Как да отслабна в бедрата? L-carnitine+НВД?

22.01.05
10:30

Здравейте,значи се интересувам как да отслабна само в бедрата и седалището ,защото сам малко пълен , а и на другите места съм добре.Кажете какво да правя  Л-карнитин + НВД???
Моля за помощ!!!  Благодаря предварително! :)

22.01.05
11:41

според мен няма да е възможно да отслабнеш само на тези места =) просто трябва да намалиш килограмите отвсякъде. нвд + 45 мин кардио на гладно сутрините... (и отрицателен калориен баланс разбира се)

22.01.05
21:49

45 мин кардио !?! Не знам за какво кардио говориш, но специално за велоергометър за да кара 45мин трябваа да върти с 15-20км/ч, а такова кардио не ми се вижда ефективно. Аз карам средно с 30-35 стигам до 45 за няколко минути и кардиото ми е 25 макс 30мин (приблизително 300 калории - толкова отчита велоергометъра), след което съм като пребит и краката ми са МНОГО стегнати. Иначе наистина не може само от крака или от корем да се свалят излишни мазнини. Трябва целият да се изчистиш. Значи vankata правилно си се насочил. Л-Карнитина 30-40 мин преди кардио. И при мен специално краката са ми големи, но за това пък работя главно в/у горна част на тялото за да балансирам нещата ;)

05.04.05
12:17

Според мен трябва да кляка и да прави 15-20 мин. степер .Степера много помага за задните части.И също велоаргометъра много ще му помогне.И пак за задните части хубаво е да прави НАПАДИ  :lol:

07.04.05
21:31

Значи мислията да свалиш мазнините само на едно място от тялото е невъзможна.Такова нещо като точкова редукция не съществува според мене въпреки че съм чел за разни техники обацхе нито една не е помогнала при мене.Според мен най-доброто средство за изграяне на мазнините е тичането ,тичай по 20-30 мин. сутрин хем ще стегнеш желаните от теб зони хем ще свалиш излишните мазнини.

За л-карнитина немога да ти дам съвет защото на мен не ми помогна кой знае колко но все пак е някакъв стимул да не спираш да тренираш
Но за всеки е различно така че най-добре пробвай, надявам се че ще ти повлияе.

Разбира се само с тичнае и л-карнитине няма да стане, трябва да промениш и хранителния си режим(За това има много информация в сайта).

Надявам се че съм ти помогнал поне малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1