Съвет?

27.02.09
16:43

Тренирам от около 2 години с известни паузи в този период, една такава пауза ми се наложи да направя сега от начаолото на декември, та до края на януари(сесии,празници и др ангажименти) тоест 2 месеца, следователно позагубих форма и накрая за капак на всичко получих хранително натравяне и отслабнах с 3-4 килограма в рамките на 2-3 дена, а за моите 1.70 м височина си е бая това. Та сега искам малко по бързо да си върна формата и да компенсирам загубите. Като хранителни добавки имам:
BCAA/EAA и  креатин, като и двете са на CL.
+ протеин на SCIVATION.
Но скоро ми свършва протеина и мисля като поръчвам пак, да взема с него и L-glutamine (може би на OPTIMUM NUTRITION?) и TAURIN (на NOW)
Смятам да тренирам за релеф главно с поне 2 пъти кардио през седмицата отделно от тренировките, като се надявам да качвам бавно, но чисти килограми, смятам да започна НВД за сега, а ако не забелязвам прогрес ще мина на РБД.
Конкретно ме интересува дали подбора ми с добавките е добър и дали вместо глутамин и таурин не е по добре да взема нещо друго?
Освен това как се пият тези двете в нетренировъчни дни?
Всякакъв вид конструктивна критика е добре дошла :) Благодаря предварително.

27.02.09
17:36

Искаш да качваш килограми и да тренираш за релеф докато си на НВД... Как мислиш да качиш нещо?

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 27.02.09 17:37.

27.02.09
18:44

Цялата работа, е че искам да се поддържам чист, обаче ми е малко трудно да усетя границата м/у това да не напредвам въобще и да напредвам но бавно. Това е всъщност програмата която използвам като основа, само съм си е попроменил така, че да е по подходяща за мен. А за НВД-то предполагам, че може би наистина е по добре да се смени с РБД, това ще се види с времето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1