Помощ започвам отначало след една година пауза!

12.02.09
11:38

здр. на всички нов съм във форума и не сам сигорен че темата ми е за тука ако е така извинявам се. Историята ми е следната тренирах около 5-6 год доста сериозно и като за аматиор имах доста добри резултати бях между 85 и 90 кг горе долу чист на 175 височина от лег примерно тренирах с 140 8-ци, но преди около година спрях напално да тренирам мн работех, хранех се понякога и само до 1-2 пъти дневно а и не ми пукаше много докато вчера не осазнах че сам мн зле и направо се комплексирах... сега сам с около 10-15 кила по лек в сащото време имам и мазнини за сваляне около корема. Сега страшно много сам се зарибил да си варна предишната форма и искам савет от по опитните от форума с какво да започна качване или чистене щото знам че двете едновременно е почти невазможно...

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:48.

SP

12.02.09
13:57

Мисля, че качване е най-удачно. Аз също имам излишни килца, но в момента качвам максимално много мускулна маса и ще продължавам до лятото. След това чистене. Въпроса е като се изчистиш да има какво да покажеш под мазнините, нали така? :)

16.02.09
20:59

Мускула има памет спокоино с добро xранене по4ивки и тренировки 6те се възтанови6 от 3 до 6 месеца. Според мен по4ни с масата

Мнението беше редактирано от TEDKO на 16.02.09 21:00.

17.02.09
07:00

всеки ще ти каже да качваш първо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1