Начинаещ-->Помагайте, моля

22.01.09
18:34

Здравейте, наскоро отново реших да тръгна на фитнес. Преди време на няколко пъти съм се опитвал да направя нещо с тялото си в положителна посока. Но без удачна програма нищо не става. Висок съм 183 см. и тежа 63 кг. Сами разбирате че имам нужда от солидно качване на масата. На 18 год. съм и целта ми не е да стана Шварценегер, а да оформя добра фигура според височината ми. Ще съм много благодарен ако ми помогнете с избора на програма и добър хранителен режим. Благодаря предварително!

22.01.09
18:49

брат аз също сам начинаещ (тренирам от 4 месеца) но от това което дося научих мога да ти кажа само намери си програма от сайта започни по стандартната програма 1ден  гърди бицепс , 3ден гръб, трицепс , 5ден рамо,крака .... за хранителния режим немога да ти помогна защото за момента аз се опитвам да свалям и гледам да намалявам менюто си с колкото се може повече..

QM

22.01.09
19:47

първо по4ни с кръгови тренирофки първите 4 месеца

22.01.09
20:02

Кръгова тренировка и много,много стабилно хранене.Това е засега,спазвай го и ще останеш изненадан от ефекта:)

22.01.09
21:02

А кръгова тренировка ще рече това което Light_Motiv спомена нали ?? Три различни тренировки в 3-те дни от седмицата ?

22.01.09
21:31

А да попитам ако си тренирал нещо друго и фитнес от време на време. Тоест си в добра форма трябва ли да се започне с кръгови тренировки?

23.01.09
04:25

казано от lupus на 22.01.09, 21:02:

А кръгова тренировка ще рече това което Light_Motiv спомена нали ?? Три различни тренировки в 3-те дни от седмицата ?

Не кръгова тренировка ще рече цялото тяло в един ден три пъти седмично.С по едно базово упражнение за мускулна група,лека полека да влезеш във форма, да свикнеш с натоварването и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1