плочки от 20 макс
2ра серия 8 х 16 плочки
3та серия -8 х 18 пло4ки
4то упражнение : Дърпане на дъмбел
2 серии по 8 повторения с 34 кг дъмбел! Тва беше....
Скоро не мисля да пия!Ще се постарая поне докато не ми свърши цикъла с фактора - още 28 дена да не правя подобна грешка.Поне килограмите ми са се запазили.Чудно как защото не бях ял почти нищо ден и половина откакто изпразних съдържанието на стомаха след дискотеката. Голяма грешка,но пък...Кога да се живее все пак..не може само да се тренира.. :)
30.01.09
20:44
ХАхахаа ти си се направил на елен с тая водка :) В цикъл си все пак, не прави глупости :) хаха как прозвуча ;)
30.01.09
21:00
Здравей,
Pump пробвал ли си?
Защо не прочетеш началото на лог-а за да видиш какво взимам в момента,преди да питаш нещо.
За Аnimal Pump питах :)
Мнението беше редактирано от eraziel на 30.01.09 21:04.
Здравей!
Исках да те попитам (след като прочетох всичко то май е очевидно де ама..) SizeOn-a как е? Така като гледам май си доста доволен от него? Питам защото искам и аз да го взимам...Здравей Приятел, SIze on-a е ок,действа си.Само искам да ти кажа че преди като бях взел креатин монохидрат - обикновен ,се бях подуцл целият и по лицето даже ми личеше.А сега с Сайз он-а си е добре работата.Size on + Superpump250 = 1см рака за 2 седмици ще усетиш,това е моето мнение :)
Мерси! Ще го пробвам. И аз бях взел моно на Олимп... единствения ефект който усетих беше 2 седмици след като го свърших-наистина имах доста енергия (дори не съм сигурен, че от него е било)
Мерси все пак. Ще опитам, пък ако действа ще се разчуе :-) :-P
Успех! Продължавай все така!
30.01.09
23:31
Здравей,
Pump пробвал ли си?
За Аnimal Pump питах :)
Не съм те разбрал,не съм пробвал досега Animal Pump
30.01.09
23:31
ХАхахаа ти си се направил на елен с тая водка :) В цикъл си все пак, не прави глупости :) хаха как прозвуча ;)
Не на елен брат,ами на магаре направо!
не знам какво какво качваш с такава зверска скорост... чак невероятно ми звучи.
31.01.09
11:33
не знам какво какво качваш с такава зверска скорост... чак невероятно ми звучи.
Качвам...качвам си добре...не се оплаквам :)
31.01.09
20:52
Ден 23-ти от цикъла
Тегло: 101кг + 5 кг от началото
Храната за днес бе: суроватка 2 пъти,макарони с сирене,килограм свинско с макарони, 3-компонентен протеин 2 пъти,2 домата, малко стафиди,банан и кис.мляко.Това е
Тренировката бе Гърди и Бицепс
Гърди Горна леганка
1ва серия 14 х 60 кг
2ра серия 10 х 80 кг
3та серия 6 х 100 кг
4та серия 6 х 100 кг
Гърди горни с дъмбел
3 серии х 34 кг дъмбели х 8 повторения
Гърди лежанка обратен наклон
3 серии х 75 кг х 8 повторения
Флайс на кабели 2 серий
Бицепс
Бицепс изправен с крив лост
1ва серия 12 х 30 кг
2ра серия 10 х 40 кг
3та серия 8 х 50 кг
4та серия 6 х 55 кг
Бицепс на наклонена пейка-чукчета
1ва серия - 10 х 16 кг дъмбели
2ра серия 9 х 17 кг дъмбели
3та сериа 8 х 17 кг дъмбели
Това беше.Храната бе ок, дозата суперпъмп бе двойна този път,но не съм доволен от себе си.Още не мога да се въстановя от погрома след алкохола в сряда.Яд ме е на себе си как се върнах седмица назад с прогреса си.Излязоха ми 2 огромни пъпки отзад на гърба,но не знам от какво,може от Новедекс,може и от фактора,може и от алкохола да е...
06.02.09
23:12
7 февруари сме вече, някакви нови постижения ?
От отдавна не си писал по темата :)
07.02.09
15:19
7 февруари сме вече, някакви нови постижения ?
От отдавна не си писал по темата :)
Не съм писал защото няма много ново.Освен че станах 102 кг и вече почнах да намалям калориите за да не се омазня много.Силата е в застой малко.
11.02.09
19:05
Ден 34-ти от цикъла
Тегло : 101 кг
Реших да променя малко стратегията.Станах 102 кг някаде и ръката удари 45.5 см,но реших да сменя целта.Вече съм на НВД,РБД,като ям въглехидрати само 2 пъти на ден -сутрин и на обед и след това яко протеиново хранене.Резултата- от 2 дена съм така,и кардио след всяка тренировка правя 20 мин .Ужасно се чувствам,никаква сила,никаква енергия,силата ми е толкова надолу все едно не съм ги писал аз тези неща в лога.Реших да отрежа въглехидратите,за да почна да се орелефявам вече малко щото няма закъде да трупам повече кг.Чакам митотропин и след края на фактора,още 16 дена го подкарвам и него.Сайз он-а има още 2 дена и него го спирам.Да видим накъде ще тръгнат работите.Надолу предполагам...за съжаление. :) Ще постна снимки все пак на 50тия ден.В момента ям по 5-6 пъти на ден,въглехидратие са не повече от 150,протеин около 200-250,мазнини около 100.
Да наистина ще е интересно. Пусни снимки преди цикъла, сега и след като изчистиш... а иначе с толкова малко въглехидрат каква сила искаш :-) (иначе евалата за постиженията)
14.02.09
18:49
Ден 37-ми от цикъла
Тегло : 99 кг
за 5 дена 3 кг надолу откакто съм на НВД,страшна работа :( Няма сила няма нищо.Ръката 44 см отново,да видим накрая какво ще стане
Силата на лежанка падна от 110 кг на 80!!!!! 30 кг надолу,бицепс почти същото.Това е засега.Хапвам 4-5 пъти на ден,въглехидрати само в 2 яденета,останатлите протеинови - месо пилешко или пуешко консерва.Веднага след цикъла почвам Митотропин.Имам големи очаквания за него
хм... съвсем ме отказваш да си взимам сайзон и суперпъмп .. явно ефекта е само докато ги взимаш със сериозно ядене :( жалко бях им се надъхал
хм... съвсем ме отказваш да си взимам сайзон и суперпъмп .. явно ефекта е само докато ги взимаш със сериозно ядене :( жалко бях им се надъхал
Ба ли му майката...че то и за зобта трябва сериозно ядене.По-добре не си ги взимай,май очакваш прекалено много от едни добавки.
Г-н Маринов,аз не мога да разнера защо решихте да минете на най-противната диета НВД докато пиете добавки за Покачване на ММ.СайзОн+СуперПъмп+Х-фактор+много калории=ЯКО МАСА.А като орежете въглехидратите,много ясно,че всичко ще падне и ще ви стане лошо.За мен е грешка да пиеш такива яки добавки и да си на НВД.Аз бих си изкарал пълните цикли с тях и чаак след това НВД+Бърнър.За къде бързате? :)
Ба ли му майката...че то и за зобта трябва сериозно ядене.По-добре не си ги взимай,май очакваш прекалено много от едни добавки.
Г-н Маринов,аз не мога да разнера защо решихте да минете на най-противната диета НВД докато пиете добавки за Покачване на ММ.СайзОн+СуперПъмп+Х-фактор+много калории=ЯКО МАСА.А като орежете въглехидратите,много ясно,че всичко ще падне и ще ви стане лошо.За мен е грешка да пиеш такива яки добавки и да си на НВД.Аз бих си изкарал пълните цикли с тях и чаак след това НВД+Бърнър.За къде бързате? :)
Бърза за митотропин-а :)
16.02.09
19:31
Приятелю,имах страхотни резултати както видяхте от лог-а.за 20дена качих 6 кг ,просто взеха да ми тежат а и малко ме е страх да не се омазня прекалено много.В момента съм на 99кг,силата падна адски независимо че продължавам с стака.Също така не мисля че съм прецакал цикъла защото малко или много връзвам над 200гр протеин на ден и фактора пак ще си даде резултат,разбира се не същият като се тъпчех с въглехидрат.В момента като цяло се чувствам по лек,и въпреки че ми я няма силата се чувствам добре.Жизнен и усмихнат съм :) Относно сайз он-а и пъмп-а = вземаш ги - има сила,не ги вземаш = развалина. Тва е положението момчета. 800лв съм дал за добавки и ако до до май месец не изглеждам машина ,абсолютно заебавам всичко. И все пак не килограмите са важни,а това в огледалото.след 10тина дена веднага след фактора почвам митотропина,и за него ще пиша.Вие кажете лог или ревю искате ;)
Приятелю,имах страхотни резултати както видяхте от лог-а.за 20дена качих 6 кг ,просто взеха да ми тежат а и малко ме е страх да не се омазня прекалено много.В момента съм на 99кг,силата падна адски независимо че продължавам с стака.Също така не мисля че съм прецакал цикъла защото малко или много връзвам над 200гр протеин на ден и фактора пак ще си даде резултат,разбира се не същият като се тъпчех с въглехидрат.В момента като цяло се чувствам по лек,и въпреки че ми я няма силата се чувствам добре.Жизнен и усмихнат съм :) Относно сайз он-а и пъмп-а = вземаш ги - има сила,не ги вземаш = развалина. Тва е положението момчета. 800лв съм дал за добавки и ако до до май месец не изглеждам машина ,абсолютно заебавам всичко. И все пак не килограмите са важни,а това в огледалото.след 10тина дена веднага след фактора почвам митотропина,и за него ще пиша.Вие кажете лог или ревю искате ;)
Би ми бил интересен един подробен лог за Митотропин-а.С какво ще го комбинираш.Сподели плановете си.А относно това за ставането на животно до май месец - мисля че много добре знаеш, че бързата работа срам за майстора. :) Успех!
22.02.09
20:25
кога ще пуснеш снимки
Няма какво да покажа :P
25.02.09
19:56
Ден 48-ми от цикъла
Teгло: 99кг
Така....бях на диско в понеделник,...изпих 8 бири...целият вторник лежах и драйфах отново..като не съм ял нищо 2 дена...единствено 1 банан вчера... и 1 пакетче фъстъци.Днес още ми е лошо даже...за целия ден съм ял едни овесени ядки,2 протеина и като суплементи - 1 анимал пак, 8 хапа No Xtreme на EST, двойна доза Scivation Xtend преди и по време на тренировка и една доза след..еми какво да ви кажа..СЦЕПИХ СЕ ОТ ЯКА ТРЕНИРОВКА!!
Днес не можех да повярвам отде имам толкова много сила,енергия,напопване.подобрих си рекордите!!
Хоризонтална лежанка
16 х 60кг
10 х 80кг
10х 100кг - е тука вече се усъмних че нещо става с мен хаха
и затова напраих един експеримент
3 х 120 кг сам самичък...Никога не съм мислил че скоро ще дигна толкова
Дъмбели горна лежанка
3 серии с 32кг дъмбели
Обратна лежанка
12 х 60кг
10 х 70кг
8 х 80кг
Флайс на машина 3 серий с всички плочки
Бицепс изправен с крив лост
12 х 30 кг
10 х 40 кг
10 х 50 кг
Бицепс с дъмбел на скотова пейка
12 х 17кг
12 х 19 кг
12 х 20 кг!! - личен рекорд
чукчета с дъмбели
2 серии по 10 х 19 кг дъмбели
Огромна сила енергия напомпване...чувствах се страхотно...при положение че за 2 дена имам под 1500 калории...идея си нямам как става това...Може да е от Xtreme-a или от Xtend..Много съм доволен от Xtend-a. Мисля 4е citrulin-a ми се отразява добре по време на тренировка.Почивам много по малко между сериите и се напомпвам много.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.02.09 20:38.
25.02.09
21:27
А за някакви визуални промени да кажеш ? По-плътен и твърд стана ли ? Трябва да има разлика вече в огледалото осезаема....
С тези напивания си хвърляш парите за добавки на вятъра според мен :)
25.02.09
23:33
Сложи снимки преди и след, че така реклама само без доказателства!
Ква реклама бе пич? Аз да не съм някое рекламно лице че да правя реклама,и то безплатна..хахаах
25.02.09
23:36
А за някакви визуални промени да кажеш ? По-плътен и твърд стана ли ? Трябва да има разлика вече в огледалото осезаема....
С тези напивания си хвърляш парите за добавки на вятъра според мен :)
знам знам за напиванията...ако бях продължил да ям както първите 20 дена досега щях да съм минимум 105 кг!,ноооо... така се получи..все пак 2 месеца ми остават студентски живот... така че от време на време криввам от правият път :) да чувствам се по плътен определно и като цяло по добре,в момента се харесам повече отколкото на 20тия ден като бях 102кг.след спирането на Size on-а и Superpump250 изгубих от раз 2-3 кг..и вода :) и МНОГО Сила :)
26.02.09
23:20
3 дена ще съм почивка.остават ми хапчета от фактора за 5 дена.ще ги спра и ще ги изпия като се върна на 1ви.тогава ще има и снимки и много инфо :)