02.02.09
17:46
В неделя правех гърди и реших да редувам в упражненията лост с дъмбели. Тоест: правя 4 серии лег и 4 полулег, примерно на лег-а правя първата серия с лост, следващата с дъмбели, третата с лост и четвъртата с дъмбели. Така и на полулега...
Като трето упражнение за гърдите направих флайс. Гърдите започнаха леко да ме парят, днес имам много хубава мускулна треска в двете части на гърдата. Толкова хубаво натоварване до сега не съм правил, много добре усещах как работят гърдите. Някой пробвал ли е подобен подход и какви са впечатленията му? Коментирайте...
така тренирам и аз, само че лост на лежанка, лост на обратен наклон , дъмбели на горна лежанка и кросовър.
Ми ко да ти кажа след сериите с дъмбелите направо се пръсват хаха
03.02.09
20:08
Не виждам да има проблем , а и щом чувстваш добре натоварен мускула :P Аз обинковено на всяка тренировка сменям лег с лост/дъмбели и полулег с лост/дъмбели и се чувстам перфектно.
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 03.02.09 20:10.
казано от LttS на 02.02.09, 17:46:
В неделя правех гърди и реших да редувам в упражненията лост с дъмбели. Тоест: правя 4 серии лег и 4 полулег, примерно на лег-а правя първата серия с лост, следващата с дъмбели, третата с лост и четвъртата с дъмбели. Така и на полулега...
Като трето упражнение за гърдите направих флайс. Гърдите започнаха леко да ме парят, днес имам много хубава мускулна треска в двете части на гърдата. Толкова хубаво натоварване до сега не съм правил, много добре усещах как работят гърдите. Някой пробвал ли е подобен подход и какви са впечатленията му? Коментирайте...
Тренирай както ти е удобно и както искаш.Който и вариант да пробваш крайната цел е да натовариш оптимално мускула.Аз изключително рядко правя лег с лост.