Power&Beauty;, Optimum nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:
PO

20.04.09
10:55

казано от Питона на 16.04.09, 06:31:

казано от POWER & beauty на 15.04.09, 11:32:

Интересува ме мнението ви за един продукт на ISS,а именно AMINO 2200.Какво мислите за тях?

Прекрасни аминокиселини! Имам ги в моя магазин - за мен цена/качество - няма конкуренция! И витамините на ISS са в пъти по-добри от тези на Universal! Много читави два продукта! Много! Не ви правя реклама, просто работя с тези два конкретно продукта и знам добре, за какво става дума!

Поздрави!

П.С. А, я ми обяснете, как същите тези витамини са по-концентрирани и по-силни от цели две пликчета Pak Universal! Къде е натикано това съдържание, моля разяснете :) Далеч по-малко дражета са , а по етикет са по-силни!

В анимал пак има много съставки от всичко по много и от нищо достатъчно. Не всичко е витамини в АНИМАЛ ПАК затова уж по малко таблетки във ВИТАМИН ПАК на ISS има повече витамини. Нищо че гопродаваме за мен АНИМАЛ ПАК е един добър продукт от гледна точка на търговеца продукт и посредствен дори слаб от гледна точка на потребител. Много е лесно да се продаде когато като обурнеш етикета виждаш цялата менделеева таблица и вземеш акъла на някой който не е много в час. Но това че 90% от съставките са в смешни количества го знаят само малцина. А и голяма част от сътавките се разминават като време на прием някой трябжа вечер други сутрин, преди или след тренировка, вечер смешно е всичко накуп.

Тогава кои са най-най-силните витамини на пазара?

Добри работи чета за Витакис на Масълтеч.

Не очаквам интелигентна тема с интелигентна реклама на фирмата, както правят много от фирмите открили тук теми, все пак в случая се очаква това да се направи от натъпкани с химия мутри (заради което ръцете са големи и талиите по малки). Хубаво се коментират слабостта на други добавки но това също е в разрез за КЗК. Невиждам в съседните купища теми другите вносители да коментират слабостта на вашите продукти както вие го правите за техните. Преобладават мненията за слабоститите на определен продукт вместо тук да четем за силните страни на вашите продукти.Това е доста нелоялно и характерно за определен тип бизнесмени. И колега (инженер имам предвид) ясно е какъв инженер си при положение, че си написал инжИнер, повече няма какво да коментирам, не за друго ми немога да падна до нивото на темата.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 20.04.09 14:19.

MA

20.04.09
14:33

Иване - Смешен си батка ;)

казано от Mamularin на 20.04.09, 14:33:

Що да е смешен бе ?Друг път като нямаш какво да кажеш - мълчи !

MA

20.04.09
14:42

казано от Владимир92 на 20.04.09, 14:40:

казано от Mamularin на 20.04.09, 14:33:

Що да е смешен бе ?Друг път като нямаш какво да кажеш - мълчи !

Ти пък си още по - смешен !

Мнението беше редактирано от Mamularin на 20.04.09 14:42.

head_hunter

20.04.09
16:43

А да не се получи да има БАН и аз да се смея последен а?
Прочетете правилата на форума и ги спазвайте.

PO

20.04.09
18:12

казано от Иван Шишманов на 20.04.09, 14:15:

Не очаквам интелигентна тема с интелигентна реклама на фирмата, както правят много от фирмите открили тук теми, все пак в случая се очаква това да се направи от натъпкани с химия мутри (заради което ръцете са големи и талиите по малки). Хубаво се коментират слабостта на други добавки но това също е в разрез за КЗК. Невиждам в съседните купища теми другите вносители да коментират слабостта на вашите продукти както вие го правите за техните. Преобладават мненията за слабоститите на определен продукт вместо тук да четем за силните страни на вашите продукти.Това е доста нелоялно и характерно за определен тип бизнесмени. И колега (инженер имам предвид) ясно е какъв инженер си при положение, че си написал инжИнер, повече няма какво да коментирам, не за друго ми немога да падна до нивото на темата.

1. Не съм плюл по-никой правил съм сравнение с други продукти и наши, а относно Анимал Пак ги продаваме и ние така че коментирам един продукт с който търгувам и аз. И ще пиша и критикувам всеки за който смятам че е нелоялен към клиентите защото аз съм посредник в цялата схема и съм длъжен да го правя.

2.Ти беше един от първите които писаха глупости по темата и опорочават идеята, от постовете ти личи адски много личнно отношение и се чудя от къде съм го провокирал.

3. Ако имаш проблем с моята диплома за правописа ми можеш да се обърнеш към ВИАС които са ми я издали и да ми я вземат.

Спирам да играя ролята на психиатър и да поемам излишната ти негативна енергия постовете ти ще са без коментар от наша страна.

PO

20.04.09
18:22

казано от Aleksandar Marinov на 20.04.09, 11:26:

Е най-силни, не е важно кои са най-силни- важни са кои са най-подходящи за случая. Аз например съм имал много добри резултати от витамини ONE a DAY, тоест само една табл за целия ден. Когато говорим за силови високо интензивни тренировки Витамин пак на ISS ги предпочитам.

Не е важно колко са силни важно е профилът да е най-подходящ за определеният случай. Има спортисти които вземат няколко таблетки от обикновен витаминен комплекс за да достигнат необходимата дозировка за най-важните компоненти. Но това е супер вредно защото се предозира с други такива при които дали се тренира или не дозата от тях остава почти константа.
  Има витамини за умствен труд, витамини при преобладаващи аеробни натоварвания, други такива при силови. Има такива и специално за жени така че първо анализ и после точен избор :)

20.04.09
18:41

казано от Power&Beauty; на 20.04.09, 18:22:

казано от Aleksandar Marinov на 20.04.09, 11:26:

Е най-силни, не е важно кои са най-силни- важни са кои са най-подходящи за случая. Аз например съм имал много добри резултати от витамини ONE a DAY, тоест само една табл за целия ден. Когато говорим за силови високо интензивни тренировки Витамин пак на ISS ги предпочитам.

Не е важно колко са силни важно е профилът да е най-подходящ за определеният случай. Има спортисти които вземат няколко таблетки от обикновен витаминен комплекс за да достигнат необходимата дозировка за най-важните компоненти. Но това е супер вредно защото се предозира с други такива при които дали се тренира или не дозата от тях остава почти константа.
  Има витамини за умствен труд, витамини при преобладаващи аеробни натоварвания, други такива при силови. Има такива и специално за жени така че първо анализ и после точен избор :)

Много добре обяснено. Браво!!!

21.04.09
00:06

казано от Иван Шишманов на 20.04.09, 14:15:

Ванка,да ти призная честно,в началото,когато разглеждах галерията ти “преди-след”,много се зарадвах.Представих си един човек с воля и твърд характер.Млад мъж,който превръща нагледно думите си в дела.Предполагам и други читатели на форума са помислили същото.За съжаление твърде бързо се разочаровах,преглеждайки последните ти публикации.В отговор на твоето мнение бих искал да  припомня следните неща:
    1.Теза се защитава с аргументи по темата(протеин “Х” съдържа съставките“A,B,C”),а не със аргументи срещу личността (”натъпкани с химия мутри”,”продаващи наркотична химия” и тн.)
    2.Като гражданин на Република България,защитен от Конституцията,имаш право да отидеш в най-близкото РПУ и да подадеш сигнал срещу лицето Момчил Милев,когото обвиняваш в продажба на наркотици и да представиш доказателствата,с които разполагаш черно на бяло.На свой ред Момчил Милев има право да заведе дело срещу теб за клевета,пропуснати материални ползи,уронване престижа на фирмата,която представлява и още няколко подобни твой действия.

Мнението беше редактирано от MisHkiN на 21.04.09 00:25.

POWER & beauty

23.04.09
11:14

Относно витамините ето няколко примера за различните нужди на хората:
за спортуващи и сериозно занимаващи се със спорт ето това е много добър избор:
http://power-beauty.com/index.php/suplements/performaxx.html
http://power-beauty.com/index.php/suplements/body-armour.html
за нормалния човек:
http://power-beauty.com/index.php/suplements/daily-formula.html
http://power-beauty.com/index.php/suplements/opti-vites.html
и някои специализирани за жени:
http://power-beauty.com/index.php/suplements/women-s-fitness-pak.html
http://power-beauty.com/index.php/suplements/opti-women-1.html

27.04.09
03:45

казано от POWER & beauty на 23.04.09, 11:14:

и някои специализирани за жени:
http://power-beauty.com/index.php/suplements/women-s-fitness-pak.html

Здравейте!
Искам да питам нещо конкретно за горния продукт на Юнивърсъл.
Това ли са витамините, които се пият по схема според месечния календар на жените?

POWER & beauty

27.04.09
09:39

Да,имат разлика в пликтечета.Има 8 пликчета,които за са по време на цикъл.

27.04.09
10:14

казано от POWER & beauty на 27.04.09, 09:39:

Да,имат разлика в пликтечета.Има 8 пликчета,които за са по време на цикъл.

Супер!
Като си свърша Optiwomen -четата, ще си взема и от тях ;-) Мерси!

27.04.09
15:40

казано от Power&Beauty; на 02.04.09, 16:21:

Великденската отстъпката важи за сайта на фирмата и фирмените магазини в София, Пловдив, Варна ,Русе, Благоевград отстъпкъта в магазините ще важи след запитване и няма да бъде обявена официално.
.

казано от Power&Beauty; на 08.04.09, 14:59:

Отстъпката ВАЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА, НЕ ВАЖИ ЗА ВСЕКИ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТСТЪПКА в магазина от сайта при поръчка се получава маил за потвърждение  на поръчката тогава може да бъде заявен вкус. Това неудобство ще бъде изчистено в най-скоро време.

Чудесно...само, че ходих в магазина във Варна/фирмения магазин/, изрично казах, че съм от форума - никаква реакция от тяхна страна съответно не ми направиха отстъпка.
Просто не знам, ама на някой трябва да му дърпат ушите.....
Меко казано съм ядосан......

POWER & beauty

06.05.09
07:32

Нов промоционален продукт:
ABB:Pure pro shake-2,99лв.
http://www.power-beauty.com/index.php/suplements/pure-pro-shake.html

POWER & beauty

22.05.09
07:57

Искам да се обърна към всички членове на този форум, модератори, както и към администратора Димитър Михайлов. Предварително искам да уточня, че този пост е в резултат на недоумението от наша страна защо през последните 2 седмици теми и постове с наши промоции се изтриват мигновенно и без каквито и да е предварителни предупреждения. Нека модераторите, Господин администратора и членовете на форума обърнат сериозно внимание към темата, заради която правим този апел.

Красота и Сила ООД се стреми да предостави на вас-трениращите най-качествените продукти на пазара. С годините сме доказали, че работим почтенно и инвестираме в развитието на култирузма, фитнеса и спорта като цяло в България. Разбираемо е, че голяма част от клиентите ни са финансово ограничени в резултат на което се стремим постоянно да правим промоции и отстъпки на редица наши артикули. Всяка седмица прпомотирами нове продукти с намаления от порядъка на -20% -30% и -50% като никога промоцията на даден продукт не е била за сметка на качеството му! Промоциите са добре дошли за всички, защото всички нас ни обединява факта, че се занимаваме със силови спортове и в частност културизъм и ползваме хранителни добавки. Промоциите са не само атрактивни, но и клиентите печелят от това, защото 50% намаление са си 50% намаление!!! През последния месец Красота и Сила публикува над 4 промоции, които бяха сложени в раздела за Вносители-Производители-Дистрибутори. Тъй като от години посещават този форум съм наясно с правилата и знам, че рекламата в другите теми на форума не е позволена. Красота и Сила е правила платена реклама в този форум, но това никога не е било част от разделите с теми, както всички знаете рекламите са в отделни банери. В този раздел обаче десетки ако не и стотици фирми промотират продуктите си и то с изключително гръмки и “шарени” послания. Красота и Сила започна да публикува промоциите си в този раздел като целта на постовете винаги е била да информира потребителя за изгодните и промоционални предложения, които се предлагат. Както на много от вас им е известно повечето конкуренция облагодетелства главно клиента. Това е и основната задача ва Класота и Сила заради която правим промоции в форума на бб-тийм. Не разбирам обаче, защо нашите теми и постове постоянно се изтриват безпричинно, докато стотиците други теми остават непокътнати? Това дискриминиращо отношение не е присъщо за НИТО ЕДИН западен форум, да не говорим, че на всички нас ни е ясно, че определени фирми имат интереси такива промоции да не попадат в форума и тези промоции им бъркат в джобовете.Това проявление на пристрастност вреди както на нас така и на потребителите, защото ги лишава от възможността да се възползват от промоцията. Винаги сме се стремяли да бъдем коректни в отношенията си и присъствието ни в този форум и било коректно и полезно.

Надявам се искрено това послание да достигне до членовете на този форум както и регулативния апарат в лицето на модераторите и администратора. МОЛЯ не го триете тихомълком, нито ни “банвайте” защото нашата основна цел тука е да помагаме, а не да се заяждаме, злобеем или пък обиждаме както определени субекти правят.

Благодаря за вниманието!

Едно уточнение бих искал да внеса, което обясних и на Вас във връзка с модерацията. В този раздел не се допуска създаването на нови теми с цел промотиране на продукти. Това правило важи за всички и не е форма на дискриминация. Ако желаете да опоменете, че даден продукт е с намаление, направете го в съответната тема на марката, за която приемате въпроси, а не в нова такава.

Отново да повторя - формата, под която правите промоциите си, не е правилната, а не самото промотиране. И все пак този раздел има за цел да направи комуникацията между потребители и фирми по-лесна, но не и да е арена на директна безплатна реклама. Това е в разрез с политиката на изданието.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.05.09 09:16.

POWER & beauty

22.05.09
09:26

казано от Димитър Михайлов на 22.05.09, 09:09:

Ако желаете да опоменете, че даден продукт е с намаление, направете го в съответната тема на марката, за която приемате въпроси, а не в нова такава.

Точно в тази тема вчера пуснахме нови цени на нови продукти, но поста беше изтрит без каквото и да е предупреждение, хем използвахме точно тази тема, за да не правим нова. Това беше и поводът да се обърна с този апел към вас и модераторите.

Вие сигурни ли сте кога какво сте пускали. Трудно е да се ориентира човек имате няколко ника, няколко теми, което си е нарушение на правилата, аз като ваш евентуален потребител се бъркам и бъдете сигурни, че не съм само аз.

MU

23.05.09
06:09

При нас имаше аналогичен случай. Като темата по нищо не се различаваше от подобна на друг участник във форума. Ние бяхме уведомени че за да се пусне промоция трябва да бъде уведомено изданието и то да ни разреши - и темата с промоциите беше изтрита въпреки че много от продуктите в нея не могата да се намерят в момента никъде по-евтино.

При положение че г-н Михайлов е собственик на сайта ние сме съгласни, че може да прави каквото си реши с него и да допуска който желае в него, но не и че няма толериране на определени търговци за сметка на други.

А относно толерирането на определени вносители то също е повече от очевидно и е негово право да го прави. Направих си труда да прочета постовете на почти всички вносители и съм убеден че определени вносители манипулират потребителите с повече от един акаунт и г-н Михайлов като администратор е в състояние на промени тази практика.

Както казах по горе, сайта е негов и може да прави с него това което прецени и никой не може да се сърди от това което прави той със собствеността си, но при положение че се радва на тази голяма популярност би трябвало да се разграничи от личните си пристрастия за да продължава да се развива все нагоре сайта и форума.

Както каза и колегата:
Благодаря за вниманието

Незнам аз съм забелязал следното. Има вносители кито спазват правилата на форума, както писани такива правила така и редица неписани, в името на спортментството или на добрия тон. Има и такива вносители които просто неспазват правилата. Предполагам когато на едно място е дадена трибуна за всички десетки вносители няма как всички да са доволни трудно да угодиш на няколко човека какво остава за няколко десетки.

POWER & beauty

25.08.09
08:20

Фирма “Красота  и Сила” обявява 5% намаление на всички продукти на OPTIMUM NUTRITION,само и единствено в фирменият магазин на бул.”Евлоги Георгиев” 83,София и официалния сайт на фирмата www.power-beauty.com

POWER & beauty

28.08.09
15:57

Фирма “Красота и СИЛА”  обявява от 29.08.2009г.СУПЕР ПРОМОЦИЯ -20%- на всички продукти (Optimum Nutrition,Universal,ISS,ABB и др.) само за официалния  сайт www.power-beauty.com .Надяваме се тази новина да ви зарадва и да се възползвате от нея.

POWER & beauty

29.08.09
07:01

Поради технически причини промоцията ще бъде активка към 18:00.Извиняваме се за закъснението.

POWER & beauty

30.08.09
10:40

Промоцията вече  тече с пълна сила!!!!!!!

S7oMaN40

30.08.09
13:56

Промоцията е супер. Като се замисля Cellmass-a + No-explode-a излизат малко над 150лв, а преди 2 месеца само единия продукт беше с подобна цена. :)

Доставката безплатна ли е при тази промоция?

POWER & beauty

30.08.09
20:12

При поръчка за над 200лв. е безплатна

02.09.09
16:46

А,за колко време се изпълнява доставката?
Търсих в сайта,никъде не пише срокове за доставка.....

02.09.09
16:52

казано от дебелия на 02.09.09, 16:46:

А,за колко време се изпълнява доставката?
Търсих в сайта,никъде не пише срокове за доставка.....

До един работен ден след поръчката. Демек поръчваш днес в 13.00 , получаваш утре :)

04.09.09
07:55

Здравейте, промоцията важи ли за магазините във Варна?

POWER & beauty

04.09.09
11:59

не само за сайта

04.09.09
20:15

Аз искам да попитам дали се предлага 100% Whey Gold Standard НЕОВКУСЕН и евентуално ако се предлага дали цената му е по-ниска?

POWER & beauty

15.09.09
18:55

Посетете новия, НАПЪЛНО ОБНОВЕН онлайн магазин на Красота и Сила

www.power-beauty.com

Мнението беше редактирано от POWER & beauty на 15.09.09 18:56.

16.09.09
06:06

казано от POWER & beauty на 28.08.09, 15:57:

Фирма “Красота и СИЛА”  обявява от 29.08.2009г.СУПЕР ПРОМОЦИЯ -20%- на всички продукти (Optimum Nutrition,Universal,ISS,ABB и др.) само за официалния  сайт www.power-beauty.com .Надяваме се тази новина да ви зарадва и да се възползвате от нея.

До кога е промоцията, в момента не виждам намаление на всички продукти, както и не виждам в темата да е обявено, че промоцията е приключила?
Уточнявайте нещата!

Мнението беше редактирано от exstasy на 16.09.09 06:07.

POWER & beauty

29.09.09
12:28

Фирма “Красота и Сила” иска да съобщи за  предстоящото Републиканско Първенство по куктуризъм в зала “Универсиада” на 04.10.2009г.
На щанда на “Красота и СИЛА ” всички продукти ще са с
-30% намаление.

Заповядайте на това невероятно шоу.

29.09.09
14:57

То ще е и на трети октомври, тогава дали ще имате щандове? И през целия ден ли ще имате щанд, или само след състезанието?

POWER & beauty

29.09.09
18:49

Само на 04.10.2009г. ще има щанд и ще работи през целия ден.По време на състезанието и след него.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1