Абе тук съм бе, няма какво да напиша просто. Иначе съм с вас ;-)
Ейго на - днес е хубав, слънчев ден, играх с децата мач. Ядох същитИ работи като вчера, които са същите като преди няколко дена, които пък са същите като преди доста дни... и така нататък. Вчера ходих на степа, днес - пак. Вчера само дето беше жена водещата( и не ме озори), а днес ще е Сашо (дупе да ми е яко). Взех сама да се отегчавам, не съм в дупка, чувствам се страхотно, нямам желание да пиша едни и същи неща. Това е!
Пиша две вкусни диетични неща, които открих %-P Едното е ягоди с Ескуиза, няма по-яко ядене от това. Другото е консерва пуешко филе в собствен сос, което има само 87 кал. на 100гр. Прилича на русенско варено :-)
Взех си хипотоник на Biotech, концентрат с вкус на вишни :) Има малко захар, но не е толкова фатална преди тренировката.
Пиша две вкусни диетични неща, които открих %-P Едното е ягоди с Ескуиза, няма по-яко ядене от това. Другото е консерва пуешко филе в собствен сос, което има само 87 кал. на 100гр. Прилича на русенско варено :-)
Уин, от Пикадили ли??? Аз бях видяла истинска шунка в консерва. Навремето наште бяха донесли от германия и беше уникална. Ще се престрашя да я пробвам. Ам тия консерви.....уф вманячвам се
03.05.09
16:17
С разговора за консерви ми напомнихте за русенско варено, като малка много го обичах.
Дивичка, от Кауфланд купувам консервите. Уж там са най-евтини.
Не знам... мисля, че консервите не са най-полезната и чиста храна, но спасяват положението от време на време. :)
Уини е на гребена на вълната, малиии този бърнър чай сега взех да го усещам като хората (той ще вземе пък да свърши). Не издържам без да тренирам, та снощи направих няколко обиколки на игрището на едно училище. А и с децата тичах, футбол играхме... наслаждавам се сама на лудостта си общо взето :lol:
Я да постна един ден ядене %-P
1. 40гр. овес, извара
2. не знам колко пуешко филе, 6-7маслини, 2/3 консерва тон в масло
3. слънчогледови семки
4. пилешка плешка, кебапче, зелена салата
5. към 50гр. извара, кебапче (преди лягане)
Глупости ям сякаш...
Мнението беше редактирано от Winnie на 05.05.09 05:22.
Тъй, вчерашният ден мина малко не като хората. Днес е Гергьовден, честито на именниците! :)
Ходих на степ-аеробиката, много се потих, обачеееее това кардио взе да не ми стига нещо :smirk: Хем не е кардио като кардио, винаги има някакви различни елементи, откачено качване и скачане на пейката, ръцете ми се откачат да ги подмятам...обачеее усещам се как съм привикнала и спешно се налага да внеса промяна. Защо привиквам толкова бързо към нещо ново? Максимум 2-3 седмици и over, налага се да коригирам!
Яденето ми за вчера:
1. 40гр. овес, извара
2. 1 пица с ръжен блат
3. 1 котлет сьомга, няколко парчета кашкавал, зелена салата
Яденето е отврат! Четете и защо, за да си направите заключения за себе си. Няколко пропуснати яденета, които предвещават преяждане в следващите. Освен това, наистина не мога да си дам ясно обяснение как успях да погълна цялата пица. Е, може да беше ръжена, но все пак голяма, нали...Е, нашите са ми на гости за Гергьовденът! >:-( Георги, дай ми сили до утре!
Сега сядам да творя стратегията на промяната ;-)
Уини, ти не ядеш бе. Особено прединия ден. Пък какво и има на пицата. Аз и две мога да изям
Да бе, да! Кога ще изядеш цяла пица, че и две :lol:
Че преядох - преядох, ясно ми е. Амаа карай, не се чувствам виновно, то това е важното ;-)
Такам, пиша си тренировката. Много яко се изцедих у дома, с моята си щанга, с моето си въже :)
Импровизирах в хода на тренировката и се получи нещо такова:
3 суперсета от:
15 задни екстензии на швейцарска топка (опора с ръцете, движението е със задник и кръст)
10 гръбни екстензии(пак на топката)
15 Янда преси с топката
3 суперсета от:
30 клека с 23кг.
10 римски тяги със същото
4х10 тръстъра с 18 кг.
4х10 римски тяги(пак) с 23 кг.
4х10 раменно повдигане напред с 2х5
10, 8, 8, 8 повдигане настрани с 2х5
Кардио - 20мин. скачане на въже
4х10 Янда преси с 5кг зад врата
Яденето до тук:
1. 40гр. овес, извара
2. котлет сьомга, малко картофена салата
...
после не знам :-)
Ще пиша утре, щото довечера съм на концерт в Каварна. Подозирам, че няма да ми е кой знай колко забавен Глен Хюз, но за идеята ще се разходя малко извън града.
И както и предполагах - забила съм нещо, яко съм зациклила. Още на 1/2 час на тренировката ме отряза черния дроб - т.н. криза. За първи път от години ми се случва подобно нещо. Въпреки въглехидратите - въглехидратна криза. От днес обявявам край на офлянкването за Уини. Ако ще и двуразово да тренирам.
(...най- хубавото е, че не съм изгубила от силата си много-много. Снощи се пробвах преди степа на лег-пресата, успях да вдигна 2х5 пъти с 80 кг. отгоре и. И още някоя серия щях да направя, ако Сашо не ни беше подкарал към изпотялнята. Ноооо, другия път, утре вероятно, ще позагрея малко с фитнес и тогава ще се потя. )
Опи, днес имах степ-аеробика. Цял ден ядох сьомгата (такава божествена риба, а сама си я ядох >:( ) Тъй, за деня: 3 котлета сьомга, извара, маслини, 1/3 буца сирене и 2 краставици. Вечеря - пиле на грил със салата. Не съм яла въглехидрати, ама не ми се и ядяха. Снощи се почерпих по случай концерто с някои сладости, останали от децата %-P и ме държат още.
Ох, нямаше да пиша за аеробиките, ама...пише ми се нещо. Лаф да става :lol:
Добавките са същите: термафорията, хипотоника, витамини и аминокиселини 2 бр.
Откраднах си от темата за кросфитите едно комплексче от Венци. И го изпапках преди малко... %-P
Комплексът е следният:
тръстър х 10
тяга х10
чукове х10
странична мелница 2х 10!!!(това ми е за първи път)
всичко с дъмбели 2х10 кг. 5 серии с почивки 30-60сек. между последните и с по 8 тръстъра в четвъртата и петата серия
Накрая малко импровизация:
Ренегадско 5х5 на ръка с 10кг.( и това ми е за първи път, исках да го изпитам само)
Вярвате ли ми, че едвам си набрах поста :cheese: Ръцете ми още треперят :)
Откраднах си от темата за кросфитите едно комплексче ........
Вярвате ли ми, че едвам си набрах поста :cheese: Ръцете ми още треперят :)
Вярваме ти! Познато чувство... :-)
08.05.09
12:04
О Уин тва е опасен комплекс, ще да взема да го направя аз утре, че нещо 3 тренировки седмично са ми малко....
Уини интересува ме проявиха ли ти се някакви странични ефекти от АА-то ф термафорията?мазна кожа и акне по гърба?искам да го пробвам,но това ме спира.
Здрасти, здрасти :)
Аз малко... попътувах, всъщност се убих от път този уикенд. Е, поне съм си у дома вече.
@Тралала, няма страшно. На мен нищо ми няма по кожата, малко по-мазна ми е косата, но акне нямам никъде :)
О, Венци, от този коплекс още имам спомени (мускулни трески, де). Но, днес пак мисля да го метна, ще докладвам.
Оооо, вчера си почивах активно. Ама днес вече се отбих във фитнеса. Ходи ми се и на аеробиката... ще видим как ще ги съчетавам занапред. Тази вечер Сашо ще води, сигурно вече и боб хвърля за мени %-P , да взема да отида ли? Или пък да не взема да претренирам... не съм изморена сякаш, но пък и аз малко не се усещам. ще видим.
Тренировката
4 суперсета:
Хиперекстензии - 10@без нищо, 10@5кг, 2х10@10кг
Крака/таз от лакътна опора – 10
4 суперсета:
Лег-преса широк разкрач – 20@50кг.
Римска тяга – 20@30кг.
4суперсета:
Качване на пейка – 15 за всеки крак@2х12 или 15кг.... уф, както и да е!
Бедрено сгъване – 15@15кг.
3 суперсета:
Бицепси – 20@2х4
Кофички на пейка – 20
Само трицепси на верт. скрипец – 3х20@10кг.
Накрая се учих да правя т.н. „дървар”, та направих 4х10 на всяка страна с по 25 и 30кг.
Кардио накрая – 10 мин. интервали и 10 мин. тежко
Туй беше!
Храната:
1.40гр. овес, извара, витамини
2. ябълка
Тренировка
3. пил. шиш от гърди, маслини
4. пиперка, пълнена със сирене
5.(предстои) хек и зелена салата
Здрасти!
От точно един месец пия Термафорията и рекох да се поизмеря :)
- 2,5см от бедрото горе, сега е 54,5см (беше станало 57, лелееее)
- 2см от коляното, сега е 36см
- 2см от дупето, сега е 92см
- 1см от талията, сега е 67см
Почти без промяна в гръдната обиколка, йееее - цели 91см :-)
Имам страхотна разлика във визията на ръцете, които не измерих и сега ме е яд.
Май е мнооооого добре като гледам, приятно се изненадах. И все пак съм “топла” и с мускулна треска на задника и корема, така че е вероятно и да са по-големи разликите. И предвид факта, че не съм го пила винаги по 4, имало е и дни с по 2 хапчета, имало е и такива без хич. Още се търкаля някое и друго из кутийката, ще ги пия по 2 докато свършат+йохимбе. Не съм си мерила и калориите %-P
Малко отчет.
Сряда - корем в домашни условия стопка и тежести.
Вчера - степ.
Яденето ми е както обикновено, с разликата че вчера хапнах малко халва, обаче направо бях пред фалит и обезателно трябваше да презаредя. Преди обяд разглобих и изнесох един огромен кухненски бар, че и много тежък беше и за тренировката щях да съм аут в противен случай.
Днес ще видим какво ще измисля :)
Хе хе Уин, ще тренираме в неделя, нали :) нямам търпение, пуууу...най - накрая ......
Хе хе Уин, ще тренираме в неделя, нали :) нямам търпение, пуууу...най - накрая ......
Дам, аз ще съм с малките спортисти. Гледай какво трениране ще падне само :lol:
Дам, аз ще съм с малките спортисти. Гледай какво трениране ще падне само :lol:
Хе хе, весело ще е какво пък, аз викам после да направим един плаж ??? Дават го супер топло, какво ще кажете ?
Водата е студена още. Може и да се печем на поляната и да хапваме, а? Добра идея ли е :)
Водата е студена още. Може и да се печем на поляната и да хапваме, а? Добра идея ли е :)
О, за водата да, студена е, но за плаж на полянката, става да, що пък не :)
И кво, да опаковам за утре хавлийка и бански ли?
:-)
Както решиш. Ще се видим утре на Шел :)
Я да се изцвъкам и аз :-) Доволна съм от кросфита с варненската група, децата и те са доволни. Легнаха си в 7 снощи и още спят( повечеот 12 часа спят, другата неделя пак ще са на кросфит) :lol:
Аз не знам точно какво правих, забравих му името. Но и малко го поизмеих, намалих броя на бърпетите и коремните ги правих както мога да ги правя.
4 серии от:
15 клека с 18кг. щанга над главата
15 бърпета
20 коремни
10 пауър снача с 10кг.
На последната серия почнах да залитам с щангата и реших да не правя петата.
После втори опит с 2 серии от:
2х10 ходещи напада с 2х10кг.
10 тяги с 38кг.
10 лега с 2х10кг.
2х10 мелници с10 кг.
... и се предадох %-P Голям зор!
И накрая се научих да правя обръщането. Успях сякаш... и малко тичане... и това е.
Днес ще направя 10х10 суинга с бърпети,и ще долкадвам дали е толкова ужасно :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 18.05.09 04:39.
Бързам да си напиша отчета за днес. Не ми се правеше онова с бърпетите нещо... та отидох до залата. Нещо ме нападнаха и мераците да се набирам, за да мога да правя кросфитите. И за да се набера, трябва да се науча, нали? Това ще взема да си го поставя за цел, че и без друго се мотам безцелно нещо :-P
тренировката започнах с вертикален скрипец - къде с по 5, къде с по 2-3, макс на 55кг, при които се набирах първоначално, после го издърпвах. Голям смях! така де, уча се да се набирам :lol: Не броих сериите.
И продължих с гръбни и коремни упражнения.
гребане със щанга - 4х10@20,30, 40, 40кг.
добро утро - 4х10,10,8,6@20,30,40,40кг.
ренегадско гребане - 5х5,4,4,4@15кг.
фул контакт туист - 4х10(5 на страна) @ 18,23,28,28 (това го правих за сефте, голям зор беше)
молитва - 4х10@30,40,50,55кг.
обратни коремни с таза - 4х10-15
суингове - 5х10@15кг.
крос - 10мин. тежки педали :)
Сега ще трябва да ям!
Брей, от кога не съм писала?
Набързо пиша само какво съм тренирала:
понеделни - гърбът (аз съм го отчела)
вторник - степ
сряда - крака
четвъртък - степ
днес - почивка %-P
Утре пътувам. Ех, как обичам да пътувам :)
Тренировката за краката:
4 суперсета:
20 разгъване с 5кг
15 сгъване с 15 кг.
3 суперсета:
20 лег-преса с 45кг.
10 римски тяги с 30кг.
4 суперсета:
15 45град. екстензии с 5кг.
10 молитви на 45кг.
4х10 дърваря и 10 тина мин. кардио
Яденето ми е ок. Супер! ПУ-пу-пу!