ТРУДНО СМИЛАЕМИ ХРАНИ?

21.03.09
11:19

Хора,въпроса ми е следния.Кои храни са трудно смилаеми и трябва ли да се огранича от тях,при положение,че корема ми е без мазинини с добре оформени плочки (когато съм го стегнал),но когато не съм го стегнал,стои малко като подут?? на 16 години сам 65кг.180см.висок.За мене,необходимо ли е да ги ограничавам или трябва да предприемам други мерки.

Темата беше редактирана от no_smoking на 21.03.09 11:42.

21.03.09
15:43

ЕИИ хора айде кажете,че съм го закъсал с тоя корем.Ако ви мързи пратете линкче нещо,че аз неможах да намеря.

Мисля, че търсиш причината в грешна посока. Прегледай тези два материала:
Как да се справим с подуването на стомаха?
Linea Alba

22.03.09
09:14

Мерси мн.Точно това ми трябваше.

22.03.09
16:01

Разковничето на успеха при мен бяха рафинираните въглехидрати най-вече - хляб и хлебни изделия, захар, сладкиши и подобни. При теб, разбира се, проблемът може да е друг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1