CrossFit

Прескочи до:

13.09.13
19:55

казано от perseverance на 13.09.13, 09:58:

казано от CarnalK на 12.09.13, 22:31:

А вместо практикуващите кросфит да се обединят

Трябва да има лидер и идея за тази цел #моитедвеграховизърна

Проблемът в България е, че има само лидери и никакви последователи. Всеки иска да командва и да обучава и никой не иска да се учи.
Ситуацията от край време е - Много вожд, малко индианец.

IS

14.09.13
10:39

Е*аси майката ! Те нещата станали много сериозни.......направо не ми се пише....

16.09.13
11:05

казано от Маргарита Манева на 12.09.13, 12:40:

Блажка пак се вряза компетентно в разговора, в който всъщност не ставаше въпрос за състезания (нейната стихия, въпреки че не е спечелила нито едно), а за неща съпътстващи тренировките (дори) при любителите.
Аз лично никога съм нямала състезателни амбиции, просто изразих мнение, което имам претенциите да е валидно при 99% от занимаващита се с любителски кросфит, стронгфит и други видове булФит.

казано от valerious на 12.09.13, 12:33:

На игрите не стигане защото имаме други приоритети в Бг, все пак трябва да сме нахранени и да се чувстваме сигурни за бъдещето си, рискове трудно се поемат.

Нормално е оцеляването да стои по-високо в приоритетите на един човек.

Колко още да спечеля, че да мога да изказвам мнение по въпроса за техническото и правилно изпълнение на упражненията с тежести? (giggle)

16.09.13
11:12

Блажке, защо на стълбичката до теб няма никой на 3-то място...или аз съм се объркал нещо..?

16.09.13
11:18

Няма, две момичета бяхме :) Шанс ;)

16.09.13
11:22

Блажке, работата на махленски спор отива, пък и няма нищо общо с кросфита. Дай да не я продължаваме, защото ще ти кажа неща, за които ще съжаля после. Гледай да се сравняваш с по-добрите от теб, не по-слабите. ;)
ПП: Поправи ме ако греша, твоят спорт не беше ли друг?

Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.13 11:24.

16.09.13
11:23

В тоя ред на мисли, миналата година на един приятел сина му, който е на 7 г. се радваше на сребърен медал по джудо от един чуждестранен турнир, като в категорията бяха ... 2-ма :) Ама нека се радва детето де...само споделям.

Мнението беше редактирано от Jikata на 16.09.13 11:23.

16.09.13
11:25

Само за последен път ще ти дам приятелски съвет: научи се да си подтискаш егото и излез от твоя измислен приказен свят.

16.09.13
11:26

казано от Jikata на 16.09.13, 11:23:

В тоя ред на мисли, миналата година на един приятел сина му, който е на 7 г. се радваше на сребърен медал по джудо от един чуждестранен турнир, като в категорията бяха ... 2-ма :) Ама нека се радва детето де...само споделям.

В този ред на мисли, ако Блага беше единствена, задължително ли е да прави опити?

16.09.13
11:26

Работата е там, че изобщо няма значение колко състезания е спечелил човек, Пирос Димас е спечелил 2 Олимпиади( ако не се лъжа), но е толкова крив, че няма накъде повече.
Жика - Тодорка му вика на това - Шанс, нямало - нямало, двама били - двама, медалът си е медал. Естествено, че ще се радва детето.

Марги, моя свят не е приказен, надявам се и твоите мечти да се сбъдват ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.09.13 11:29.

Мила

16.09.13
11:29

Е стига де, това, че са били само 2-две или двама в категория не омаловажава постижението или вече за постиженията си има и критерии. Състезанията са отворени, който иска да се записва. Тогава дай да няма състезания ако няма поне 5-6-7 бр кандидата.

П.П Това ми напомня как в моя дневник ми казаха, че не било честно, защото съм била използвала много добавки и не се брои това, което правя. Не че ми влияе това де.

16.09.13
11:31

Ти моите мечти не ги мисли, гледай себе си повече и по-малко другите. ;)
ПП: Както казах, дискусията отдавна вече няма връзка с кросфит, така че не смятам да я продължавам.

Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.13 11:32.

16.09.13
11:34

Не омаловажавам това,че е силна и яка...но аз също имам медал от 3-ма участници в друг спорт,и лично мен ме е било леко срам като снимат стълбичката,нито съм се величал,нито съм се имал за капацитет... щото нали съм си самокритичен...но тръпката е да има 10-12 хора примерно и да има истинско съревнование...

казано от perseverance на 16.09.13, 11:26:

казано от Jikata на 16.09.13, 11:23:

В този ред на мисли, ако Блага беше единствена, задължително ли е да прави опити?

Еми ако има един боксьор в категория задължително ли е да излезе и да почне да се млати сам? :)
Или ако един футболен отбор не излезе за мач и т.нат. ..?

Мнението беше редактирано от Jikata на 16.09.13 11:36.

16.09.13
11:35

казано от Мила на 16.09.13, 11:29:

Е стига де, това, че са били само 2-две или двама в категория не омаловажава постижението или вече за постиженията си има и критерии.

Мисля, че никой не омаловажава успеха на Блага. Въпросът е, че дума дума изважда ;) Никой не е зачеквал темата за това колко човека е имало в категорията преди действията на Благ, а именно да дойде, да цитира и да каже, образно: “На ти, видя ли, спечелих.” Тогава, когато някой идва да ти “натрие носа”, точно тогава думата дума изважда ;)

Иначе никой не омаловажава нищо ;)

16.09.13
11:38

казано от karfi4ka на 16.09.13, 11:35:

казано от Мила на 16.09.13, 11:29:

Е стига де, това, че са били само 2-две или двама в категория не омаловажава постижението или вече за постиженията си има и критерии.

Мисля, че никой не омаловажава успеха на Блага. Въпросът е, че дума дума изважда ;) Никой не е зачеквал темата за това колко човека е имало в категорията преди действията на Благ, а именно да дойде, да цитира и да каже, образно: “На ти, видя ли, спечелих.” Тогава, когато някой идва да ти “натрие носа”, точно тогава думата дума изважда ;)

Иначе никой не омаловажава нищо ;)

Целта ми беше точно обратното, ама знаех, че ще се реагира така остро, затова и си взех едно кафе да се позабавлявам.
НЯМА никакво значение, дали някой е спечелил или не състезание, това не те прави капацитет по никакъв начин.
Това имах предвид. :)

16.09.13
11:41

Тия дни форума е много менструално ориентиран :D. Сериали навсякъде - боза, кръв, сълзи и сополи :D. Есенна депресия :D.
Извинявам се, за офф-а от офф-а :D

Мнението беше редактирано от Петър на 16.09.13 11:42.

Мила

16.09.13
11:45

казано от Петър на 16.09.13, 11:41:

Тия дни форума е много менструално ориентиран :D. Сериали навсякъде - боза, кръв, сълзи и сополи :D. Есенна депресия :D.

Така е, за всичко са виновни дебелите хора :D

извинявам се, тя темата е за почистване

16.09.13
11:47

Днес пристигам на работа - гледам всички в едно добро настроение,приветливи,3-ма вече ми предлагат кафе за цялата сутрин...викам си..нещо има тука...абе що не влезна да зачопля някой във форума :D да е приятен обяда след малко.

Мнението беше редактирано от Jikata на 16.09.13 11:48.

16.09.13
11:55

казано от Мила на 16.09.13, 11:45:

казано от Петър на 16.09.13, 11:41:

Така е, за всичко са виновни дебелите хора :D

извинявам се, тя темата е за почистване

О, боже...какъв ви е проблема, бе хора? Напишете го, ако трябва на лично съобщение ми го пратете? Не ви разбирам - комплекси ли избивате, позитиви на чъжд гръб ли се опитвате да трупате? Откъде тази злоба и какво и с кого имате да делите?
Толкова ли нямате други радости в живота?
Ако това ще ви зарадва, ще спра да си давам мнението, само кажете, защото аз не разбира!

Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.13 11:56.

16.09.13
11:59

Доста приятен wod :) !

16.09.13
12:00

казано от Наталья Заболотная на 16.09.13, 11:38:

Целта ми беше точно обратното, ама знаех, че ще се реагира така остро, затова и си взех едно кафе да се позабавлявам.
НЯМА никакво значение, дали някой е спечелил или не състезание, това не те прави капацитет по никакъв начин.

Видно от подчертаното и от самия текст на коментара ти сама знаеш, че не това си имала предвид ;) Изрчечението все пак започва с “колко още да спечеля, за да...”. ;)

Мила

16.09.13
12:01

Моя пост лично беше насочен шеговито към Жиката, защото той се определи като ‘’дебел човек’’ в онази тема и както виждам, Жиката ме е разбрал в същия тон. :)

казано от Jikata на 16.09.13, 11:47:

Днес пристигам на работа - гледам всички в едно добро настроение,приветливи,3-ма вече ми предлагат кафе за цялата сутрин...викам си..нещо има тука...абе що не влезна да зачопля някой във форума :D да е приятен обяда след малко.

Мнението беше редактирано от Мила на 16.09.13 12:03.

16.09.13
12:02

казано от karfi4ka на 16.09.13, 12:00:

казано от Наталья Заболотная на 16.09.13, 11:38:

Видно от подчертаното и от самия текст на коментара ти сама знаеш, че не това си имала предвид ;) Изрчечението все пак започва с “колко още да спечеля, за да...”. ;)

Така го разбираш ти, не знам защо, при положение, че уточних. И европейско, и световно, дай Боже някой ден да спечеля, ТОВА НЕ МЕ ПРАВИ НИТО добър треньор, НИТО капацитет на техническо ниво.
Единственото, което може да ме направи, ако се случи, е добър състезател.

16.09.13
12:08

казано от Маргарита Манева на 16.09.13, 11:55:

О, боже...какъв ви е проблема, бе хора? Напишете го, ако трябва на лично съобщение ми го пратете? Не ви разбирам - комплекси ли избивате, позитиви на чъжд гръб ли се опитвате да трупате? Откъде тази злоба и какво и с кого имате да делите?
Толкова ли нямате други радости в живота?

Марги, ако това е към мене насочено, мога само да ти кажа, че ме остави безмълвен...

Петре, тя е цитирала към кого е :)

16.09.13
12:09

казано от Наталья Заболотная на 16.09.13, 12:02:

Така го разбираш ти, не знам защо, при положение, че уточних.

О, не, сигурна съм, че не само аз така го разбирам. Вижда се от последвалите коментари (да потретя само - думата дума изважда). Какво си уточнявала няма значение, щом единственото, което фигурира е цитат на коментар, насочен срещу теб и отговор на същия, както вече казах, съдържащ “колко още да спечеля, за да..”. Ето защо така го разбирам аз, а и не само аз.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.09.13 12:10.

Забравих!

16.09.13
12:10

Добре, сега виж какво съм написала и се опитай да го разбереш по друг начин. :)
Запомних го и го цитирах, за да кажа, че състезателният успех не те прави капацитет в дадена област.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.09.13 12:11.

16.09.13
12:12

Отидох на състезанието по трибой в събота иии като погледнеш хората, с които се драчим в форума, като видиш старанието, което влагат, кат си кажете една две думи иии се чудиш закакво спорите всъщност. Много яка атмосфера се създава покрай тия състезания, явно трябва да се срещаме по-често и да си спомним защо сме тук изобщо. Кросфит ли ще е, мерене на бицепс и лежанка ли ще е, нали е по-добре от това да идем на работа или където и да е и пак да слушаш същите проблеми от рода на - надебелях макло ас, ще гладувам и довечера активия или пък “ее човек, ще зимам строба, без бодеж няма разтеж” и се тъпче с оризовки....в форума се прокрадват добри идеи ииии, които е хитър ще филтрира, а други пък ще защитават своето на всяка цена, тук съм съгласен с Марги, че няма място за его.

16.09.13
13:52

Наблюдавам следния модел на писане тук:
Един хвърля бомбата. Грубо и безпардонно, нагло, арогантно, унищожително и подигравателно.
Следват писания и свитъци от всички, които се възмущават или се чувстват засегнати.
След това инициаторът на първата атака става нежен, разтяга най-сладките локуми и лека-полека дискретно показва на всички, че са толкова заслепени от егото си, че не са го разбрали правилно.
Сипват се кафетата.
Сашо получава 2 оранжеви поста.
Почваме да се включваме слабите ракии с недостойните постижения.
Пак идва ред на егото. Всички стават комплексари.
И така до следващия път... и до по-следващия.
Ми айде да го променим, а? Или може да изтъкваме чуждите комплекси, но не и да признаем своите?

16.09.13
13:57

Това няма да се промени, докато има хора, които не разбират значението на думата ‘форум’, защото тук отдавна няма обсъждане на въпроса, а има - “Аз тренирам от 10 години, ти от 2, аз знам как стоят нещата, ти - НЕ”
Когато се засегне темата с постиженията, се засяга темата с ‘ти имаш, защото зобиш’, ‘ти печелиш, защото нямаш конкуренция’...
НОООО никъде не се споменава, че ти тренираш на 80-90-95-100% от максималното ти възможно 6 пъти в седмицата, смисъл това НЕ е важно, защо да се споменава :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.09.13 14:00.

16.09.13
14:01

Да бе, Блаже, теорията всички я знаем. Аз питам кой ще отстъпи първи ;)
Нали затова се разправяхме вчера. Кой кого съди. Ако един си премълчи злобния коментар, никой няма да му отвърне. Е да, сигурно ще си шушнем срамно зад гърбовете, ама кво да правим. Хората гледаме на лицемерието като на вид надмощие.

16.09.13
14:09

казано от Наталья Заболотная на 16.09.13, 13:57:

Това няма да се промени, докато има хора, които не разбират значението на думата ‘форум’, защото тук отдавна няма обсъждане на въпроса, а има - “Аз тренирам от 10 години, ти от 2, аз знам как стоят нещата, ти - НЕ”
Когато се засегне темата с постиженията, се засяга темата с ‘ти имаш защото зобиш’, ‘ти печелиш, защото нямаш конкуренция’...
НОООО никъде не се споменава, че ти тренираш на 80-90-95-100% от максималното ти възможно 6 пъти в седмицата, смисъл това НЕ е важно, защо да се споменава :D

Благунек,

Честно ли? Съзнаваш ли, че в голям процент от постовете ти се споменава “зоб” под една или друга форма? Не само в тази тема, а навсякъде из форума? Сякаш си обсебена от това... След това разбиращи, не толкова разбиращи и откровено неразбиращи подхващат зачекнатото от теб и става мазало... (dull)

Много ми се искаше да не се включвам точно в тази препирня, едно защото само ще налея масло в огъня, второ защото искрено се надявах някак да се усетите, че отдавна не говорите за Кросфит... (headbang) (tmi)

16.09.13
14:10

А на мен ми се иска някои да се усети, какви хора се махнаха от форума и ЗАЩО, това е всичко. :x
Имам предвид спряха да водят дневници.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.09.13 14:11.

16.09.13
14:11

Ами затоври я за малко, батко...защото тука махалото вече почва да се превърта безспирно.

16.09.13
14:14

казано от slavko на 16.09.13, 14:11:

Ами затоври я за малко, батко...защото тука махалото вече почва да се превърта безспирно.

Така да бъде.

IS

18.09.13
18:37

Абе,аз ли се бъркам или Блага каза,че напуска този форум и отива на едно много по-хубаво място и хора!?

Блажке,ако си размислила - добре си дошла отново :)

19.09.13
07:15

Та да се върнем на кросфита...

Някой има ли намерение да се готви сериозно за състезанието 2014?

19.09.13
09:24

Той трябва да е почнал:)
Кирилов има сериозни шансове да мине Оупъна, аз залагам на него!

19.09.13
11:13

Твърдо отказвам, поне на тоя етап. Имам някакво ниво на издръжливост, ама силово все още нямам самочувствие. Инъче благодаря за комплимента :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1