Ръжени или Пълнозърнести продукти ?

31.01.09
19:34

Всеки различно ми казва.Кои според вас са по-добре за употреба при диетка?
Пълнозърнестия хлаб,спагети и тн. или Ръжените такива ? В таблицата в сайта ГИ-то на ръжта е по ниска от пълнозърнестия но тук всички препоръчвате пълнозърнести...Дано този път получа отговор.

31.01.09
21:33

пълнозърнестия хляб има много фибри, които би трябвало да забавят доста усвояването на въглехидратите... освен фибрите-всички витамини които се съдържат в ципите и обвивките на зърното не са отстранени

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1