16.04.09
11:51
висок сам 182см тежа 83 кг.имам мазнини по корема и наи вече имам паласки които ме дразнят талията ми е 85-6 см.това е което правя по вапроса но изкам мнения добро ли е а ако не е какво да правя
Първи ден
Бицепс Трицепс
1.Сгъване на щанга 3х12
2.Концентрично сгъване 3х12
3.Скотово сгъване 3х12
4.Дърпане на вертикален скрипец 3х12
5.Френско разгъване с 1 ръка 3х12
6.Изтегляне на дъмбел с 1 ръка 3х18
Втори ден
Гърди и Рамо
1.Повдигане на щанга от лег 3х14
2.Повдигане на щанга от полулег 3х12
3.Флайсове 3х20
4.Вдигане на щанга пред лице 3х15
5.Разгъване с дъмбели в страни 4х10
Четвърти ден
Предмишница и Трапец
1.Надхват преси зад гръб 3х25
2.Надхват дъмбел от вис 3х25
3.Повдигане с щанга зад гръб 3х20
4.Повдигане с дъмбели в страни 3х25
Пети ден
Гръб
1.Вертикален Скрипец 3х20
2.Гребане с дъмбел 3х20
3.Мечка с голям хват 3х20
4.Чукчета 3х15
също правя тези упражниния за корем през ден http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY и 5 дена в седмицата кардио.по 30-35 мин на колелото.И ще мога ли да се учистя за 3 месеца?
Благодаря предварително
Като искаш да се изчистваш най-важно е кардио тренировките и диетата. За диета нищо не споменаваш от там съдя, че не си запознат с материята, предлагам ти да почетеш в изданието и да си изготвиш хранителен план според целите ти. Другото което ми направи впечатление, че тренировката е доста не подходяща. Когато искаш да се изчистваш наблягай на базовите упражнения като при тях енерго-разхода е по-голям. Тренировка за ръце е напълно излишна на този етап, вместо нея започни да тренираш крака. Също така що за тренировка е предмишница трапец :Д ...
Кардио можеш след всяка тренировка да правиш.
Паласките няма да изчезнат с коремни преси.
Мнението беше редактирано от tonu на 16.04.09 12:01.
16.04.09
12:13
относно диетата наистина не сам запознат. разглеждах НВД и ще пробвам.а относно паласките до колкото знам няма упражнение което да е концентрирани варху тях и единственият начин е с цялостно отслабване.ако не сам прав и знаеп упражнения за паласките кажи ми ще сам ти много благодарен
Точно това ти казвам - тренирай си прави си кардио спазвай режим. Самото упражнение няма да ти ги изчисти.
И си избери тренировъчна програма от тука: http://www.bb-team.org/fitness/workouts/
16.04.09
12:16
Ако имаш пароци, купи си 7-omnipotence :D
16.04.09
12:20
Препоръчвам ти моментално да зарежеш спорта и да вложиш цялата си енергия в уроци по Литература и в изучаване на родния ти език !!!
Препоръчвам ти моментално да зарежеш спорта и да вложиш цялата си енергия в уроци по Литература и в изучаване на родния ти език !!!
Подкрепям идеята!
16.04.09
12:26
Просто съм свикнал да пиша на латиница ако имаш предвид многото ми правописни гешки.
16.04.09
12:58
Просто съм свикнал да пиша на латиница ако имаш предвид многото ми правописни гешки.
Ето в този пост имаш напредък, не знам на колко си с какво се занимаваш, но е хубаво да можеш да пишеш на комп на родния си език, бъди сигурен, че рано или късно ще ти се наложи. Аз спирам да коментирам защото това и предното ми мнение са си чист спам а вече съм влязъл в полезрението на Емзо. Все пак ще коментирам за паласките, като човек имаш вечен проблем с тях. Истината за премахването им (или ако неможеш да ги махнеш както аз поне да ги намалиш) е в балансирана диета, балансиран спорт и балансирано възстановяване всичко това е свързано с промяна на целия начин на живот. Колкото и упражнения да правиш ако нямаш добра съвкупност от тези фактори все едно е нищо.