Дневникът на V :]

Прескочи до:

20.05.11
20:15

Успех утре!

20.05.11
20:16

казано от veronique на 20.05.11, 20:14:

Много съм изморена напоследък и имам мускулни трески на крака, ръце... По принцип рядко хващам или бързо отшумяват, а сега цяла седмица се задържаха. Нещо ми липсва във възстановяването.
Сън. Макар че спя по 8 часа...

Уфф, и аз съм така. Много кофти. :(

Поредната машина-медалист! :)

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 21.05.11 17:39.

Благодаря за клиповете!
Радвам се, че се видяхме с всички вас, макар и за кратко:)))

Днес, 15 ДЛОШ - 2ри кръг, само ЛЕГ.
И трите мацки от Картел сме с първи места, отново:)

За моето представяне: имайки в предвид, че лега ми е най-слабото движение не са ми кой знае какви резултатите. Имах планове за други опити, но се развиха нещата по следния начин:
1ви опит 47.5 - успешен
2ри опит 52.5 -неуспешен, защото не изчаках сигнал “рек” и избързах да ги върна на стойките
3ти опит 52.5 - успешен

За съжаление нещо, което ме шокира - 80кг бях на кантара. Вярно е, че само си повтарям че трябва да сваля килограми.......Не знам как ще намалявам храната, защото ми се яде, но е спешно. Много депресиращо ми действат тези неща..

Чакам октомври и се готвя за голям скок при клека и тягата:)

Третото момиче освен теб и Инис от форума ли е ?

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.05.11 22:44.

Не, не е.
Казва се Ивелина :)

Абе как само ме домързя да дойда днес :D

Ами много си зле в такъв случай! Кросфитър ми бил. Трънки. Един истински кросфитър няма да го мързи! :)
Другия път да си на линия!

Аз не съм кросфитър. Аз съм просто Десо ;)

Да сложим малко цвят:)

Днес освен на състезание, бях и на бал не на кой да е, а на брат ми - Иван, bacata тук:)

Корсета (бяло-зелен) е от моя бал (2007ма), когато бях с около 15кг надолу:) Днес, завладяна от балната тема се опитах да се напъхам в него. Виктор ме стегна и се получи, но едва дишах.
А брат ми е страхотен!

Още малко. Повече няма, обещавам:)

Нямам си снимка с медала, но тръгнахме по-рано, за да успеем за бала. Обаче Поли-Машината си е тръгнала от състезанието с цели три:р

21.05.11
23:28

Верка, поздравления за състезанието и за абитуриента! Хубавец е като кака си :))))
Снимките са един път : )))))

23.05.11
07:57

И от мен поздравления за състезанието! (sun)

23.05.11
20:12

Прекрасни сте!

Ох, напоследък нямам много време...
Дори се дразня, че не следя новите теми и тн.

понеделник - 3ки на трите движения, 1 час водна аеробика
вторник - 2ки
Днес: клек до 100, лег до 45, тяга до 110, повече повторения

Правя от понеделник ръце и рамене, а днес имам 38 лицеви опори: 10, 9 и останалите по 4/5.
Като цяло съм си решила на края на тренировките по трибой да правя различни неща - лицеви, суингове, подскоци и тн.
Да има и по-интензивна част..
В момента толкова се дразня на фигурата си, по-точно на мазнините по нея, че дори ако ми падне силата няма да се ядосвам толкова..... Луда работа:( Искам и двете..... но външният вид надделява, защото не ми дава мир.

в четвъртък влизах 1 час във водата

Вчера беше изключително тегава тренировка и ще я опиша подробно. Гордея се със себе си, защото имаше 2 момента, в които исках да се откажа, но събрах сили и продължих. Причината за тези тренировки е защото искам да правя по-интензивни неща, да имам по-голям енергоразход и да забързам по някакъв начин метаболизма си. Притеснявах се за това да не ми падне силата, но когато правех по 15 повторения миналата година на големи килограми, след това силата скочи осезаемо. Ще видим.

Та:

клек 1х10-20, 60, 80   2х10-90кг 2х10-85кг
лег 1х10-20, 30   4х10-40кг (всички бяха очудени как успях да ги направя, а пък максимумът ми е някакви си 55-57кг)
тяга 1х5-70,90 4х10-100кг

малко лицеви

Тежкоатлетката отива на стадиона да бяга и да скача на въже :)))))))))))))))))))))))

28.05.11
17:19

казано от veronique на 28.05.11, 17:17:

Тежкоатлетката отива на стадиона да бяга и да скача на въже :)))))))))))))))))))))))

Дай, V :D :D :D

Вчера беше готино. Не бяхме бягали от има няма 8-9 месеца :)

Сега искам да ви поканя да присъствате виртуално на ревюто ни. Скоро ще се дипломираме и заедно с още 17 млади дизайнера правим едно по-интересно модно ревю. По-скоро пърформанс, защото включва доста изразни средства.
Местата в залата са ограничени и за това ще има livestreaming. Денят е четвъртък, 2.06, от 18:30. Повече може да разберете тук: fashioninmotion.bg . Ако сте свободни тогава и имате достъп до компютър с интернет - ще се радвам да гледате и да споделяте после. Всеки дизайнер има по 6 модела в колекцията си, моите със сигурност ще ги познаете:)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 29.05.11 20:26.

29.05.11
21:39

ще зяпаме бе Рони, как иначе:)

В понеделник: клек 10ки на 80кг, лег на 35кг и тяга на 90кг
Вторник: най-различни неща, включително и много суингове.

От петък съм спаднала с 2кг. Вчера закова на 77.5 с дрехи. Надявам се всеки път да е надолу. Хаха:) Чувствам се ОК, но и с много мускулни трески, дори на ръцете, което е добре защото от доста време не бях имала :)

Гледахте ли ревюто? Споко, ако не сте - отивате на fashioninmotion.bg - има най-отгоре видео запис. Моята колекция започва от 50тата минута - Walking Faces. Чакам мнения:)))))))))

В сряда:
клек 4х10-80
лег 4х10-35
тяга 4х10-90
ръце
55 лицеви

Днес:
1 час водна аеробика, 1 час и половина подскачане на сухо

клек 4х10-90кг
лег 4х10-40кг
тяга 4х10-100кг

30 лицеви, рамене

03.06.11
20:59

казано от veronique на 03.06.11, 20:39:

...отивате на fashioninmotion.bg - има най-отгоре видео запис. Моята колекция започва от 50тата минута - Walking Faces. Чакам мнения:)))))))))

Заглавието е готино. Интрото също ми хареса. Доста иновативно. Различно! На фона на останалите постни чорби, това беше по-ведро, но до края очаквах още нещо. Някаква простотия, нещо неприлично, нещо интригуващо, пък то взе че свърши...
Иначе дрехи не умея да коментирам, понеже идеята ми за “хубаво” доста се различава от стандартните.
Като цяло смятам, че си се справила чудесно.

04.06.11
15:36

казано от veronique на 03.06.11, 20:39:

Гледахте ли ревюто? Споко, ако не сте - отивате на fashioninmotion.bg - има най-отгоре видео запис. Моята колекция започва от 50тата минута - Walking Faces. Чакам мнения:)))))))))

В сряда:
клек 4х10-80
лег 4х10-35
тяга 4х10-90
ръце
55 лицеви

Днес:
1 час водна аеробика, 1 час и половина подскачане на сухо

клек 4х10-90кг
лег 4х10-40кг
тяга 4х10-100кг

30 лицеви, рамене

Верка, хареса ми. Аз съм привърженик на стандартните дефилета, защото ревю-спектаклите малко изместват фокуса от дрехите, но на твоята колекция пасва идеално. Много свежо и готино и доста прилича на ...теб

Много ви благодаря:)
Да, не успях да избягам от себе си, доволна съм как се получи и самото представяне... Добре че ми помогнаха момичетата:)

Понеделник
клек 10ки на 80
лег на 40
и тяга на 100

Вчера разни спомагателни

Днес:
клек: 1х10-90, 1х7-95, 1х5+5-95 (малко разкъсани станаха, но спирах да оправя техниката, нещо се навеждах зверски и ми се накараха едно хубаво:)))
лег 1х10-40,45 1х5-50, 1х9-45
тяга: 1х10-100,110,115,120

много добра тяга:)))

Вчера: 5 часа аеробика, 1 от които влизах във водата

С тежести: лег преси, бедрени сгъвания, разгъвания, горна лежанка, ръце, рамене,гръб, лицеви - от всичко по много хахаха:)
най-много се озорих на лег пресата 4х10-230кг

Вчера Здравко ме измери - малко под 77кг бях. Движа се в добра посока:)

Хахах, дявола ме чу:) Вчера преядох направо с много вкусна домашна храна. Направо като прасе. Сега - съвсем нормално, съм нагоре с килата:)))))) Дала съм си срок до петък да се нормализирам, че съм ненормално подута...

Днес - 3 часа подскачане на сухо край басейна, 1 час водна аеробика.

Тежести - увеличих повторенията на 12. Клек на 85кг, лег на 40 - все 4ки, а тягата - реших да се пробвам на 100кг колко бройки мога да направя максимално.
Резултатът май не е никак лош - 1х30-100кг :) И имах сила за още, но мазолите заболяха..

Днес - по-леко,  лег преси, бедрени сгъвания, скрипци и така нататък

След вчера съм супер, нямам никакви болежки или мускулни трески. Екстра:)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 14.06.11 10:59.

днес:

клек 4х12-80
лег 4х12-40
тяга 4х12-100

лицеви 10,6,7,6,5,4

малко скачане на въже

3 часа аеробика

Вчера беше много интересен ден.
В залата нещо ме бяха взели за мезе и в резултат записвам 41мин вело - предизвикаха ме, че не мога да издържа темпото Х и времето У. Е, подобрих ги и казах да не ме подценяват никога :)

Правих лег преса 3х12-220 + загряващи
отново за бедра, хоризонтален скрипец, концентрично за бицепс, кофички, 5х10-лицеви опори и много, много суингове - с 1 и с 2 ръце, 16кг пудовка

+ 3 часа аеробика на сухо

Трябва да призная, че от доста време не се бях сривала така емоционално.
Днес дори прекратих тренировката си по средата.
И не мога да дам смислена причина.
Дойде ми и ми е доста кофти, но това никога не ме е спирало.

Преден клек и лежанка.

17.06.11
17:34

Верка, стегни се, слънце!
Всичко е преходно на тоя свят, особено емоциите.
И на мен ми се е случвало да си тръгна посредата на тренировката. Но съжалявам после - всичко отминава още същия ден, а аз съм с половин тернировка назад  :) Има и такива дни, направи си чай и излез навън да подишаш малко светлина...

Не само, че съжалявах, ами се чудех как може да съм такава идиотка....
Понякога не мога да се преборя със себе си. Но определено не ми действа добре да оставам абсолютно сама за няколко часа. И то вкъщи.

Напоследък имам желание да включвам различни неща в тренировките си. Сега съм си приготвила едни листа да си запиша кросфит комплекси и смятам 2-3 пъти седмично след клек-лег-тяга и тн да се доозоря. Тук кросфитърите могат да ми мятат предизвикателства. В началото сигурно ще съм доста зле.. :)

ПП: забравих да кажа, че си търся комплекси, които да са без клек, тяга, изхвърляния и тн. По-скоро лицеви, суингове, подскоци, бърпита и тн

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 17.06.11 21:45.

Вчера:
клек 1х12-80 3х12-85
лег 1х12-40 3х12-45
тяга 1х12-100 3х12-110

3 кръга от:
50 лицеви опори (накъсани на серии в 15, 10, 15, 10, 2рия кръг имаше 15,10,10,5,5,5)
50 коремни преси
50 клека собствено тегло

+ 4 часа скачане покрай басейна + интервю, което ще покажа по-натам евентуално

Днес:
4 часа аеробика

лег преса 1х12-100,150,200,240,240,240
бедрени разгъвания
подскоци върху наредени един върху друг 10 диска по 25кг (59см) - 5 серии по 20 подскока (ужас)
скачане на дължина - 1,87 (последния път стигнах до 1.78)
хоризонтален скрипец 4х12-40
бицепс с дъмбели, трицепс с разгъване над главата
повдигане на ръце встрани за рамо

стига толкова:)

сряда:
клек 1х12-80,9,90 2х5-80 1х5-60(преден клек) - експериментирам с местоположението на щангата
лег 4х12-40кг
тяга 4х12-100

3 кръга от:  20суинга с 16кг, ръце до горе, последвани от 1х10 на ръка поотделно, пак до горе + 10 лицеви

3 часа подскачане на сухо.

Днес: 5 часа подскачане на сухо край басейна, 1 час - във водата:)

Храната от тази седмица ми е като по учебник. 77,5кг съм с дрехи, мерено следобяд

А бе все пак ще напиша как ми е храната по спомени, че да не кажете, че лъжа нещо:р

Понеделник(или вторник да беше)
-2 яйца, 2 домата
-пил.пържола от бут, салата зеле и моркови и малко тиквички на тиган
-кафе
-2 телешки кюфтета
-3 яйца, салата домати и краставици

Вчера
-2 яйца, краставица, масло
-40г протеинов бар
-100г миш-маш, тиквички, печени на скара
-пилешки бут, домати, печени зеленчуци

Днес:
-пилешки бут, домат; мляко с какао
-100г миш маш, зеленчуци
-(предстои, най-вероятно яйца)
-3 яйца, домати и краставици

Само този миш-маш не ми харесва, но нямаше по-добри опции:))

23.06.11
15:04

казано от veronique на 23.06.11, 13:48:

Само този миш-маш не ми харесва, но нямаше по-добри опции:))

А, недей така, моля ти се! :D Миш-машът си е много хубаво нещо, ако се приготви както трябва (т. е. както аз си го правя). :)

Съгласна съм, но моят беше купен, което директно го прави не толкова добър :) (въпреки да е от едно от най-сигурните места, от които пазарувам)

така е...за съжаление купените сготвени яйца не са ги учили че едно яйце поема 10 гр. масло.

Да. За съжаление миш-маша не го правят с масло:) За разлика от задушените им зеленчуци и гъби...

Днес се събудих гладна, станах и си забърках едни яйца, след което заспах за още към 2 часа:) Ще мързелувам цял ден и привечер ще ида до залата... :) С нови сили

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1