Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.03.09
19:17

ден 53-ти от цикъла

I AM BACK!

тегло: 100 кг

Бях 4 дена почивка,и 10 дневната диета отиде на кино,при все пак че внимавах какво ям.как може толкова бързо да изгубя талия чак си се чудя на себе си.остават още 4 дена фактор,новедекса го спрях.сила имам,но ми се виеше свят много на фитнеса,защото цял ден съм на 10 белтъка и 1 протеин понеже пътувах общо 8 часа с автобус по пътищата днес.2кг съм наддал за 4 дена.тей като се гледам ще има разлика на снимките преди и сега - период от 2 месеца стана все пак.Утре продължавам с НВД-то.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.03.09 19:19.

02.03.09
22:30

Пускай снимки :)

03.03.09
10:35

Айде от мене да мине..вчера напраих снимките...няма да чакам последните 4 дена от фактора,щото така и иначе съм на НВД.ето и снимки.мисля че се вижда разликата.

Преди : 96 кг ,ръка 43,5см
Сега : 100кг,ръка 45см

Това са мерките които съм вземал.Имам оформяне и наедряване в ръцете,гърдите,рамената.гърба не толкова,корема си е все така дебел :) след 2 месеца се надявам да го изчистя.след около седмица почвам Митотропин.Ще отворя лог и за него и ще има пак снимки преди и след.Също ще има и други добавки докато съм на Мито. :P

така..ето снимки от ПРЕДИ: 08.01.09 преди 55 дена

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.03.09 10:36.

03.03.09
10:37

ПРЕДИ:

03.03.09
10:38

ПРЕДИ : 55 дена по рано

03.03.09
10:39

СЕГА : след 55 дена дата 02.03.09

03.03.09
10:39

СЕГА:

03.03.09
10:40

СЕГА

03.03.09
10:47

Това беше.Използваните добавки за 55 дена бяха : 2 кутии X-factor, опаковка и половина Novedex XT, 1 кутия Sizeon, 1 кутия Superpump 250, витамини Peak, протеин около 3-4 кг Peak и Scivation,гейнър Peak - 3.5кг.Много месо,много яйца и извара.Като цяло съм доволен от резултата,якето ми е тясно на гърба.тениските са плътно до мен.Като пазарувах преди 2 дена дрехи тениските ми са XXL прилепнали,а дънките слава богу си останах същият размер...  hehe :P Имам нарастване цялостно на силата за тези 55 дена с около 30% на всички упражнения!!Мисля че ще се запази и занапред.Сега вече почвам да чистя яко... за следващите 2 месеца съм си подготвил - Animal pak, Scivation XTend -голяма опаковка,Nano Glutamin,Mitotropin,Superpump250,Size on,Протеин,No Xtreme - EST.Радвам се ако съм бил полезен с нещо от моят дневник - лог.

03.03.09
10:48

A това е моя снимkа отпреди 3 години..използвам я за СТИМУЛ :D

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.03.09 10:48.

Бих се радвал и в периода на чистене ако направиш подобен лог за да гледаме как се движиш предполагам при теб ще е зрелищно защото нямаш мого излишни мазнини и малко да свалиш ще започнат да изпъкват мускулите.Специално се интересувам над действието на Mitotropin върху теб :)

03.03.09
11:19

казано от Иван Шишманов на 03.03.09, 11:12:

Бих се радвал и в периода на чистене ако направиш подобен лог за да гледаме как се движиш предполагам при теб ще е зрелищно защото нямаш мого излишни мазнини и малко да свалиш ще започнат да изпъкват мускулите.Специално се интересувам над действието на Mitotropin върху теб :)

Ще направя братле,нямаш проблем.Чак ме ласкаеш с това че нямам много мазнини.чувствам се много дебел заради този корем,който имам от години и като бях 80кг го имах и ся като съм 100кг пак.Но както виждаш мога да спазвам режим и диета и съм много надъхан на Мито-то и мисля че ще гръмна с него :)

казано от Aleksandar Marinov на 03.03.09, 11:19:

казано от Иван Шишманов на 03.03.09, 11:12:

Ще направя братле,нямаш проблем.Чак ме ласкаеш с това че нямам много мазнини.чувствам се много дебел заради този корем,който имам от години и като бях 80кг го имах и ся като съм 100кг пак.Но както виждаш мога да спазвам режим и диета и съм много надъхан на Мито-то и мисля че ще гръмна с него :)

Легенти четох за този бърнер и ми е интересно как работи дали наистина е такова чудо.

03.03.09
11:43

И аз четох много легенди,ще го видим какво чудо е след 40-тина дена :)

03.03.09
14:18

Сега ли започваш с Митотропина?

03.03.09
14:25

Ееее легенди чак, Митотропина е в основата си Thyrotabs, пробвах ги, сам по себе си не е кой знае какво.
Интересното в нова версия е комбинацията с другите съставки.

03.03.09
14:44

казано от emzo на 03.03.09, 14:25:

Ееее легенди чак, Митотропина е в основата си Thyrotabs, пробвах ги, сам по себе си не е кой знае какво.
Интересното в нова версия е комбинацията с другите съставки.

Пробвал си Митотропина или Thyrotabs?
С удоволствие ще следя блога на човека,
че мисля и аз тази година да чистя с този продукт.

03.03.09
15:29

Тиротабса.

03.03.09
15:38

казано от emzo на 03.03.09, 15:29:

Тиротабса.

И какъв беше ефекта? Доволен ли си? Аз засега съм много доволен от цикъла ми с Гаспари и Фактора,то се и вижда на снимките че има няква разлика.БЕз химия - ТОЛКОЗ! ;)

Предполагам има голяма разлика между Тиротабс и Митотропина.Обаче здраво оспамихме темата :)

03.03.09
16:19

казано от Иван Шишманов на 03.03.09, 15:53:

Предполагам има голяма разлика между Тиротабс и Митотропина.Обаче здраво оспамихме темата :)

No problem ;)

Еййй обаче никой нищо не каза.Вижда ли напредъка за  2 месеца,не вижда ли :) Само тихомълком се гледа лога и без да се коментира...а това е важно ;)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.03.09 16:20.

ER

03.03.09
16:29

Напредък има, обаче на мене на снимката на аватара ми изглеждаш по-напомпан от колкото на тези :))

Да те питам тука, защо си решил сайз-он-а да го взимаш след като изчистиш...
Няма ли да убие ефекта от цялото орелефяване?

03.03.09
21:03

казано от eraziel на 03.03.09, 16:29:

Напредък има, обаче на мене на снимката на аватара ми изглеждаш по-напомпан от колкото на тези :))

x2

03.03.09
22:03

казано от freddddy на 03.03.09, 21:03:

казано от eraziel на 03.03.09, 16:29:

x2

Просто така изглежда на снимката.на нея съм 95 кг,43 см ръка .ноември месец е правена и наистина съм много по малък там ;) даже ето още 1 снимка от същият ден.19ти ноември.това е много преди да почна лог-а.

PB

04.03.09
15:11

Според мен беше голяма грешка да минаваш на НВД по време на стак за маса. Като ти гледам резултатите преди НВД-то си бул перфектен. 45.5 ръка, 102 кг /това са 5 кг отгоре/ и това още към 30стия ден на програмата. Трябваше да си завършиш стака за маса, независимо колко голям щеше да станеш и след това да започнеш нова програма за изчистване. Щеше да имаш големи резултати. Похабил си до една степен хубавите добавки за маса.

Mitotropin-на е много по-добър от Тиротабс. На Арнолд класик този месец Gaspari пускат Cytolean V2. Продукта може да се взима, както сам /дава също чудесни резултати/така и в комбинация с Mitotropin за големи резултатите. Като Cytolean V2 се взима след цикъла с Mitotropin.

Виждам, че във форума на bb.com са пуснали и видео клипа на Cytolean V2: http://www.youtube.com/watch?v=G5yVovj6mBg&e

Мнението беше редактирано от Proprietary Blend на 04.03.09 20:53.

Proprietary Blend там е работата, че много хора неискат да гледат за определен продукт клипчета и реклами и това кога къде са го промотирали и прехвалени приказки за действието му. Много от редовите потребители и мен в това число искат да видят ревюта на хора които са го ползвали за да впечатлят лични наблюдения и да споделят резултатите си. Мен не ме устройват реклами особенно пуснати от фирмата производител.

04.03.09
16:32

Човекът просто дава линк към клипче,
пък ти го изкара, че е убил човек.
Естествено, че едно клипче не може да те накара
да употребиш определен продукт,
но повече инфо не е излишно на никой.

PB

04.03.09
20:49

казано от Иван Шишманов на 04.03.09, 15:50:

Proprietary Blend там е работата, че много хора неискат да гледат за определен продукт клипчета и реклами и това кога къде са го промотирали и прехвалени приказки за действието му. Много от редовите потребители и мен в това число искат да видят ревюта на хора които са го ползвали за да впечатлят лични наблюдения и да споделят резултатите си. Мен не ме устройват реклами особенно пуснати от фирмата производител.

Тази нападка не можах да разбера защо е? Пуснах инфо за предстоящ продукт на Gaspari, който все още не е излязъл, но има инфо за него, че работи перфектно с Mitotropin, затова и пуснах инфото. Тук не става дума за ревюта, понеже този продукт не е излязал все още и няма как да има ревю за него.

Клипчето, което дадох запознава хората с продукта и това какво представлява. Това, че не те устройват реклами си е твое виждане за нещата. Ако не бях пуснал клипчето нямаше да намериш инфо за този продукт, който не е излязал все още. Приеми го като pre ревю на продукта, а вече като излязат ревютата тогава ще си задоволиш любопитството.

Мнението беше редактирано от Proprietary Blend на 04.03.09 20:51.

07.03.09
15:46

Така...бях болен 4 дена...почти не съм ял,карам на протеин пудра,днес ще се претегля на фитнеса,колко съм отслабнал.Снощи направих голяма поръчка от силата.ще има много як стак заедно с Митотропин-а ;) ще стане интересно от понеделник - вторник,като ги получа ще пиша и почвам много сериозно.Надъхал съм се - ще има резултати!

07.03.09
21:16

Днес тегло 98 кг

ядене за деня - овесени ядки, 4 пъти протеин, 2 пържоли и малко зелена салата.100 гр стафиди след тренировка

Взех една мостричка от Cytolean преди тренировка - страшна работа.3 хапчета изпих - максималната доза- след 10 мин ме удари...понеже съм кофеиночувствителен ме беше малко страх да не ми стане лошо и да не ме заболи глава,но ми се размина.На фитнеса имах адски енергия ,сила и ФОКУС.Страхотно напомпване ,а днес храната беше адски малко.Доволен съм като цяло.Ако утре съм вече напълно здрав почвам Митото и още бая работи ;)

08.03.09
07:54

Според мен прекалено малко храна ядеш като белтъчини и пиеш 10пъти шейк...

08.03.09
10:56

казано от tonu на 08.03.09, 07:54:

Според мен прекалено малко храна ядеш като белтъчини и пиеш 10пъти шейк...

Знам братле...но нямам апетит.Не мога да се тъпча насила,защото ми се повдига.Като си имам апетит ям като невидял,а има дни в кооито въобще не ми се яде.

08.03.09
11:54

Пробвай с блендер да пасираш всичко - аз съм правил така, варени картофи, ориз, че дори и месо :) После всичко в шишета(с голямо гърло) и с вода...
Направо блендера го бях разбил :Д

08.03.09
12:06

ПОЧВАМЕ РЕЛЕФА!!!
08.03.2009 Честит празник на всички дами :)

ДЕН 1-ви от МИТОТРОПИН

Започваме

Стак-а ми за 30 дена включва:

Mitotropin - 1 опаковка - както е на опаквоката, 2 х 3 бр
Animal Pak - имам около 30 пакетчета останали -  1 пакетче на ден
Scivation Xtend - почти цяла опаквока голяма,вкус Грозде - много яко!
Protein 33% casein ,66% whey - 2 кг
Amino 600 броя , ще пия от тях 3 х 5 бр
No Extreme - имам останали около 140 хапа - 2 пъти х 4 броя на ден
Nano Glutamin - около 200 гр останали,ще пия по 5-10 гр на ден

Очаквам в вторник поръчката ми от Силата и ще допълня стака с :
Omega 3-6-9 на NOw - 250 броя, по 6 на ден
L-carnitine na Biotech - 20 ампули по 2 мл всяка! Една ампула преди тренировка
Б6 + фолиева киселина на NOW - 250 броя, по 6 на ден ще взимам
Melatonin на Now - 60 броя - по 1 вечер преди лягане,за по добър сън

Така...това ми е стака :)

Храната един месец ще е горе долу следната - сутрин овесени ядки с сирене,доза протеин, обед пилешки гърди,малко зеленчуци, след обедна - пилешки гърди или риба тон, вечеря пилешки гърди или свинско + зеленчуци, преди сън - 250 гр Извара с вода в блендер. Също така между храненията ще имам и 1-2 дози протеин ,както преди и след тренировка пак

Преди малко изпих първата доза от Митото на гладно,стана ми много лошо.Стомаха ми се разбунтува,главата ми олекна,мислех че ще повърна,въобще много зле бях и ме държа така около час.В момента ме отпусна малко ,но не се чувствам така добре ,както вчера когато пробвах Cytolean,явно просто Мито-то е много по силно. За снимков материал за преди ще ползвам снимките отпреди няколко дена като свърших фактора.След 30 дена ще има отново снимки.Мисля че ще ви е много интересно с моят дневник :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.03.09 18:49.

Интересно този MITOTROPIN дали няма да е бърнер номер едно за сезона :) .Лично за мен представлява голям интерес.

08.03.09
12:45

казано от Иван Шишманов на 08.03.09, 12:41:

Интересно този MITOTROPIN дали няма да е бърнер номер едно за сезона :) .Лично за мен представлява голям интерес.

Знам за това Иване ама мнооо ме удари тая сутрин..чак не знаех къде се намирам.Уби ми и апетита ся ще се мъча да хапна пържола че не съм закусал още даже.

08.03.09
12:46

No Extreme според мен няма място заедно с митотропина ако ще се пие преди тренировка.Малко си противодействат.
По скоро го почни към края на Митотропина, да придадеш плътност на мускулите.А и предполагам доста мазно ще е заминало назад в историята :)

08.03.09
12:48

казано от emzo на 08.03.09, 12:46:

No Extreme според мен няма място заедно с митотропина ако ще се пие преди тренировка.Малко си противодействат.
По скоро го почни към края на Митотропина, да придадеш плътност на мускулите.А и предполагам доста мазно ще е заминало назад в историята :)

То аз имам малко от него за около 10-15 дена,ама защо си противодействат?Ако наистина много пречи ще го остая за след Мито-то.

08.03.09
13:43

Нямали да спазваш хранителния и тренировъчния план който е даден в книжката?

08.03.09
14:00

казано от WESTA на 08.03.09, 13:43:

Нямали да спазваш хранителния и тренировъчния план който е даден в книжката?

Не.Няма да го спазвам,нещо подобно ще е моят,но хранителният режим там е доста труден за изпълнение.Аз не мога да ям толкова много на ден :) Относно тренировъчния план,аз си действам по моят собствен и раста доста добре :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1