14.04.09
10:13
:Д
Tова изречение беше иронично. Как ще са 1500 кал ?
а аз нали съм блондинка...... :-P
Не са проблем ядките , но почва термафорията и заради АА трябва да избягвам омега 3-6-9.
Само с ядките ли ще се ограничаваш? А другите мазнини... питам, защото и аз ще я почвам тази АА и не съм много в час с ‘аповете кое-как ще да е. Ако трябва да се намалят и зехтините, маслините, рибетата, кажи нещо по въпроса :)
Вторник
Протеинов шейк след сън предпоследна доза анимал кътс
Закуска - овесени питки (120гр) + пуешко филе (100гр)
Обяд - 190гр пилешка пържола пържена в масло .... не ми хареса, много мазна, не обичам мазните храни + ориз 100гр и салата
Следобед - протеинов бар - някъв немски ... ужасен ама имам 10ина бройки :Д
Последна доза Анимал къст - Кардио - 15 мин ХИИТ
Протеинов шейк
120гр ХЕК и салата
Извара преди лягане.
Рибата се намаля, ядките и спираш суплементирането с Омега мазнини
чак да го спираш не е необходимо, до 2гр дневно няма да попречат.
Koe ? Виж как едно неправилно написано изречение си губи смисъла !
Мнението беше редактирано от emzo на 14.04.09 20:06.
14.04.09
20:02
Май суплементирането с омега мазнини...
Koe ? Виж как едно неправилно написано изречение си губи смисъла !
Упс, Омега мазнините имах предвид :)
А между другото мислиш ли да взимаш нещо за ставите, Анимал Флекс няма да стане, че има много мазнини, ама например глюкозамин??
Не, да чукна на дърво нямам проблеми.
Получих мейл от ЕST преди малко:
Hello, I’m about to start taking ThermaPhoria.
Consider starting from 2caps daily and increase to 4.
The label says 4 caps daily.When would be best to take them ? I train in the evening - 7.00 pm.
Should i avoid any specific foods because AAcid ?
Thanks.
И отговорa:
2 – 3 in morning, and 2-3 before Training for optimal results!!!
As far as the Aacid - Nothing specific, except for maybe watching excessive oil intake ( including oil supplements)
Moже и да не ги спра ядките.
Мнението беше редактирано от emzo на 14.04.09 21:16.
И ? Изплюй камъчето де. :)
Мнението беше редактирано от emzo на 15.04.09 17:16.
Ами... добре съм. Затоплям се, усещам го все едно съм с 37 температура. Леко ми се гадеше, ама много леко. Не ми се отрази на заспиването, въпреки притесненията ми от кофеина.
Сякаш съм по-ухилена :-).
По време тренировката се потих повечко. За повишаване на силовите постижения нищо не мога да кажа от първия път. След нея имах чувство, че съм изгорила 2хповече калории от обикновено, направо бях разбита. И мноооого гладна.
Здравей Emzo искам да те попитам относно Animal Cuts. Какви са всъщност резултатите?Доволен ли си от него и по колко пакета дневно си приемал?Мерси предварително за отг.
—————-
Имах 7 или 8 пакетчета, по 2 на ден, като започнах от 1.
Преди съм го пил и не бях доволен, сега за 4 дни няма как да дам мнение.
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 15.04.09 17:14.
Ден 1
08,30 - 2 капсули преди 4 мин, нищо засега :D
09,00 - протеинов шейк
10,00 закуска - овесени питки - 100гр овес, 2 яйца, 30гр сирене и на тигана.
обяд - 180гр пилешко + 90гр ориз
следобед - ядки предполагам, ще го измисля.
18.30 - още 2 капс. - нищо не усетих, от утре на 2х3 капс.
19,00 - 37мин slow mo кардио, след него шейкче.
Вечеря - свинска пържола и салатка
Преди лягане - извара.
Спирам термафориата, снощи ме боля адски зъб и днес съм като убит.Ден-два-три щял да си играе зъбарина с мене и ще наблегна на много комплексни въглехидрати.Един от най-големите ми страхове е ЗЪБОЛЕКАРЯТ !
Реших кардинално проблем - извадих го, сума ти пари дадох да лекувам глупавия мъдрец.
Ден два да се “осеферя” и почвам пак.
Доволен съм, че на Ден1 го прекъснах бърнъра, щото ако беше по средата щеше много да ме е яд.
16.04.09
15:41
Да се оправяш бързо братле, и мене ме е страх от ЗЪБОЛЕКАРЯ :)
Днеска нямам желание за храна, вече съм на 5 или 6 шейка.
А зъбарите продължавам да се страхувам от тях, но .....
Ех, как нямаш желание за храна?!? Като съм на диета, всяка секунда е борба със самия мен и лакомията ми. Направо ти завиждам!
А от зъбарите май всички ни е страх. Но има неща, които просто трябва да се направят. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.04.09 16:54.
Ех, как нямаш желание за храна?!? Като съм на диета, всяка секунда е борба със самия мен и лакомията ми. Направо ти завиждам!
А от зъбарите май всички ни е страх. Но има неща, които просто трябва да се направят. :)
Мъдреците са много кофти работа...Моя растеше навътре и натискаше костта, гладна не-гладна при самата мисъл за дъвчене ме заболяваше още повече ...Мисля, че живях на кисело мляко само 2-3 седмици...Хаха, вадиха го в Стара Загора и опищях целия център (упойката не ме хвана)
И мен не ме хвана. Извиках силно доктора се стресна чак :D
p.s. заранта бях 84кг :)
Мнението беше редактирано от emzo на 16.04.09 19:07.
21.04.09
07:04
Няма ли да подновяваш лога вече? : )
21.04.09
13:52
emzo скорошно оздравяване!
10x guys, следобеда отивам да вадя и другия :D и ако не ми мине черна котка пътя се захващам сериозно.
—————
Всичко мина гладко тоз път :) Няколко дни да зарастне и ..... старт фром дъ бегининг :)
—————
Пак усложнения, да го таковам и зъба .....
Днеска 23,04 съм хапнал засега само малко течен шоколад, че бая кръв изтече ....
Мнението беше редактирано от emzo на 23.04.09 11:36.
Емо, какво става с теб? Оправиха ли се зъбарите :cheese:
Тази термафория ми напомня на клена, между другото :)
След 2 операцийки вече дъвча смело мръФки.
След празниците започвам бърнъра, а иначе направих вчера и днес по 1 тренировка.
Аз от клена нищо добро не видях, само крампите ....... мноооо са яки :lol:
02.05.09
17:37
Под Клен дали имате предвид онова което си мисля...или говорите за нещо друго . :)
Ми.. там е работата, че и аз много хубаво не видях от клена. И не само крампите ми бяха яки, ами и треморите са незабравими :lol: И едно такова състояние, много странно, все едно си в ступор... отвътре ти идва да летиш, пък краката не помръдват...или пък ти се струва, че ти коства страшно голямо усилие да ги помръднеш. Ей това ми се случва последно време, и нещо на хистерия ме избива :coolgrin:
А и да, имам странното усещане, че влияе по някакъв начин на кръвоносните съдове - разширява ли ги, свива ли, не знам. Не влияе, обаче, на кръвното. Мерих го.
02.05.09
17:51
какво е клен и какво е крампа и тремор?
02.05.09
17:54
Клен незнам какво е мисля си за едно нещо ама ...дано да не е то :).
Крампата е мускулно схващане това май е медицинския термин
Тремор е треперене :).
Сашооо доживя да научиш нещо от мен :) ...или не си още
02.05.09
17:55
Тремор е треперене :).Сашооо доживя да научиш нещо от мен :) ...или не си още
Научих. Ама защо емзо е вземал кленбу**рол?
02.05.09
17:57
Тремор е треперене :).Сашооо доживя да научиш нещо от мен :) ...или не си още
Научих. Ама защо емзо е вземал кленбу**рол?
Ахахах :) абе и аз за него си помислих, ама ....отдавна не се намира. Може за друго да говорят има такова дърво ако не греша :)/
02.05.09
18:04
Ами за каквото и аз! Не ти трябва да знаеш! :coolgrin: Щото сме астматици.
Т`ва лекарство за астматици е възможно най-малоумното нещо на света.Като бях 10ти клас ходих на един фитнес и исках нещо за отслабване и енергия (бях 80 кг но трътлест), и любезната какичка ми даде едни блистерчета,обванати в ластик.И почнах да си ги пия аз по схема пирамидка ,и кафенца джасках голямото междучасие и после откачах в час.Не можех място да си намеря- горките ми съученички полудяха от моите глупости и закачания,подръпвания на коси и сякви възможни изнервящи неща.Така издържах 2 седмици,докато един ден не реших да отида на гости на една приятелка,която живееше на края на един голяяям баир.Тръгнах да изкачвам баира,и още помня как щях да си пукна на средата на пътя като куче-сам самичък.Разтуптя ми се сърцето,причерня ми,бях на косъм да припадна.Хвърлих хаповете и това ми е скромният опит с лекарства за астматици,които любезните фитнес инструкторки ми предложиха.
Е, той ако реши може да си почисти дневника ;-) Пък и правим ревю на друг продукт...
Има и положителни отзиви, естествено. Положителното е повече :) То гадното е от кофеина, предполагам (а и аз пия доста кафета допълнително, така че е нормално да ме блъска повече в тиквата)
Наистина се запазва мускулната маса, да не кажа че се увеличава дори. Бюстът ми е запазен, дори прелива :lol: Едно време баба ми ми даваше да ям орехи, за да ми се уголемявали циците... смятай! Задникът ми също е запазен. Не знам как става номера, но значителна редукция има в корема, краката и ръцете. Почти не мога да отлепя сланината, а в края на опаковката би трябвало да е станало чудо ;-)