07.10.10
13:13
Мноооого благодаря на всички ви:)))))))
Да ви се връща тъпкано!
:)
В дневника ще пиша разбира се:) утре, другиден и отчети ще има:)
07.10.10
13:36
Честито рождество, пожелавам ти по скоро да достигнеш идеала ми за женско тяло, ако имаш нужда от съвети насреща съм, все пак сме набори и трябва да се подкрепяме.
07.10.10
13:54
Честит Рожден Ден и от Мен!!! Пожелавам ти позитивно настроение .... Здрав дух и Здраво тяло :) : ) :)
Честит Рожден Ден, Рони, Да си Жива Здрава Щастлива с много късмет и сбъднати мечти :)
Модата в Академията е много добра. И Греди много си се грижи за студентите, пробвала ли си там? Сега не е толкова трудно да се влезе.
09.10.10
13:43
За Греди точно не искам и да чувам.
Кандидатствах в Академията. Бях 19та, приеха 12. Пред очите си видях как приеха напълно бездарни хора, или пък такива, чиито родители притежават модна къща и се разбрали да спонсорират учебното заведение.
Иначе исках да съм там, и то много.
05.10
тежести 157
3х3
клек 75кг
лег 40кг
тяга 90кг
5х5 скрипец, бицепс трицепс
06.10
3 сухи
07.10 - 3 сухи
08.10
3х5
клек 70, лег 37, тяга 80
3х10 - гребане със щанга от накл. лежанка, вертикален скрипец, ръце, рамо
+ 3 сухи
Преди седмица две ми беше много тегаво на клека, но вече май влизам в релси. На 80кг съм стабилна. Обаче зависи и кога тренирам. След 3 часа аеробика съм смазана. Случи ми се единя път да съм само на силова и лекции, без аеробика. Е, пращях от енергия. тъй че ако един ден пак започнем да правя максове, определено ще гледам да няма нищо друго през деня:)
Нещо интересно - мерих се, свалила съм още малко. Сега съм около 77-78кг. Как процедирам - когато имам 5 или повече часа спорт + силова, ям повече месо, въглехидрати (от плодове, сушени плодове и ядки) - 2 пъти дневно месо. Когато са по-малко тренировки - веднъж дневно. И в двата случая сутрин и вечер имам доза протеин. Вечерта е само протеин и зеленчуци.
На 7ми бяхме в къщи, с най-добрите ми приятели, да хапнем и пийнем малко за здраве. Пих около 400мл вермут, обожавам го, чудесен вкус + 30гр шоколад и 1-2 вилички от мини тортата ми. Да, беше вкусно, но какво се случи - на другата сутрин се събудих и едвам си отворих очите - бяха подути, както и лицето ми. А гадния вкус в стомаха продължи целия ден.
Днес пък ми е абсурдно гадно - нали знаете вкусът на развалено яйце, когато сте преяли? Нещо подобно.
Не си измислям,нито пък се оправдавам, споделям. Когато дълго време не слагаш алкохол и захар (изключвам плодовете) в устата си, после виждаш какво всъщност правят те на тялото ти.
Краката ми стават мноого добри :) Макар и все така големи. При корема е по-зле положението.
Яйчниците ме наболват тези дни, и уж да ми дойде но май фалшива тревога. Ще видим.
Почнах 2ра опаковка Диоскорея.
12.10.10
16:24
Уф някакъв ужас вирус ме тръшна, болки в корем и разтройство. От петък през нощта, най-ужасно в събота... Вчера бях супер отпаднала, днес уж по-добре, но с храната.... Яла съм на обяд и преди малко, и то със страх.. хаха
Вчера водих 4 часа, но 2 от тях бяха по-скоро маркиране на упражненията, защото наистина не можех да стоя на крака.
Днес реших да ида малко на тежести, но правих леки неща, набързо 40-45мин
4х6
лег 35кг
верт.скрипец 40кг
гребане щанга 45кг
лег преса 150кг
бицепс с лост
трицепс 20кг скрипец
военна преса 20кг
12.10.10
19:57
Е много смешно:)
Виж, че не съм клякала. Пък и 3 дни си почивах :)) Вече май закрепих положението.
15.10.10
08:06
13.10.10 - 3 сухи
14.10.10 - 3 сухи + щанги
4х6
клек 70, лег 35, тяга 80 80 90 90
гребане с Т-щанга, бицепс
Настинката упорства, вчера се събудих с ужасна кашлица. Вечерта не можех да говоря, а през нощта спах с компрес от ракия. Днес е малко по-добре, но се чудя до кога ще ме държи.
Лекарства не съм купувала. Мисля да се преборя така.
Купи си витамин С, по ~2 Грама на ден и си ток :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 15.10.10 08:18.
Рони, чай от бронхолитин + мед и лимони - това е комбинацията, от опит споделям. Това успя да ме вдигне на крак, нищо друго.
15.10.10
18:49
Ще пия чай, но без мед:)
Днес
тежести 161
4х3
клек 80
лег 40
тяга 100
суингове
+ 2 аеробики
като за позаслабнала машина, че и с някакви си вируси, съм доста добре ;)
Почивка днес + хапване на разни странни неща :)
и млечни, и сладко, че и баница.
Е аз казах - когато ми се преяде нещо - ще ям. До тази седмица изобщо не съм изпитвала нужда (вече има няма 2 месеца), но от два дни се заглеждам по магазинчетата за пици, където има картофи с бекон и кашкавал, и все подобни истории. Днес не издържах :)
И малко снимки
16.10.10
19:12
това бях аз, но пак обърках профилите.
брат ми, сори много
Почивка днес + хапване на разни странни неща :)
и млечни, и сладко, че и баница.
Е аз казах - когато ми се преяде нещо - ще ям. До тази седмица изобщо не съм изпитвала нужда (вече има няма 2 месеца), но от два дни се заглеждам по магазинчетата за пици, където има картофи с бекон и кашкавал, и все подобни истории. Днес не издържах :)И малко снимки
Разгледах ти отново галерията от начало до края. Мисля, че се сбърка с ВМ + слин или както там се казва. Обаче се връщаш към най-добрата си форма и то с научен урок и ново себеусещане. Не го губи това...
17.10.10
12:52
Благодаря ти.
Ще се опитам !
Наистина сбърках със слин-сейн, обаче доказах, че действа !:)
За ВМ, колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че в дългосрочен план не ми подейства добре, но вярвам на 100% в теорията за действието на мазнините, вярвам че някои въглехидрати трябва да се избягват (за това и не ям хлебни, бобови, нишестени и тн). И ДА - това е НАЙ-вкусният режим :)))
Много се чудех как да направя по-разтоварващи дни (плодове, ядки и зеленчуци) - дали да са по 1 път седмично, дали да са по 2 седмици на 3-4 месеца. Но в крайна сметка реших по 5-6 дни всеки месец.
Следващата ще е такава. Ще наблегна много на лимони и кивита, че тоя вирус не ме оставя - от вчера наред с кашлицата се оборудвах и с хрема.
Мисля, че започнах да слушам тялото си повече от когато и да било.
Силата ми също се връща. Е, надали скоро ще клекна с такава лекота на 115, но мисля че 2ки на 90кг са реални.
Благодаря ти.
Ще се опитам !Много се чудех как да направя по-разтоварващи дни (плодове, ядки и зеленчуци) - дали да са по 1 път седмично, дали да са по 2 седмици на 3-4 месеца. Но в крайна сметка реших по 5-6 дни всеки месец.
Мисля, че започнах да слушам тялото си повече от когато и да било.
.
Не се чуди, ти сама ще усетиш когато имаш нужда.
Последното изречение много ми хареса :)
П.П Теорията за мазнините наистина е много вярна, но твърде много се изроди и премина границата. Те оттам идват проблемите, а не от самите мазнини. Всъщност проблемите започват, когато кажеш че си на някакъв режим и оттам борбата със себе си да не би да изядеш нещо “забранено” и после обвинения и т.н, а не бива
17.10.10
18:50
да, пих :) не си спомням точно кога беше, но да речем в началото на годината
И ти си от клуба на доволните така ли? Аз го почвам от вторник и където видя писано за него зачитам, щото много ама много противоречиви мнения : )
17.10.10
19:01
Виж сега, че действа слина - действа.
Аз съм доволна, че продукта е точен и няма спекулация около него.
Не съм доволна, че не постигнах това, което си бях наумила. Качвам по-лесно мускулна маса, но и трупам лесно мазнини и за нула време станах огромна.
Щом толкова те интересува, специално прерових дневника и веднага ти давам извадка:
“23.12.09
Slin-Sane, ден 1
Мерки:
тегло: 74,7 кг
талия: 75см
през пъп: 87см
ханш: 98см
бедро: 61,5см(л) 63см(д)
над коляно: 43см
прасец: 40,5см(л) 41,5см(д)
ръка: 30,5см(отпусната) 32см(стегната)
предмишница: 26см
раменен пояс: 110см
гръдна обиколка: 99см
китка:15,5см
07.02.10-край на приема на слин-сейн, прекратен преди изпиването на оставащите 11 хапчета. Причина - вече съм 83.1кг “
ЛОЛ,благодаря ти СКОТА. Бях забравила за това колко много килограми качих :) ще бъде интересна книгата ми един ден. Между другото в този период бях постнала клипчета на клек и хората казваха, че изглеждам много по-стегната и като 65 килограмова.
та, няма да съжаляваш за слина, според мен:)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 17.10.10 19:02.
17.10.10
19:13
във Виктор са, както и ЦЯЛА неотваряна нова опаковка!
Която уж щеше да почва като стартира отново тренировките. Още е цяла. Цяла година се куми да тренира.
Бъзиках го оная вечер поне да ти я подари на тебе опаковката, да не събира прах. Тъй че умилквай му се :))
А бях обещала на Сашо да му давам ревю как е подействал слина на Виктор. Ревю друг път, несериозна работа:)
Поне знаем, че закупуването на слина не подтиква към започване на тренировки :D :D :D
18.10.10
19:14
оооо много съм доволна днес
3х2
клек 85 90 95кг (загряващи на 20,60,70,80)
лег 45 45 40кг
тяга 100 110 110кг (загряващи на 50,70,80,90)
Т гребане, вертикален скрипец, ръце
+ 4 часа аеробика
Супер стабилна бях на клековете. Здравко ме пази, но нямаше нужда в крайна сметка. Ама страха си е страх:) От много време не бях слагала повече от 80кг, а сега 95 бяха без проблем
Верка, къртиш миФки, слънце :)
За 2 тренировки минаваш най - големите ми постижения...трябва да ме водиш в твоята зала...:D
18.10.10
20:00
Не знам, аз просто не се насилвам все още, но след днешния ден се убедих, че мога и всичко е психика (”о аз прекъсвах за месец, два лятото - няма да мога да клекна с повече от 80”)
истината май е, че силата ми не е паднала, с изключение на лега
нямаш проблеми, стига да си свободна между 13-15:00 :)
Ще дойда аз тази или другата седмица да потренираме, да се понапънеш !!! (devil)
Да, психика е, съгласна съм...преди като ми се случваше да не тренирам седмица-две-три, после започвах бавно, по - лекичко, да се вработя уж...а сега тренирам буквално по веднъж на седмица и всеки път си качвам по нещо малко за душата :D - я някое килограмче, я някое повторенийце...Но такава ми е нагласата в момента, а и ми се отразява супер на настроението.
А силата ти не е мръднала почти, слънце, като ти гледам днешната тренировка. Чак ми се дощя да се изстрелям към залата в 11 посред нощ. Много радваш!
Мнението беше редактирано от Инис на 18.10.10 20:21.
19.10.10
11:50
Залата е уникална, накрая всички ще сме там:Р
Днес почивка от към тренировки, но пък интересен ден.
От университета ни организираха посещение във фабрика. Загубих се, и докато чаках колежка да мине да ме вземе от една бензиностанция, се запознах с нашия съфорумец Иван Бойчев:)
Явно ми е писано да ви срещам, докато чакам нещо :D
После се запасих с много ядки от женския пазар на страхотни цени !
20.10.10
14:14
ДНЕС!
от много дълго време влизах във водата 1 час, беше УОУ :))
та,
1 водна, 2 сухи + трибой
3х4
клек 80кг
лег 35кг (трябваше 40,ама не бях стабилна)
тяга 90кг
малко хоризонтален скрипец и рамо
20.10.10
14:33
клек 85 90 95кг (загряващи на 20,60,70,80)
Подвивам опашка със смирен поглед... |-)
А сега сериозно - страхотен резултат, много се кефя на такива неща!
Като започне някоя мома да ми разправя, че от клякането краката й ще станат като на Рони Колман... и не знам дали да се заема с обяснения или да тегля една... благословия (примерно!). :)
Верка в твоя дневник го пускам това, понеже коментираме пречистване и т.н
Аз се потресох, особено от закуските. Хора не правете това....никога!!!
http://dieti.net/pochistvane-toksini/
20.10.10
19:34
Кольо, благодаря ти:)
не знам за тези жени, моите определено гонят обиколката на ръката на Рони:) па и сме адаши...
Дива, ужасно меню... направо да им се чудиш как може да подтикват хората към това
...
Дива, ужасно меню... направо да им се чудиш как може да подтикват хората към това
Нали? След такива “съвети” към масовите читатели, все повече се убеждавам, че Световната Конспирация срещу здравето не е мит...