Одобрявате ли ми програмата???

26.02.09
19:40

Здравейте!!!на 14години съм,висок съм 182см и тежа 70 +/- 1-2 кг.Бицепсът ми е 34см и бих искал да знам дали моята тренировъчна програма е добра!!!
Така,започвам...
Понеделник-бицепс и гърди:3Х10 повторения лег,полулег и обратното за долни гърди,прав с щанга 3Х10 повторения,седнал с дъмбел и полулегнал с дъмбели...за корем правя на тоя уред,на който си вдигам краката 3Х20 и на още един 3Х20.
Сряда-трицепс и гръб:правя на скрипеца отпред и отзад 3Х10повторения,тесен хват,гребане и хващам един дъмбел полулегнал с лице към земята и го дърпам нагоре.За трицепс правя с дъмбели,френското и помпички...и пак корем
Петък-рамо и крака:вдигам напред и настрани ръцете с дъмбели 3Х10,с кривия лост за предно и за задно рамо.Крака правя с 3 уреда.Не им знам имената,така че няма да се опитвам да ви обясня.Благодаря ви!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1