05.04.09
16:10
Здравейте висок съм 176-177,тежа 72 килограма и имам почти 11 месеца стаж в залата.Бедрото ми никак не е голямо-58,но имам дълго тяло и къси крака и така се създажа илюзията,че са големи.Като цяло бедрата ми са леко мазни.Доволен съм от тяхната мускулна маса и искам да попитам,дали клека с малки килограми и много повторения е начин за изчистване на мазнините и постигане на приличен релеф.Не искам да правя кардио,защото това би означавало да горя и от горната част на тялото,където тъкмо почнах да се харесвам.Другият ми основен проблем е факта,че скоро идва бала ми,а съм си взел костюм,който ми е много опънат в панталона,защото нямаше по-голям номер от този модел,а смятам да ползвам креатин в комбинация с азотен боостер и протеин месец преди бала,дали клека с малко килограми и много повторени ще ми помогне да ако не да сваля поне да поддържам масата на бедрата си?Надявам се сте разбрали целите ми.
05.04.09
18:59
За въпросът ти дали можеш да правиш клек с по леки тежести и повече повторения, отговорът е да..също прави бедрено разгъване и бедренмо сгъване, това ще ти помогне доста за оформяне на краката. Ето примерен ден за крака да ги оформиш краката, аз правя това понеже съм в подобро полужение.
Клек с щанга зад врат:3x15
Лег преса:3x15
Бедрено сгъване:3x16-12-10 (стил пирамида-овиличаваш КГ и правиш по малко упражнения)
Бедрено разгъване:3x16-12-10 (стил пирамида-овиличаваш КГ и правиш по малко упражнения)
Калф машина:3x12-15
До колкото за креатина с бустера, не съм много запознат и немога да ти дам съвет.
Успех!!