Как да стопя коремчето?

02.03.09
19:34

искам да ви попитам каква добавка да използвам за да стопя коремчето значи висок сам 1.75 тежа 87 кг започнах на скоро да ходя на фитнес хелпнете плс

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 04.03.09 05:54.

02.03.09
19:44

Първо, правиш ли разлика между корем и стомах? Второ, никаква добавка не ти трябва, ами кардио и диета. Най-много л-карнитин. Има си тема за него, прочети я.

02.03.09
20:54

Предлагам ти да прочетеш статиите за НВД.Само с добавки няма да стане,изисква се добра диета,добро трениране и чак вече ако двете са налице помагат допълнително и добавките.Ако все пак имаш желание за добавка ти препоръчвам ацетил л карнитина на Prima Force - лично го пия,е такова изпотяване няма.

22.03.09
23:02

Коремче се сваля с воля,правилна храна и много тичане и разбирасе коремни преси :)

23.03.09
07:23

казано от Sportista на 22.03.09, 23:02:

Коремче се сваля с воля,правилна храна и много тичане и разбирасе коремни преси :)

Ето тука не си прав . Пресите не са кардио упражнение . С тях напомпваш коремните мускули , но не топиш мазнините там ;)

04.05.09
12:35

казано от Sportista на 22.03.09, 23:02:

С коремни няма начин да стопиш корама. В началото наблегни най-вече на кардиото. По 15 мин на ден (дори и през ден може). Тичай преди тренировка. Естествено не прекалявай с тичането за да ти останат сили и за трениране. Ограничавай сладките храни, мазните продукти, ако можеш не яж хляб (или поне нами приема му) и не яж след 6 вечерта, тъй като след това всичко се натрупва. Наблегни на салати, плодове, риба, пиле, картофи и орис. Ако искаш диетата да е най-добра вместо олио използвай зехтин. Не е много лесно да се спазва всичко това - от опит го знам, но резултат има. Аз съм на 20г. 182 и тежа 93кг. но сега качвам маса. Ааа и ако искаш си пии L-carnitine. Няма да ти навреди.

15.05.09
12:40

zdraveite.iskam da pitam za proteinite:az sam na dieteta na dukan-samo na proteini.za 6 dni svalih 2 kg.no mnogo mi lipsva sladkoto.tai kato ne triabva da priemam nikakvi vagkehidrati,moje li da czimam po malko protein na prah s malko mlqko tai kato e mnogo vkusen ili ima vaglehidrati v nego???

15.05.09
17:14

Ами има въглехидрати в овкусените протеини. Изключение прави Нектар на Синтракс. Освен, че няма мазнини и въглехидрати е един от най-вкусните протеини на пазара...

Btw, само на протеини доникъде няма да я докараш...

15.05.09
18:20

ami nali uj se palnee ot vaglexidrati i maznini be hora??!!az triabva da otslabna i za sega uspiavam,ne kazvam 4e samo tova qm 6tot taka sam re6ila.a i tuk ni6to ne moje da se razbere-edin kazva edno,drug drugo.az ne razbiram,no za sega usiah da svalq 2 kg za 5 dni.ami vie deto razbirate,prosvetlete nas-nevejite.nali za tova sme tuk!

16.05.09
06:08

da vi kaja i az sum gore dolu sus sushtite parametri 178sm 88kg,i ot 1 mesec zapochnah dieta i sum dovolen…dnevnoto mi menu gore dolu e:bqlo meso pileshko,riba,qica,kashkaval,sirene,do 15.00h plodove,salatka nqkakva zelenchukova(zaduljitelno s parchensa meso ili riba v neq…...i gore dolu e takiva neshta…eto i programata po koqto treniram treniram.den1-  gardi ..1.leg-3x10-12….2.pulover-3x12…..flais s dumbeli-3x10,zaedno s korema gi treniram,kajete si mnenieto….. den 2 grub-ramo…1-chukcheta 3x10…2-dolen skripec 3x10…goren skripec 3x10…....povdigane dumbeli vstrani…3x12-15 tlaskane na shtanga nad glavata…3x12-15….trapec…3x15…. den 3-biceps..hamar-3x8,10…skot..3x8…koncentrirano…3x10,,,,,triceps-leg(tesen hvat)...3x10,makara…3x12….f.presa 3x12….predi trenirovka pravq 5min kardio(veloargometar) za vdigane na pulsa i sled trenirovka 15-20 min…..kajete mi kakvo da pravq s korema obache za da e maximalen efekta,dietatat mi e na lice mislq az…..i dobre li e programata s koqto treniram… :roll:

16.05.09
21:11

Без да следя темата щи отговоря, според мен никва диета и Л-Карнитин не ти трябва! За какво му е НВД? Той само иска корема да си стопи, не цялото тяло...както и да е, прави коремни преси, и повдигане на краката от вис, също така ходи да бягаш по 4-пъти седмично за по 20-25 минути. После прави малко спринтчета за останалите 10-15 минути! Успех!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1