18.02.09
16:12
Здравейте :) Както се досетихте вече от заглавието на темата, обръщам се към Вас за съвет: как да си “изчистя” корема :P Стегнал съм корема чрез упражнения, но искам и да изпъкнат плочките, ха :) Отностно хранителен режим - карам я на плодове, зеленчуци и никакво пържено и тестяно!!! А да, похапвам и печени картовки ;) Можете ли да ми препоръчате някакво кардио ?! Например със скачане на въже, дали ще помогне? Знам че е хубаво да се бяга, но нямам много време да отделя за това... Ако споделите вашия опит и имате идеи на къде да се насоча, ще Ви бъда благодарен ;)
Благодаря за отделеното време :)
диетка най-вече c НВД най-бърз резултат ще има , ама може и РБД за постепенно. А без кардио зор ше стане брат. И както казваш че нямаш време за бягане не е мн добре щото тфа си е може би най-доброто за чистене, но може с велоаргуметъра ама по-бавно ше дойде резултата, а относно скачането на въже незнам :|
казано от Xristo на 19.02.09, 08:00:
Колко време да бягам и колко време да тичам? Колко пъти седмично?! :)
3 x 30 - 45 min
казано от Xristo на 19.02.09, 08:00:
Колко време да бягам и колко време да тичам? Колко пъти седмично?! :)
Аз когато си бях поизчистил, така да го кажа, корема.. първо започнах да ходя 3 пъти в седмицата да тичам и после започнах през ден да тичам, но тогава имах други цели. Иначе 3 пъти в седмицата по 30-40 мин умерено темпо мисля че ти е предостатъчно. Щом искаш да имаш плочки не става просто да ги изкараш, трябва да има какво да изкараш. Предполагам искаш да имаш добре изразен релеф, а не просто очертания на плочки. Това ще рече, че трябва да тренираш корема както тренираш другите групи когато искаш маса, с тежест. Аз така правя и постигам добри резултати.
Успех.