няколко въпроса за м-стак

29.01.09
17:03

В момента пия протеин , креатин и глутамин ,от които  имам за още седмица и мисля да си взема да пробвам анимал м-стак.Въпросите са ми следните:
1.Разбирам че са 21 дозички в кутията - хапове ли са или прахчета ? (хапове не мога да гълтам за това питам)
2.Хубаво ли е да го комбинирам с друга добавка?

18г , 175 см , 66 кг , около година в залата.

29.01.09
18:00

казано от mitonko на 29.01.09, 17:03:

В момента пия протеин , креатин и глутамин ,от които  имам за още седмица и мисля да си взема да пробвам анимал м-стак.Въпросите са ми следните:
1.Разбирам че са 21 дозички в кутията - хапове ли са или прахчета ? (хапове не мога да гълтам за това питам)
2.Хубаво ли е да го комбинирам с друга добавка?

18г , 175 см , 66 кг , около година в залата.

Ами мисля че :
1.Хапове са
2.Добре е да го комбинираш с протеин

А за мен дали ще има ефект : 16год 163см 47кг стаж 7месеца ?

СБ

29.01.09
18:43

На вашите килограми и вашите години НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ! Ако имаш само 75лв по-добре ги дай за протеин или гейнър. Ако не разполагаш със значителни суми на месец (над 200-300 лв), недей да експериментираш с добавки, а си залагай яко на храна и протеин. Сега и двамата тийнейджъри сте в процес на растеж и само с много ядене и тренировки ще постигнете чудеса

29.01.09
18:53

казано от Сила БГ на 29.01.09, 18:43:

На вашите килограми и вашите години НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ! Ако имаш само 75лв по-добре ги дай за протеин или гейнър. Ако не разполагаш със значителни суми на месец (над 200-300 лв), недей да експериментираш с добавки, а си залагай яко на храна и протеин. Сега и двамата тийнейджъри сте в процес на растеж и само с много ядене и тренировки ще постигнете чудеса

Сила БГ - много точен и истински коментар, дано го прочетат повече тийнейджъри

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1