26.01.09
14:26
Здравейте,
тренирам (фитнес) в залата към университета. Тренирал съм няколко години, след което година не тренирах. 3 месеца тренирах сега отново упорито, като имам чувството, че прекалих с пек-дека.
Върху десния ми бицепс се образуваха червени белези и линии. Притеснява ме това, че от 1 месец не съм тренирал, а те все още стоят. Не изпитвам болка, но не е особено красиво.
Ето какво точно представлява, не е гадно, но по си ми харесваше ръката, когато беше чиста:
http://img90.imageshack.us/img90/3029/dscf0806iq3.jpg
Какво бих могъл да предприема?
Благодаря предварително
26.01.09
15:54
това са стрии.Гадно е и аз като тръгнах на зала получих,но вече не си личат много,избледняха
26.01.09
17:44
Да с времето ще избледнеят.Освен докато са още лилави има малки шансове да се махнат. Вземи си крем против стрии от някоя аптека и разтривай ! успех :)
Мнението беше редактирано от nerobg на 26.01.09 17:54.
Вземи си Контрактубекс,той е за лечение на белези,20 гр.е около 14-15лв. но определено ще почустваш разлика.Аз използвах към 5-6 опаковки,но и моя случаи беше много по-врапиращ(буквално през 1см. от свивката на лакатя до рамото и малко по гърдите)Но няма да можеш да ги махниш никога просто ще ги прекрииш малко,ама с времето даже и впечатление няма да ти правят.