Защо почти никой не ползва продукти на Scitec?

Прескочи до:

31.03.09
13:08

Защо във форумите, почти никой, никъде не препоръчва продуктите на Scitec? Тук, в Бургас има 2 магазина за техни продукти, а в нета все препоръчвате други фирми. Има ли им нещо, много са скъпи или...?

31.03.09
13:23

Първо всеки си има предпочитания.
Второ,познавам поне 10 човека които ползват Скайтек(НАЙ-ЯКАТА МАРКА! <3)
Трето,трябва да продават доста добре защото магазините не гледам да имат проблеми с парите и носят все повече стоки(и промоции).

Просто необоснована тема според мен :) .Продуктите им като визия,качество,съдържание,(цена?:) ) за доста хора са номер 1.

ПС:това е лично мнение :)

31.03.09
14:06

Сега ходете право в някой от магазините, показвате им тая тема и искате по 20 лева.

31.03.09
14:08

казано от LttS на 31.03.09, 14:06:

Сега ходете право в някой от магазините, показвате им тая тема и искате по 20 лева.

Хахаха :) E ко толкова ..малко безплатна рекламка

Слаба реклама, липса на иновационни продукти, интернет “отсъствие”..

01.04.09
05:37

Сайтек гледам се предлагат от Силабг.
На мен ми представляват интерес и някои продукти на сатурн, но в локален магазин ня бях стъпвал от много време и като го направих съответния продукт/и липсваше/ха.

01.04.09
07:04

казано от LttS на 31.03.09, 14:06:

Интересна представа за реклама имаш. Значи, като питам защо не се купува този продукт и се предпочита друг пред него, правя реклама, така ли?!?!?!?

Въпроса ми беше продиктуван от това, че изчетох доста теми за добавки и когато някой препоръчва нещо, в нито една от прочетените от мен теми не присъстваше препоръка за Scitec, а аз смятам да взема някой неща от тази марка.

Модератора може да изтрие тази тема.

01.04.09
07:57

Просто не си търсил достатъчно, примерно дай в търсачката Reform и ще видиш, че поне аз съм го препоръчвал много пъти.Аttack също.
Виж инфо и за протеините им, Ради също е писал много за тях, но както каза той - отсъствие на сайт/e-shop.

ГН

01.04.09
08:52

HOT BLOOD… Към края на лятато ще си поръчам. Изтрила ми се е устата да говаря за нея. Уникална добавка!
Я да ползвам тая тема и да питам запознатите, сещате ли се за мощана добавка от същия клас и ефект?

Lexx нормално е в Бургас да имат два магазина все пак вносителя им е Бургазлия, е освен ако вече не е получил Американско гражданство :).

01.04.09
14:42

казано от Георги Николаев на 01.04.09, 08:52:

HOT BLOOD… Към края на лятато ще си поръчам. Изтрила ми се е устата да говаря за нея. Уникална добавка!
Я да ползвам тая тема и да питам запознатите, сещате ли се за мощана добавка от същия клас и ефект?

Кога я ползва ? Аз имам моста в нас , но не знам кога да я пийна , по преди силова или преди кардио ? Ефекта какъв й е ?

01.04.09
15:35

Моята база за сравнение с HOT BLOOD е White Flood…за мен флууда е мноооого по-добър. Енергията и издръжливостта, която White Flood ми дава няма нищо общо с HOT BLOOD. Напомпването е горе-долу сходно, но само по това HB се доближава до WF. Пък да не говоря за вкуса флууда е къде къде по приятен за пиене.

ПП. HOT BLOOD само 2 мостри съм ползвал, но при White Flood още от самото начало усетих всичките му положителни ефекти

Hot Blood е единствената мостра на каквото и да било, което съм пробвал и реално съм усетил от раз. Що се отнася до марката, не крия симпатиите си към нея и представителите й, но може би тенденциите в нашия форум са свързани с други марки и фирми, свързани с по-агресивно онлайн присъствие (което има своя смисъл, разбира се).

Това не се отнася само за Scitec, а за още поне 10-тина марки, ако не и повече.

ГН

01.04.09
17:05

казано от Гошко на 01.04.09, 14:42:

Кога я ползва ? Аз имам моста в нас , но не знам кога да я пийна , по преди силова или преди кардио ? Ефекта какъв й е ?

Чудовищен. Дай я на мен ако не ти трябва.
Прид силова. Ще има ефект и при кардио, но само ще си хабиш креатина и някой други субстанции.

ГН

01.04.09
17:09

казано от Димитър Михайлов на 01.04.09, 15:35:

Hot Blood е единствената мостра на каквото и да било, което съм пробвал и реално съм усетил от раз.

И аз така! Това е добавка, която задължително трябва да има мостри, защото веднага можеш да прецениш за теб ли е или не! Точно затова говорех в една друга тема.

А това което freddy казва горе е доста интересно. Аз общо взето нямам база за сравнение, но съм изключително свикнал на кофеин, така че ако ще е стимулант - нещо по-комплексно трябва да е. Този White Flood трябва да се провери - но отново бих я купил само след 1, за предпочитане 2 мостри. Когато е нещо, което може да се усети веднага, никога няма да си дам парите преди да съм опитал, колкото и позитивни да са отзивите от други хора. Ами ако не ми действа? Ами ако има слаб ефект - а аз признавам само много силен? Ами ако нещо ми стане гадно? Задължително първо се пробва.

01.04.09
18:34

казано от Георги Николаев на 01.04.09, 17:09:

Hot Blood е единствената мостра на каквото и да било, което съм пробвал и реално съм усетил от раз.

И аз така! Това е добавка, която задължително трябва да има мостри, защото веднага можеш да прецениш за теб ли е или не! Точно затова говорех в една друга тема.

А това което freddy казва горе е доста интересно. Аз общо взето нямам база за сравнение, но съм изключително свикнал на кофеин, така че ако ще е стимулант - нещо по-комплексно трябва да е. Този White Flood трябва да се провери - но отново бих я купил само след 1, за предпочитане 2 мостри. Когато е нещо, което може да се усети веднага, никога няма да си дам парите преди да съм опитал, колкото и позитивни да са отзивите от други хора. Ами ако не ми действа? Ами ако има слаб ефект - а аз признавам само много силен? Ами ако нещо ми стане гадно? Задължително първо се пробва.

HB дава помпа докато White Flood дава и издръжливост, сила и мотивация. А и който го е ползвал не се е разочаровал

Мнението беше редактирано от pockobg на 01.04.09 18:35.

01.04.09
20:23

Нз,просто не съм обръщал много внимание за другите марки,но на 24 грама ,19 грама протеин ми докарва душевна чикия+перф вкус (и некфи аминокиселини в протеина също).Хот блоода...да трябваше да си го взема ,но предпочетох чист креатин монохидрат(ест пак на скайтек,28 лева-500гр.)
Креа-бомба също е много як,1 приятел е с него,най-вкусният креатин който съм пил (портокалов вкус,дане говорим за състава му :) )

ПС:май доста ги рекламирам ,но съм влюбен в Скайтек,след толкова разочорования (главно след покупки от магазина на СТАНКЕТО (които е от Бс ще знае...)...ако се смята за реклама изтриите постовете ми за да няма рекламация !

ГН

01.04.09
20:34

казано от pockobg на 01.04.09, 18:34:

казано от Георги Николаев на 01.04.09, 17:09:

HB дава помпа докато White Flood дава и издръжливост, сила и мотивация. А и който го е ползвал не се е разочаровал

Моля?!? Според Мене ОСНОВНИЯ ефект на Hot Blood e мотивацията!

01.04.09
21:51

казано от Zlatin на 01.04.09, 20:23:

Нз,просто не съм обръщал много внимание за другите марки,но на 24 грама ,19 грама протеин ми докарва душевна чикия+перф вкус (и некфи аминокиселини в протеина също).Хот блоода...да трябваше да си го взема ,но предпочетох чист креатин монохидрат(ест пак на скайтек,28 лева-500гр.)
Креа-бомба също е много як,1 приятел е с него,най-вкусният креатин който съм пил (портокалов вкус,дане говорим за състава му :) )

ПС:май доста ги рекламирам ,но съм влюбен в Скайтек,след толкова разочорования (главно след покупки от магазина на СТАНКЕТО (които е от Бс ще знае...)...ако се смята за реклама изтриите постовете ми за да няма рекламация !

Абе ти кво разбираш под рекламация???

Рекламация значи точно обратното на реклама ;)

Иначе аз от на Сайтек протеините съм доволен - мноооого добър вкус и перфектна разтворимост, а и мисля, че на цена също бяха рентабилни.

01.04.09
23:59

казано от Martin Tomov на 01.04.09, 21:51:

Абе ти кво разбираш под рекламация???

хаха ,да,обърках се...карай,схванахте идеята  :red:

02.04.09
06:36

казано от Георги Николаев на 01.04.09, 20:34:

Ми сравнено с White flood , хот блъд никаква мотивация не ми даде, само напомпване

02.04.09
06:38

Ако на добавки разчитате за мотивация ......

SN

02.04.09
07:29

Слаба реклама

Ако под реклама разбираме да стоим по цял ден пред компютъра и да пишем с 30-40 различни ника във форума/този или други/ възхвалявайки “нашите” продукти-тогава да слаба ни е рекламата.

липса на иновационни продукти

Също две различни мнения отново.Ако някога си следил развитието на фирмата едва ли би казал подобна глупост/с извинение/.

интернет “отсъствие”

Донякъде да.За сега работят само следните ни сайтове:

www.scitecnutrition.bg/ в момента е спрян защото от САЙТЕК искат да пуснат техният нов сайт всеки момент който ще има и български превод и след това пускаме отново нашият сайт/.
www.cytogen.bg
www.americanmuscle.bg
www.stamina-rx.bg
www.hoistfitness.bg
както и най добрият онлайн магазин-www.SNS.bg.

За съжаление за тези които не знаят искам да кажа че продажбата на хранителни добавки по интернет за в момента е незаконна в България.Именно това е и причината нашият онлайн магазин да не работи за в момента.Надяваме се да се разреши този проблем колкото се може по-скоро за да можем да ви предложим една наистина уникална услуга-богат избор на фирми,директен внос на всички видове продукти,100% процента складова наличност,перфектно обслужване,напълно автоматизиран процес,реални количества в реално време и не на последно място супер конкурентни цени с доста промоции.Но за всичко това ще трябва малко да почакате.

P.S.Относно интернет присъствието имаме още няколко страници в процес на разработка така че няма да останете разочаровани.

Мнението беше редактирано от emzo на 02.04.09 07:35.

SN

02.04.09
07:32

Взе ми думите от устата.

02.04.09
07:42

казано от SNS на 02.04.09, 07:32:

Взе ми думите от устата.

Случайно American Muscle да се пакетира в България? Защото се опитах да открия АМЕРИКАНСКИЯ им сайт,но нищо не намерих?
И как така е НЕЗАКОННА? На какво основание тогава функционират в момента сайтовете за продажба на добавки?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.04.09 07:44.

02.04.09
08:07

http://www.cytogen.bg
http://www.americanmuscle.bg

на тея сайтове защо няма цени

02.04.09
08:23

Случайно American Muscle да се пакетира в България? Защото се опитах да открия АМЕРИКАНСКИЯ им сайт,но нищо не намерих?

Имат сайт ама всеки път трудно го намирам.Не са БГ споко.

http://www.americanmuscle-supplements.com/ това им е бил последно сайта.

Мнението беше редактирано от emzo на 02.04.09 08:25.

02.04.09
08:28

казано от emzo на 02.04.09, 08:23:

Имат сайт ама всеки път трудно го намирам.Не са БГ споко.

http://www.americanmuscle-supplements.com/ това им е бил последно сайта.

Хммм емзо мене многоо ме съмнява че са БГ,особено с тея цени и липса на сайт.

02.04.09
08:35

Eee стига спекулации, не са БГ трябва ли да ти показвам линкове в US онлайн магазини.Има теми дори в бб.ком

SN

02.04.09
08:45

Случайно American Muscle да се пакетира в България?

За съжаление ще трябва да те разочаровам-не не се пакетират в България.American muscle и Cytogen са собственост на Scitec.Основната идея зад American muscle преди повече от 10 години беше да се предложат евтини продукти за пазарите в нашия регион/България,Румъния,Македония,Сърбия и т.н./.Тези продукти са съставени основно от смес от соев изолат,суроватка концентрат,креатин и т.н.За времето си бяха доста евтини и се купуваха много от хора които не можеха да си позволят по-скъпи добавки.Относно Cytogen тука отиваме доста по нагоре в качествено изражение и основното предимство е по голямо количество продукт на доста сносна цена и с много добри характеристики.

Защото се опитах да открия АМЕРИКАНСКИЯ им сайт,но нищо не намерих?

И двете марки имаха сайтове които почти не се поддържаха и бяха повече информативни но в последните години са си включени в сайта на Сайтек.

И как така е НЕЗАКОННА?

Информирай се и ще разбереш.Наистина безпрецедентен абсурд в милата ни татковина.

На какво основание тогава функционират в момента сайтовете за продажба на добавки?

За чужди фирми не отговаряме-носим си отговорността само за нашите действия и деяния.

на тея сайтове защо няма цени

Имаше и пак ще има-провери след 2-3 дена.Цените ни са открити за всички-нали все пак трябва да покажем че сме конкурентноспособни.

02.04.09
08:47

Благодаря за изчерпателните отговори.

SN

02.04.09
08:52

Относно American muscle мога да Ви разкажа доста интересна история за да видите колко по-напред от нас са били хората преди доста години но някой друг път.

А за пакетирането в България сме чували доста неща за нас през годините но смело мога да заявя че нашата фирма никога не е закупила и грам суровина от така наречените вносители на добавки за ХРАНИТЕЛНО ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ камо ли пък да е пакетирала или продавала нещо подобно на който и да е клиент или дистрибутор в България.

ГН

02.04.09
08:54

казано от emzo на 02.04.09, 06:38:

Ако на добавки разчитате за мотивация ......

В последните 30 дни съм отишъл 30 пъти на фитнес, а в момента пия единствено евтината суроватка. Добавките не са средство за мотивация, но предполагам че разбираш как след дългогодишни тренировки ако има нещо което да ти даде допълнителен (не единствен) стимул, то това е добре дошло - а именно да суплементира мотивациата ти, както протеина суплементира приема на белтъчини.

Няма да споря за конкурунтния продукт, който споменахте - бих опитал моста от него ако ми се отдаде възможност.

02.04.09
08:57

Гледам, че креатинът им е доста евтин и е Creapure уж . Наистина ли е така или е някакъв боклук като този на родните ни “производители” ?

SN

02.04.09
09:02

(ест пак на скайтек,28 лева-500гр.)

Нашата цена е 25 лева.Един килограм е 46 лева.

Creapure и Ultrapure:

500 gr.-42 лева
1000 gr.-72 лева

SN

02.04.09
09:40

И как така е НЕЗАКОННА?

News.bg от днес:

От там допълват, че законът забранява продажбата от разстояние на лекарства, хранителни добавки и хомеопатични продукти, както и на продукти, представяни с лечебно въздействие.

казано от SNS на 02.04.09, 07:29:

Слаба реклама

Ако под реклама разбираме да стоим по цял ден пред компютъра и да пишем с 30-40 различни ника във форума/този или други/ възхвалявайки “нашите” продукти-тогава да слаба ни е рекламата.

липса на иновационни продукти

Също две различни мнения отново.Ако някога си следил развитието на фирмата едва ли би казал подобна глупост/с извинение/.

интернет “отсъствие”

Донякъде да.За сега работят само следните ни сайтове:

...

Не, под реклама не разбираме това, но нека не забравяме, че във форума се пише за продукти, които се купуват от потребителите. Ако нещо върви на пазара, то определено се споменава и тук. (има изключения, разбира се)

За нови продукти не знам .. никъде в нет-а не бях срещнал нищо. Дори за този hot blood от тази тема разбрах, а да не говорим колко време се рових в интернет да намеря все пак съдържанието му (намерих го, но на немски...)

Относно сайтовете ... пак си загубих времето да се ориентирам в официалния сайт, после се оказа, че въобще и не поддържа Firefox и т.н.

Иначе съм пил от протеините им, ХМБ, креатин. За друго нямам спомен. Имах голямото желание да пробвам Реформ (беше преди доста време), но така и никъде не го намерих и просто се отказах.

HE

02.04.09
10:36

Scitec от скоро са ми фаворит - пробвал съм Атак и Хот Блъд и както каза Митко това са добавките които съм усетил веднага.
Протеини преди време ги пиех /преди време позачезнаха от пазара/ - също доволен, но забелязвам, че към момента са подобрили доста вкусовете /може и да си внушавам, но така ми се струва/.
Просто причината хората да употребяват Scitec по-малко е може би отсъствието на “Агресивна” реклама, въпреки, че последната им рекламна кампания беше повече от “на ниво” за това лично шапка им свалям на SNS - просто направиха нещо наистина добро.

Един въпрос защо не виждам Хот Блъд в silabg.com?

п.п. Да мине малко време и ще пусна ревю на Атак /трябва да си оправя храненето и да почина малко от приема на креатин/  :)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.04.09 10:39.

02.04.09
13:26

Ок, доволен съм как се разви темата. Атак ще взема 100 %, за другите още не съм решил какво

ГН

02.04.09
20:02

казано от SNS на 02.04.09, 08:52:

Относно American muscle мога да Ви разкажа доста интересна история за да видите колко по-напред от нас са били хората преди доста години но някой друг път.

А за пакетирането в България сме чували доста неща за нас през годините но смело мога да заявя че нашата фирма никога не е закупила и грам суровина от така наречените вносители на добавки за ХРАНИТЕЛНО ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ камо ли пък да е пакетирала или продавала нещо подобно на който и да е клиент или дистрибутор в България.

SNS, уважам фирлмата ви, купувал съм и ще купувам ваши продукти. Не е тайна обаче, че в момента пия протеи за 8-9 лв килограма от този широко дискутиран в този раздел - суроватъчния. Наясно съм че може да има нещо не-читаво в тази работа. Предполагам, че в този пост визирате точно тези продукти. Въпроса ми, абстрахирайки се от въпроса за конкуренцията - а те не би трябвало и да са ви конкуренция - може ли да ми кажете, точно конкретно и ясно защо този протеин “не става”. Ни най-малко не се заяждам, просто моля за обективно, обосновано и най-важното - компетентно мнение.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1