06.04.09
12:11
Тъй като не мога да изпробвам абсолюно всички видове, които се продават моля за помощ. Омръзна ми да си купувам протеин, който е толкова сладък, че направо ти идва да повърнеш. Основно суроватъчен ИЗОЛАТ ме интересува, но и концентрат бих пробвал.
Към списъка с ужасно-сладките:
Nature’s best - USA
Pro Nutrition - Румъния
JC Nutrition
Bio Fit USA
Explode и те не си поплюват вече
Изкуствените подсладители са толкова сладки, че дори гейнърите със всичката декстроза и малтодекстрин отстъпват на нисковъглехидратните си братя. Наистина според мен е важен въпроса, защото предполагам, че не съм единствения който не е фен на безобразно-сладкото. Ако няма с адекватен вкус минаваме на аминокиселини...
Благодаря!
Аз преди време бях в подобна ситуация. Представа си нямаш каква благодат е неовкусения изолат на NOW! Все едно пиеш обезмаслено мляко. Чист изолат е, с 25гр. белтък в доза от 28гр.
На амино е глупаво да минаваш, защото колкото и както и да смяташ, излизат по-солено в сравнение с протеиновите пудри.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.04.09 12:22.
Ами ще го пробвам възможно най-скоро. Дано само не е като тоя неовкусения дето го продават за 15лв килото, че според мен е меко казано гаден. Лека-полека ще стигнем до истината!
Аз също съм на Неовкосения Изолат на НАУ. Според мен това е твоя протеин ! Мен не ми е кофти вкуса напротив харесва ми - пие се нормално. Дори когато съм в зареждащ ден в блендера го разбивам със 1 бананче става супер добро. Също погледни изолат шоколад също на НАУ - той не е толкова сладък.
06.04.09
12:40
Пий го с повече вода и няма да усещаш толкова наситения вкус на пудрата.
Едит : Суроватката на Нутра Форс ще ти допадне страшно много като вкус, щом не обичаш сладките.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 06.04.09 12:46.
Малко OFF-TOPIC, но в тоя ред на мисли:
ПОДАРЯВАМ BIO FIT WHEY ISOLATE, 900gr., вкус ванилия, закупен от мен днес с 30гр по-малко след пробата. 60лв струва обаче нямам никакво намерение да се отращявам от протеина като цяло заради състезанието на производителите кой ще направи по-сладък протеин. През деня в работно време се намирам в Гео Милев зад румънското посолство. Нямам нищо против някой колега извън София ако го желае да го пратя по Еконт (за негова сметка естествено). Моля модераторите дане гледат на това като на търговска обява, защото е очевадно, че няма да спечеля нищо! Благодаря!
ПРОТЕИНА ВЕЧЕ Е ЗАЯВЕН И УТРЕ ЩЕ ПЪТУВА КЪМ МАКЕДОНСКИЯ КРАЙ!!!
Мнението беше редактирано от Кобра на 06.04.09 14:03.
06.04.09
13:19
Естествено, че няма да гледаме на поста ти като на обява ;-)
Мини на някой от неувкосените протеини /май само NOW се сещам да предлагат такъв/.
Може да пробваш и на SCITEC как ще ти се отрази - сигурен съм, че ако ги попиташ за мостри в магазина няма да ти откажат.
От silabg.com също биха могли да ти предложат мостри.
Протеините които си изброил никога не са ми били фаворити.
06.04.09
13:28
Дай ми адрес и ще ти пратя мостра на MyoFusion да видим дали ще ти дойде сладък двойният шоколад или ще ти допадне. Незнам какъв протеин търсиш, чист изолат или матрица?
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 06.04.09 13:29.
Можеш да опиташ Нутра , може да ти допадне , овкусяването му е минимално и е бленд - изолат + концентрат.
П.П : Също бих опитал мостра на SCITEC , възможно ли е някой от представителните на фирмата да прати ?
казано от Гошко на 06.04.09, 13:46:
Можеш да опиташ Нутра , може да ти допадне , овкусяването му е минимално и е бленд - изолат + концентрат.
П.П : Също бих опитал мостра на SCITEC , възможно ли е някой от представителните на фирмата да прати ?
тея на Скайтек са по-сладки от Нутра-та
06.04.09
17:31
Опитай в протеина на NOW да сложиш малко кафе - вкуса става идеално не сладък :)
И аз давам гласа си за неовкусения на Нау.Друго, което мога да ти препоръчам е Нектар на Синтракс.Доколкото знам има и еднократни дози от Нектар, така че може да го пробваш преди да си вземеш цяла кутия.
07.04.09
09:36
Нектара е страотен :) има ....11 вкуса мисля
Абсолютно против сладките протеини !!!!
тоя афтъртейст след това часове ме дразни ,ям пържола със салата ,в устата ми още сладни
ебати подсладителите ...
на Гаспари протеините отдавна им се чудя ,ако може и на мене да пратиш мостри.
Мнението беше редактирано от karlo на 07.04.09 10:16.
07.04.09
10:28
А случвали ви се само като го помиришете да ви е повдига :) На мен да :)
Ами, взех неовкусения на NOW и сега си сърбам от него. Преди съм пил соево мляко и имаше същия вкус. Определено е 1000 пъти по-приятно (за мен де). Дори да не ти харесва много по-лесно можеш да го преглътнеш. И на всичкото отгоре изкуствените подсладители и овкусители много честичко ми припомнят къде е мястото с 00 на вратата. Та в общи линии, благодаря за съвета. Поръчах и всичките 11 вкуса на Nectar и ще си споделя наблюдението от всеки един в знак на благодарност!
07.04.09
11:59
казано от Кобра на 07.04.09, 11:22:
Ами, взех неовкусения на NOW и сега си сърбам от него. Преди съм пил соево мляко и имаше същия вкус. Определено е 1000 пъти по-приятно (за мен де). Дори да не ти харесва много по-лесно можеш да го преглътнеш. И на всичкото отгоре изкуствените подсладители и овкусители много честичко ми припомнят къде е мястото с 00 на вратата. Та в общи линии, благодаря за съвета. Поръчах и всичките 11 вкуса на Nectar и ще си споделя наблюдението от всеки един в знак на благодарност!
Опитвал съм ...мисля само един от вкусовете и беше страхотен, наистина много бих се радвал ако дадеш впечатления за вкусовете.
казано от Кобра на 07.04.09, 11:22:
Капучиното, трюфела и ваниловата торта се разтварят в мляко. Другите във вода. Caribbean cooler може също в мляко...
Спазвай горното за да ти допаднат ... също така разтваряй дозите в шейкър или в чаша с лъжица, но не и в блендер. Той разпенва прекалено много изолата... и после трябва да чакаш да се утаи :)
Да, наистина повечето протеини с доста по-вкусни с мляко. Остава единствено факта,че като си купиш изолат с 0% лактоза звучи някак странно да го разтвориш в мляко. Поне за тези с лактазен дефицит де... Иначе съм много далече от мисълта да напиша “Абе тоя вкус е много смотан, щото хич не ми харесва”. Всичко е субективно и мога просто да споделя скромно мнение, а и според мен трябва да има повечко такава информация по форумите, не само теми от типа “Тежа 80кг, висок съм 180, колко ще кача от Супермас на Биогейм и дали да си пия креатина преди или след голяма нужда”. (което също е просто мое виждане)
трюфела и ваниловата торта съм ги пил с мляко , уникално вкусни . Ягодовият мус предполагам ще е още по-добър
Прасковата е все едно Капи пиеш само че кисели малко повече, бе мноо добър вкус
добре де :)
Мнението беше редактирано от pockobg на 07.04.09 20:57.
Последният пост го написах защото противно на очакванията доста от вкусовете на NECTAR са по-вкусни с вода, а не с мляко. Пробвайте - така нареченията VARIETY PACK (11 еднократни дози от всеки вкус) за да видите кой за вас е най-вкусен.
Еми утре като пристигне моя Variety Pack ще отворя нова тема и ще направим нещо като дневник - на ден по един вкус или нещо подобно.
И все пак неовкусения на NOW се оказа отличен избор.
07.04.09
18:32
казано от pockobg на 07.04.09, 15:01:
Прасковата е все едно Капи пиеш само че кисели малко по-вече, бе мноо добър вкус
По-Вече :lol: :vampire:
Мнението беше редактирано от Mamularin на 07.04.09 18:32.
Много сериозен плюс давам на NOW Isolate Strawberry. Ако трябва да съм честен доста по-приятен ми е от нектарите, които пробвах досега. Като вкус ми напомня на онова плодовото мляко от детството дето беше в едни наилонови пликчета. И е подсладен много адекватно.
04.05.09
18:39
свен ли новия протеин на гаспари ,4удия се кои да си взема от синтатата на бсн или майфюжън на гаспари ,парвиат има доста натрий в него ,молия ниакои да ми помогне и ако е пил протеина на гаспари да сподели дали е добър, в смисъл не като вкус а като ка4ество и става ли за преди и след