Дайте мнения за сплита ми :)

06.04.09
09:45

Пон: Ръце  -бицепс и трицепс (за бицепс - Сгъване с щанга 4х8,чукове с дъмбел 4х8,скотово на машина 4х8, -трицепс френско 3х8,лег с тесен хват 3х8,придърпване надолу на скрипец 3х8)
Сряда: Гърди  4 упражнения (Хоризонтален лег,полулег, Флайс на машина (пекдек),пуловър)
Петък :  Гръб 4 упражнения (набиране ,гребане с дъмбел,скрипец отпред,гребане с кабел)
Неделя : Рамо и крака  ( Рамо- Военни преси пред врат за предно рамо 4х8,Разтваряне в страни на дъмбели 4х8,Пек дек машина за задно рамо 4х8,-КРАКА - Клек 4х10, Разгъване на машина 4х10,Прасец  на машина дето дигаш пръстите 4х10)

Ако имате критики или пък съвети отправете ги :)  никога няма да е излишен някой съвет все пак човек и цял живот да тренира винаги ще има нещо което не знае :)

Години 16 на 24 април правя 17 стаж 1 година ръст 187 тегло 67 кг

Темата беше редактирана от BadAssNigga на 06.04.09 10:38.

06.04.09
10:13

При всяко публикуване на сплит пишете стаж, години, ръст, тегло; За да може да кажем дали е подходяща програмата

06.04.09
11:15

Упражненията за бицепс са много. Направи ги 3х3 серии. Същото важи и за рмената. Да приема ли, че след неделята започваш от понеделник същото? За гръб дублираш упражнения...

Мнението беше редактирано от biggggy на 06.04.09 11:17.

06.04.09
11:22

аха ясно ще си оправя сериите и упражненията за гръб  ми да след неделята почвам от понеделник същото какво ще кажеш бива ли я програмата  иначе след тия промени дето ми каза

06.04.09
11:33

Кофтито е, че след тежката тренировка в неделя, работиш за ръце...Ако ще спазваш принципа за ден транировка, ден почивка, го прави докрай. Така обаче стават 8 дни между 2 тренировки за дадена мускулна група... За  4-дневен сплит е по-добре 2/1/2/2, тоест 2 дни тренираш, 1 почиваш, 2 тренираш, 2 почиваш и пак. Приоритетните групи или в началото, или преди голяма почивка. Има много сплитове в сайта, харесай някой и го пробвай...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1