Изгаряне на мазнини от корема

DE

21.02.09
09:31

Здравеите целта в ходенето в фитнеса ми е да спадна мазнините от корема. Пия л-карнитин на хапчета сутрин и преди тренирова след тренировка пия протеин миреше на ванилия няам представа къв е.:) Та 2 дена чета из форума и се опитвам да разбера кое е наи добре за сфалянето на мазнини от корема но така и неразбрах реших да напиша тема в която да ви попитам може ли някои да ми каже какви тренировки да правя какво да пия диети някакви и тнт :)

ходя 2-ри месец на фитнес сегашната ми програма е  1 ден гарди и бицепс 2 ден гръб и трицепс 3 ден рамо и крака но крака неправя 4 ден почивка и така се върти корем правя всеки ден коремни преси 20-30 без почивка и на един уред за кофички незнам как се казва но се хващам за него и дигам краката 10-15 и така ги редувам без почивка до като издържа и после на един уред които масажира корема това е

21.02.09
11:51

Ами за да премахне6 мазнините от корема ти трябва кардио,а както виждам прави6 само тренировки с тежести,те няма да ти помогнат за да “стопи6” мазнините от корема.След тренировката с тежести прави 20 - 30 мин кардио тренировка (каране на колело,бягане на пътека...по няколко мин. ска4ане на въже..)Колкото пове4е се поти6 толкова пове4е мзнини се изгарят-мн грубо казано! И добре 6те е да си хареса6 някои хранителен режим тои и кардио тренировката са основни за това което иска6.От Л-карнитина не о4акваи много,залагаи на кардио и хран.режим :)

казано от Николаи на 21.02.09, 11:51:

Ами за да премахне6 мазнините от корема ти трябва кардио,а както виждам прави6 само тренировки с тежести,те няма да ти помогнат за да “стопи6” мазнините от корема.След тренировката с тежести прави 20 - 30 мин кардио тренировка (каране на колело,бягане на пътека...по няколко мин. ска4ане на въже..)Колкото пове4е се поти6 толкова пове4е мзнини се изгарят-мн грубо казано! И добре 6те е да си хареса6 някои хранителен режим тои и кардио тренировката са основни за това което иска6.От Л-карнитина не о4акваи много,залагаи на кардио и хран.режим :)

Значи не е добре да си харесаш хранителен режим,а задължително ако искаш добър резултат.2-ро кой ти каза че тренировката с тежести не помага за топенето на мазнини.Можеш да се изчистиш дори и без кардио,стига режима ти за сваляне да е перфектен и да наблягаш на суперсерии и трисети.Иначе да,залагай на хранителен режим + кардио

21.02.09
12:27

)Колкото пове4е се поти6 толкова пове4е мзнини се изгарят-мн грубо казано!

Глупости ,колкото е по-интензивно, но като си турш зимно яке няма да гориш поече мазнини

21.02.09
14:13

казано от Wrestling_pro на 21.02.09, 12:27:

)Колкото пове4е се поти6 толкова пове4е мзнини се изгарят-мн грубо казано!

Глупости ,колкото е по-интензивно, но като си турш зимно яке няма да гориш поече мазнини

Абе има ги всякакви глупаци,преди време в залата си тренирам и един идиот се навлякъл с 3-4 дрехи-блузи и прочие...Ама се поти като прасе(той и си беше пълен де),и аз се смея и той ме гледа и ми вика:Какво се смееш,трябва да свалям много кг-ми,а аз му отговарям-така както си се навлякъл ще станеш само КОЖА И КОКАЛИ.... :D :D

Все пак зависи от целта ако ще влиза в категория и гони точно определени килограми като няма време и обезводняването е начин.

21.02.09
15:52

казано от Иван Шишманов на 21.02.09, 15:49:

Все пак зависи от целта ако ще влиза в категория и гони точно определени килограми като няма време и обезводняването е начин.

Тренировки или диета + обезводняване = пряк път към болницата. Бъбреците много ще се зарадват на тази комбинация.

21.02.09
16:18

казано от Boby_ на 21.02.09, 15:52:

Тренировки или диета + обезводняване = пряк път към болницата. Бъбреците много ще се зарадват на тази комбинация.

особенно ако е високо протеинова

21.02.09
17:05

Не се споменава за някакво състезание(влизане в категория)....Иначе и ти си прав...

21.02.09
21:01

незнам колко са вещи хората тук (предполагам повече от мен), но доста съм чел и ще ти кажа:
1.от потенето има смисъл.наистина с повече дрехи нищо не се постига, но като тренираш просто бъди с тениска и някаква фанела с дълаг ръкав.
2.прав е човека който казва че трябва по интензивно кардио.към предложенията за кардио(пътека,колело,скачане на въже) бих добавил и боксиране в чувал(круша).аз съм дори по доволен от това от колкото от бягането на пътека.
3.за какво го пиеш тоя протеин?и поне да беше казъл какъв е!повечето протеини омазняват много.аз ти препоръчвам някакъв комплекс от витамини и амино киселини вместо протеин.
ЗАБЕЛЕЖКА:
незнам как изглеждат краката ти, но предполагам че и те са омазнени?ако е така спри за известно време тренировките с тежести и наблягаи на кардиото.добави и клякане (без тежести!!!).много хора не обръщат достатъчно внимание на краката,а истината е че това са едни от най-бавно развиващите се мускули.

моля ако нещо не е точно така някой да ме поправи.

Мнението беше редактирано от bushy_7 на 21.02.09 21:04.

21.02.09
21:13

казано от bushy_7 на 21.02.09, 21:01:

какво го пиеш тоя протеин?и поне да беше казъл какъв е!повечето протеини омазняват много.
и.

ХА ХА ХА ХА  НЕ бате спри се ...протеина омазнява  не :):):)

21.02.09
21:36

Wrestling_pro ХА ХА братле , може да има предвид гейнърите ;)

Предлагам на автора на темата да пусне едно търсене , преди да пуска поредната тема :P

21.02.09
21:58

казано от Гошко на 21.02.09, 21:36:

Предлагам на автора на темата да пусне едно търсене , преди да пуска поредната тема :P

Да но са две различни неща с различни имена

22.02.09
15:34

казано от Wrestling_pro на 21.02.09, 21:58:

имам предвид точно това което казах!мен лично ме омзаняват(е не много , но като се цели релеф и малко е много).пих някакви румънски(2 кг и половина)и се издух бая(може би защото бяха с креатин монохидрат).и когато ги спрях остана само бурта :)

“Не питай старило, а патило”!

Мнението беше редактирано от bushy_7 на 22.02.09 15:35.

22.02.09
16:16

казано от bushy_7 на 22.02.09, 15:34:

казано от Wrestling_pro на 21.02.09, 21:58:

имам предвид точно това което казах!мен лично ме омзаняват(е не много , но като се цели релеф и малко е много).пих някакви румънски(2 кг и половина)и се издух бая(може би защото бяха с креатин монохидрат).и когато ги спрях остана само бурта :)

“Не питай старило, а патило”!

точно заради монохидрата е станало издуването (ако наистина има както казваш)

Boby_ всяка година хиляди съсезатели се обезводняват за преди състезанията но много малко от тях влизат в болница има и някои които са завършили това упражнение с фатален край, но там също си има тънкости.Мисълта ми беше че има хора които са готови да рискуват със здравето си за да влязат в съответната категория.За щастие повечето от нас тук не гледат кантара а огледалата

GO

23.02.09
12:08

Иван Шишманов : За щастие повечето от нас тук не гледат кантара а огледалата

Прав си колега ;)

Значи остави този протейн ..
Ти какво правиш маса или чистиш :D Л-карнитина ще помогне много за чистенето , хората ти го казаха

Протейна омазва!

Ако ти е спешно отслабването си зимаш 200гр. Л-Карнитин и си сваляш.
После като дойде зима или момент , в който мислиш , че си готов за следваща стъпка взимаш няк’ъф Гайнер и тъпчиш пък след т’ва като започнеш да чистиш ще станеш ПИЧ МАЙНА! ;) Аз горе долу така гледам на нещата ... И на мен сега наскоро ще ми предстой период за чистене и аз ще взимам Л-Карнитин ! Поздрави и До скоро.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 23.02.09 12:09.

23.02.09
18:07

E тоя Л-карнитин да не е някакво магическо средство за сваляне? Има и по-важни фактори от него. Доста по-важни при това...

21.02.10
21:07

Пиши на кирилица.
ASTOR

Мнението беше редактирано от ASTOR на 21.02.10 21:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1