21.03.09
10:20
Значи попаднах на тази програма в секцията с примерните програми - http://www.bb-team.org/workout/1285
Искам да попитам с тази програма ще мога ли освен да постопя мазнините и да се орелефя? Защото съм чел, че за оформянето е хубаво да се правят изолиращи упражнения. Ако вместо понеделник, вторник, четвъртък и петък (както пише в примерната програма) тренирам в пон. сряда, петък и събота ще има ли същия ефект? Освен това си мисля да сменя Пек-Дека в деня за гърдите с флайс 4x12. В деня за крака мисля да сменя нападите с щанга с хакен-клек, дали има някакво значение?
На 17 г. съм, 175-6 см. висок, 67 килограма. Тренирам от ноември насам, макар че и преди това съм ходил на зала (тогава бях заблуден и си мислех че с 3 месеца на година се постига нещо. Не че сега не съм заблуден де :D). Опитвам се да спазвам РБД, или поне ми се отдава да спазвам часовете за хранене :). Нямам възможност да ям всеки ден едно и също, макар че се опитвам на обяд и за вечеря да ям месце (каренца, кюфтета, риба когато има, понякога и пилешко с ориз) и сладко вече не ям освен плодове и за закуска сутрин мюсли. Правя интервално кардио 4 пъти в седмицата, макар че само 2 от тях имам възможност да го правя сутрин (1-а смяна на училище съм =/).
Темата беше редактирана от Атанаско на 21.03.09 10:25.