Помощ ;[

KR

28.01.09
19:12

Здрасти пичове :) еми значи аз имам 1 проблем... немога да се гледам ! краката ми са несаразмерни с тялото o.O по далги са .............. даже незнаех нито какво да пиша нито каде незнам дали сам уцелил порходящата тема но МНООООООГО се надявам някой да ми помогне ;s на 16 сам ... мерси преваритено {}{} ;P

28.01.09
22:44

Чети бе човек! В сайта има адски много информация. После като напишеш конкретна програма може да ти отговорят по-компетентните трениращи. Дерзай! Успех!

28.01.09
23:08

Е, аз не се сещам как някой би могъл да ти помогне да изглеждат по-къси... Ако искаш да кажеш “тънки”, виж това е друго нещо, но предвид раздела, в който си пуснал темата надали някой ще измисли програма за подкъсяване.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.01.09 23:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1