Дневникът на V :]

Прескочи до:

Раздвижване:
20 мин “тренировка” във вода - плуване + водна аеробика

Влезнах по-скоро да отпусна и леко да се раздвижа. Днес съм като прегазена. :D

Храна
500 г пилешко бон филе
300 г сладки картофи
40 мл мазнина
3 бр айсберг, 3 домата
5-6 ягоди
кафе

Хубав ви ден! :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.04.16 14:24.

Месец 4. Седмица 1
Тренировка Б2 (крака - задна верига/рамене) - залата в квартала

по 2 загряващи серии клек на гръб и раменна преса

5 кръга от (трисет за крака + трисет за рамене)

Крака:
клек на гръб: 4х90 4х90 3х90 4х80 4х80 кг
румънска тяга с дъмбели (пиша общото тегло на дъмбелите): 8х60 8х60 7х60 6х60 6х60 кг
бедрено сгъване от лицев лег: 15х34 12х34 12х34 15х29 15х29 кг

Рамене:
раменни преси, седеж 90-градусова облегалка: 4х18 4х18 4х16 4х16 4х16 кг на ръка
разтваряне встрани, стоеж: 8х10 8х10 8х10 8х10 8х10 кг на ръка
разтваряне встрани от наклон напред и седеж: 12х9 12х9 10х9 10х9 10х9 кг на ръка (някой беше запофичил едната 8-ца незнайно къде...)

10 мин пътека, наклон, пулс 160

Много се зарадвах на клека - адски стабилна съм, всички повторения са пълен клек. Мисля, че серии със 100 кг вече са реалистични в по-близко бъдеще. :D

Храна
по план:
400 г свинско бон филе
100 г екструдирани царевични блокчета
40 мл мазнина
глава бяло зеле

извън план: ще добавя още някакви зеленчуци + още протеин, вероятно пак от свинско

А Фейсбук ми напомни нещо интересно - на този ден, но преди 2 години пак съм клякала... ето така: :D

+ разходка със Сара :)

Почивен ден

Храна
по план:
400 г телешко, 2 яйца
80 г оризовки
30-40 мл оризово олио
айсберг, домати, краставици

извън план: 3-4 картофчета, 5-6 фурми, малко от печена тиква с яйца и мляко, паница леща, тиквички, облизване на купите от моя “козунак” (като цяло пощипване от това-онова, което не ме кефи много, но се случва :D)

Мускулна треска на крака и гръб. :)

Великден!
Един от любимите ми периоди от годината! :)

Раздвижване
- ясно е, че без зала не е същото, но все пак - няколко серии хоризонтални набирания в подхват + лицеви опори, като довечера мога да направя още една врътка. :D

Храна
яйца (ще гледам да са 2-3), агнешко (на око ще определя да е не повече от 500-600 г за деня), зелена салата, ще има и разни други зеленчуци
30 г роо’бар с какао
2-3 фурми
парче царевичен кекс с фурми a.k.a псевдо-козунак (препекох го малко, но на вкус стана супер)
имам и един натурален шоколад, но още не знам каква ще му е съдбата :D

01.05.16
10:41

Честит имен ден, Рони (sun)
Много усмивки, здраве и сбъднати мечти ти желая!!!

Весело изкарване на празника (nlick) (nmuchfun)

Мнението беше редактирано от Иван П. на 01.05.16 10:42.

01.05.16
11:00

Честит пореден и най-важен имен ден, Вероник! ;) :)

Бъди здрава и все така готина! Весели празници! (party)

Мнението беше редактирано от Елена на 01.05.16 11:11.

Благодаря ви, прекрасни хора! :D

Бъдете здрави! :)))))))

План за месец 4, седмица 2:

Понеделник (днес) - почивен
Вторник - трен Б1 (квадрицепс/рамо), “моята” зала
Сряда - плуване
Четвъртък - трен А (гръб/гърди), “моята” зала
Петък - плуване
Събота - трен Б2 (задна верига/рамо) или залата в квартала, или в Ботевград
Неделя - почивка

Храната днес
500 г патешко бон филе
1 парче кекс от брашно от гречка, кокосово мляко, протеин бисквитки и крем, какао, ванилия
1 парче от кекса от вчера
30 мл мазнина
Домати, китайско зеле
Кафе

Вчера изядох шоколада. :)

Отпочинали и заредени до пръсване на... краката:
(muscle) :D

Хубав ви ден!!!

Месец 4. Седмица 2

Тренировка Б1 (крака - квадрицепс/рамене) “моята” зала

5 кръга от (трисет крака + трисет рамене)

Крака:
Хакен клек: 4х+90 4х+90 4х+90 4х+80 4х+80 кг
Лег преса: 8х +150 кг
Екстензии: 15х30 15х30 15х30 15х25 15х25 кг

Рамене:
Преси от седеж, 90 градусова облегалка: 4х16 4х16 4х16 3х16 4х14 кг на ръка
Разтваряния встрани, стоеж:6х10 6х10 8х9 8х9 8х9 кг на ръка
Разтв встр от седеж и наклон напред: 12х8 12х8 15х7 15х7 15х7 кг на ръка

20 мин пътека, пулс 139

Разтягане
Контрастен душ

ПП: Лостът беше зает и нямаше как да се редуваме или да изчакам да се освободи... затова днес без клек на гърди.

Храна
500 г свинско
3 бр шоколадово-кокосови мъфини
3 бр айсберг
3 домата
30 мл мазнина
50 г суров десерт с какао

80 кила живо тегло. Е, вярно е, че имам 3 кг задържана вода, защото съм в такъв период, но 80 кила си тежат на мястото. :D :D :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 03.05.16 15:11.

04.05.16
08:11

казано от Вероника Налбатска на 03.05.16, 15:01:

80 кила живо тегло.

На кило ли ще се продаваш, че с такава гордост го обявяваш? :)

П. П. Добре ти стоят 80 кг. Дръж си ги за теб.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.05.16 08:12.

Хахаххахахахха Боби, не си ги давам, с пот не челото ги трупам :Ddddddd

Там е работата, че нали съм се подарила вече... даже и пари не мога да изкарам от тая маса. :D

Забавлявам се - със себе си и с околните.
Със себе си - че с годините преборих ужаса от кантара и че в момента, на 79-80 кг, се чувствам доста добре. Че и се харесвам. И друг път съм била 80, и отгоре, но тогава съм се чувствала ужасно заради доста по-различен телесен състав. Личен успех, но се забавлявам с предишното си аз.

А с околните - реакциите са безценни. :D

04.05.16
09:02

казано от Вероника Налбатска на 04.05.16, 09:00:

А с околните - реакциите са безценни. :D

Разбираемо. Нали те видях “на живо”, никога не бих ти дала повече от 70. И то с въображение. :))

На 70 ще съм цепеняк от класа. :Д :Д

Днес трябваше да плувам, но се събудих с настинка. Не съм съвсем зле, но не съм в кондиция да си провеждам тренировките, нито пък да влизам в басейна. Оставам си вкъщи и ще боря работата, за да съм пушка утре. Хрема, леки болки в гърлото и главата + отпадналост в краката.

По принцип имам силна имунна система, но имам обяснение защо се случи това.

Почивен ден

Храна
500 г пилешки гърди
300 г (готово състояние) варени картофи
краставици, разни други зеленчуци
30-40 мл оризово олио
какао

Ще добавя джинджифил и още неща в помощ.

Също така ще използвам престоя в леглото, за да почета полезни неща. :) И... ще изгледам втори епизод на GoT s06… ((((((((((((:

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 04.05.16 09:48.

Месец 4. Седмица 2

Тренировка А - гръб/гърди. (В “моята” зала)

Корем 3 серии повдигане на прави крака от лег до свещ + по две загряващи серии на скрипец и лег.

Гръб/гърди 5 кръга от (трисет за гръб + трисет за гърди)

Гръб: 
Вертикален скрипец, широк хват: 4х66 4х65 4х65 4х62 4х62 кг
Конвенционална тяга: 8х84 6х84 6х80 6х80 6х80 кг
Долен скрипец, тесен успореден хват: 15х42 15х42 15х42 15х42 15х40 кг

Гърди: 
Лег с дъмбели: 3х26* 4х24 4х24 4х24 3х24 кг на ръка
Лицеви: 8х +5 кг / 6х +5 кг/6х  +5 кг /8х класически без тежест/ 6х класически без тежест
Полулег: 15х14 13х14 10х14 15х12 13х12 кг на ръка

#Мамооооуууу

По 3 суперсерии трицепс (въже) и бицепс (дъмбели стоеж)

20 мин пътека, пулс 135

*пробвах да взема следващите дъмбели в първи трисет обаче не ми хареса дълбочината. Още ми е рано за тях.

Разтягане

Храна
8 домашни яйца, от Великден
150 г в готово състояние оризови спагети (Баци, супер са!)
2 паници супа от коприва
салата от глава зеле, 4 моркова, връзка копър
30 мл мазнина

за вчера и днес добавям и таханче

(muscle) :)

Почивен ден

/Плуването се отменя поради технически причини... женски:D/

Храна
500 г свинско
1 паница (300 г в готово състояние) варена гречка + течна стевия + 1 ч.л. какао на прах + 1 ч.л. тахан + топла вода
айсбег, коприва, разни други зеленчуци ще добавя
около 30 мл мазнина
кафе с аромат на лешник

и май ще е това за днес. :)

Редакция: не беше това! Имаше и 80 г оризовки :) а другите зеленчуци - чери домати и рукола

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 06.05.16 20:30.

Месец 4. Седмица 2

Крака:
клек на гръб: 3х95 4х90 3х90 3х85 4х80 кг
румънска тяга с дъмбели (пиша общото тегло на дъмбелите): 8х60 8х60 7х60 6х60 6х60 кг
бедрено сгъване от лицев лег: 15х34 15х34 15х34 15х29 15х29 кг

Рамене:
раменни преси, седеж 90-градусова облегалка: 4х18 4х18 3х18 4х16 4х16 кг на ръка
разтваряне встрани от наклон напред и седеж: 15х8 15х8 15х8 12х8 12х8 кг на ръка

10 мин пътека, наклон, пулс 150

Храна
500 г пуешко от бут
тиквички, айсберг (обичайни количества)
към 50 мл мазнина
кафе, какао

YOU CAN’T SPELL
LEGENDARY
WITHOUT
LEG DAY!

Новата ми пътеводна мисъл, наред с IF IT DOESN’T MAKE MUSCLES THEN IT DOESN’T MAKE SENSE! :D (muscle) (giggle)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.05.16 15:40.

Почивен ден

Храна
500 г пилешко бон филе
3 бр шоколадово-кокосови мъфини
краставици, малко чери домати
30 мл мазнина
2х30 г roo’bar
80 г шоколад (какао, какаово масло)
кафе

План за месец 4, седмица 3:

понеделник - тренировка А (гръб/гърди) “моята” зала
вторник - плуване или почивка, като по-вероятно ще е второто
сряда - тренировка Б1 (крака - квадрицепс/рамене) “моята” зала
четвъртък - плуване
петък - тренировка А, “моята” зала
събота - почивка
неделя - тренировка Б2 (крака - задна верига/рамене) - залата в квартала /ще закъснея малко за Джони Спорт, защото залата ми отваря в 9, а трябва да тренирам преди турнира)

08.05.16
16:00

Здравей Рони, имам един въпрос от чисто любопитство. От някакви дни вече ти следя дневника забелязах, че нямаш преки упражнения за бицепс и трицепс, коремни мускули във фитнеса, та защо, с плуването ли ги заместваш? Съжалявам за леко тъпия и досаден въпрос, може и да си отговаряла вече на него, но не съм успяла да прочета целият ти дневник. Приятен ден и усмивки от мен и честито за наближаващият клек със 100кг! :)

казано от Теодора Желязкова на 08.05.16, 16:00:

Здравей Рони, имам един въпрос от чисто любопитство. От някакви дни вече ти следя дневника забелязах, че нямаш преки упражнения за бицепс и трицепс, коремни мускули във фитнеса, та защо, с плуването ли ги заместваш? Съжалявам за леко тъпия и досаден въпрос, може и да си отговаряла вече на него, но не съм успяла да прочета целият ти дневник. Приятен ден и усмивки от мен и честито за наближаващият клек със 100кг! :)

Здравей! :)
Веднъж в седмицата включвам и малко преки упражнения за бицепсите и трицепсите, но като цяло не са от някакво значение поради спецификата на настоящите ми тренировки. Мога да мина и без тях.
Тренирам в голям обем гърба и гърдите, тренировките са плътни, имам и тежки серии. Бицепсите и трицепсите се натоварват добре покрай движенията за гръб и гърди. :)

Корем - включвам по едно упражнение в началото на почти всяка тренировка, но основно се тренира покрай тежките серии клек, тяга и други упражнения, при които е стабилизатор.
Във водната аеробика правя различни упражнения за корем (както във водата, така и когато водя тренировките от сухото), но те не могат да се сравнят с ефекта на един тежък клек например.

Приятен ден и на теб и благодаря!
/Наближаващите 100 кг на клека ме радват, но в миналото съм имала доста по-добри постижения; така че сега се кефя не на конкретното число, а на самия прогрес, като процес :D/

Месец 4. Седмица 3

Тренировка А - гръб/гърди. (В “моята” зала)

Корем 3 смесени серии от 2 упр + по две загряващи серии на скрипец и лег.

Гръб/гърди 5 кръга от (трисет за гръб + трисет за гърди)

Гръб:
Вертикален скрипец, широк хват: 4х66 4х65 4х65 4х62 4х62 кг
Конвенционална тяга: 8х84 6х84 6х80 6х80 6х80 кг
Долен скрипец, тесен успореден хват: 15х42 15х42 15х42 15х42 15х40 кг

Гърди:
Лег: 4х56 4х56 4х54 4х54 4х54 кг
Лицеви: 8х +5 кг / 6х +5 кг/6х  +5 кг /8х класически без тежест/ 6х класически без тежест
Полулег: 15х14 13х14 10х14 15х12 13х12 кг на ръка

Накрая малко GHR, че миналата седмица не правих

20 мин пътека, пулс 140

Е, е много тежеше днес. Нямам регрес, но не бях и на 200% :D

Разтягане, контрастен душ

Храна
6 домашни яйца (мъфини с грах)
100 г риба тон
300 г в готово съст. печени картофки
Салата зеле, моркови и копър
30 мл мазнина

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 09.05.16 15:42.

Почивен ден
/още не ставам за плуване, но в четвъртък ще мога/

Храна
500 г мляно телешко (на кюфтета, с морска сол, кимион, черен пипер, джинджифил на прах, сушена самардала—печени във фурната)
Паница варен ориз с коприва
4 краставици
2 бр айсберг
40 мл олио гроздови семки
50 г суров десерт с какао
кафе с вкус на лешник

Туй то. :)

В последно време бях потънала в нещо много вълнуващо и желано за мен, а в началото на месец май (06.05.2016 - случайно съвпадение с датата) успях успешно да премина всички изпити и да се сертифицирам.

Става въпрос за програмата (Level 1) на Precision Nutrition (Dr. Berardi).

Малка стъпка, но напред и е наистина сбъдната мечта. :)

(sun)

11.05.16
11:20

Ха честито!

Сега вече знам кого ще тормозя за следващата ми програма. :)

Хахаххахаххахаха благодаря, Боби!

При теб специално едва ли има с какво да допринеса... Може би да сложа лимит на бирите и да ги броя като някоя досадна свекърва? :D :D :D Ще бъда бирена полиция! :D Но, забележи: лимит, а не изцяло премахване! Печеля ли точка? :D

Месец 4. Седмица 3

Тренировка Б1 (крака - квадрицепс/рамене) - залата в квартала

По 2 загряващи серии клек на гърди и раменна преса

Крака:
клек на гърди: 4х75 4х70 4х70 4х70 3х70 кг (muscle)
екстензии: 8х50 8х50 8х50 8х50 6х50 кг
сиси клек: 15х собствено тегло във всички трисети; регулирах отстоянието от отказа чрез темпото в негативната фаза

Рамене:
раменни преси, седеж 90-градусова облегалка: 4х18 4х18 3х18 4х16 4х16 кг на ръка
разтваряне встрани от наклон напред и седеж: 15х8 15х8 15х8 15х8 12х8 кг на ръка

20 мин пътека, пулс между 140-150

Храна
450 г свинско
30 мл мазнина
1 кг домати
китайско зеле
кафе

Ще въведа една промяна (поне ще гледам да е максимален брой от случаите): ако ми се пада тренировка с клек в дните понеделник, сряда или петък, ще тренирам не в “моята” зала, а в тази в квартала.

(По-долното е разтягане на локуми - за любопитните за причината:)

Ще имам някои неудобства - носене на по-тежък багаж, още разходи за зала, но плюсовете ще са повече - както вече съм казвала, в “моята” зала няма стойка за клек (импровизираме със стойки за тежести) и има само един лост 20 кг. В понеделник/сряда/петък има доста повече хора и почти винаги лостът е зает, а и дори да не е - шубето е голяма работа, защото няма как да хвърля щангата (освен ако не искам една-две заплати да ми отидат за ремонт на под :D),  а и съм доста капризна на тема кой и как да ме пази... Вторник и четвъртък нямам опция да тренирам в друга зала, та тогава е каквото сабя покаже :D.

В залата в квартала съм преброила 6 лоста 20 кг (може и повече да има), като съм си харесала 2 от тях + има стабилна стойка за клек със също така стабилни ограничители - и да не мога да се изправя, има къде да тупне щангата и да няма лоши последствия. :D
Пък и досега наблюдавам, че няма много хора по времето, в което мога да ходя, нито пък има желаещи да клякат.

11.05.16
21:36

Не знам как е по цивилизацията, но тук стойката за клек се ползва за бицепсово сгъване, гребане и трапец, а клек - по изключение. Отскоро забелязвам тенденция да се ползва ЛЕЖАНКАТА за бицепсово сгъване- пичовете я обикрачват и си помпят :)

Амиии почти навсякъде се среща това. :)

При мен (в квартала) или се правят полуклекове с 60 кг от 100+ кг мъже, или стои празна, но с по 3 натоварени и зарязани щанги по нея (поне по обяд/ранен следобяд е така, сутрин съм засичала да клякат по-сериозно, вечер предполагам също се намират). :D

Веднъж ми се случи да свърша сериите клек, да ме попитат дали е свободна стойката и... отиде момчето да си прави бицепс в суперсерия с гребане (с един лост, с еднаква тежест).

Ееее те това плуване чаках 10-тина дни!!! :))))
Егаси кефа!

50х20 м за 34 мин:
30х20 м бруст
10х20 м гръб
10х20 м бруст

разтягане

Храна
2 котлета от сьомга (600 г)
300 г ШлЯдки картофи (мерени в готово съст)
1 ябълка
30 мл мазнина
голяма тава печени тиквички с морска сол и самардала
4 домата
половин айсберг
кафе

Месец 4. Седмица 3

Гръб и гърди (кифленска), “моята” зала

Напъва ми се, но на тялото ми днес не му е до това.
Раздвижих леко.

3 суперсерии, 6 повторения на тежест за 8:
Вертикален скрипец, широк хват + лег

4 СС, 6@8ПМ:
Долен скрипец, прав лост, раменен хват + полулег с дъмбели

3СС, 8@10ПМ
Горен скрипец, раменен подхват + кросоувър на скрипец

Малко ръце:
3 СС, 8@10ПМ
Разгъване на горен скрипец, прав лост + бицепс с прав лост
горен скрипец, въже + чуково с дъмбели

Без кардио.

Лека тренировка, но се поосвежих.
Ще се наблюдавам и може в неделя също да го дам по-лежерно, дано се поосвестя.

Храна
550 г телешко бон филе*
Паничка варена гречка + стевия, какао и есенция ром
савойско зеле, айсберг, ще видя какво още да добавя като зеленчук
30-40 мл мазнина

*
#veganfree #sugarfree #glutenfree
Това телешко бон филенце ми се нарежда в топ 3, след патешкото филе. Но обичайната му цена е доста висока, за да го ям по-често. Та!!!
Направих го съвсем просто, но стана много вкусно. Махнах фасцията, направих стекове с дебелина между 1.5-2 см. Нагрях силно тиган - нямах масло, та сложих малко оризово олио (но с масълце ще е фантазия). Овкусих месото със сол и черен пипер и веднага след това - в горещия тиган, за по около 50-60 секунди на всяка страна.
Веднага след това ги довърших във фурната, като аз ги обичам малко по-опечени и държах около 15 мин на 200 градуса (предварително загрята).

Ям и рева от кеф цял ден... :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 13.05.16 15:01.

Още една седмица и ще станат 4 месеца по новия сплит ТСЛ.
Не съм правила снимки за този период и тъй като няма да имам възможност другата седмица, реших да го направя сега.

Няма кой знае каква разлика, а и самите снимки не са съвсем идентични, колкото и да се старах, но все пак (за протокола) да сложа нещичко. :D

Ляво - край на 12-ти месец по първия сплит с принципите на тежко-средно-леко / Дясно - от днес, след 4 месеца (без 1 седмица) по втория сплит с принципите на ТСЛ

Ляво - Дясно (сега)
талия: 74 - 75 см
ханш: 101 - 102.5 см
дясно бедро: 64 - 66 см

Талията ми сега изглежда по-малка, но реално е по-голяма. Визуално е по-прибрана заради по-широкия гръб, който не мога сега да си го премеря сама, но по спортните сутиени подразбирам, че е станал по-широк. :D
Краката ми пак са пораснали - не, че преди 4 месеца са били малки (но при тях много голяма роля играе водната задръжка, а напоследък си я имам в повече, и не мога да преценя обективно как са нещата) :D :D :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 14.05.16 12:05.

Да опиша и деня:

Почивен

Храна :)
8 домашни яйца: 6 от тях ги изпекох във фурната (в силиконови формички за мъфини, във всяка форма по 1 яйце + морска сол и самардала), а 2 ще си направя на сладък омлет (яйца + стевия + канела -> изпичам и после намазвам с тахан + какао)
паничка от нашия качамак (само с царевично брашно, оризово олио и подправки)
1.2 кг корнишони
300 г чери домати
100 г рукола
общо 60 г тахан (половината ще е за омлета, а другата половина сложих в чашата със сутрешното кафе)

Утре сутринта ще отида да направя една кифленска тренировка (пък кой знае, може и по-тежка да е) и после - на Джони-то, там мускулите растат само от въздуха, който дишаме.

леле 66см бедро си е доста добро постижение,особенно за жена:)
Иначе от трите снимки,лично аз,виждам най-голяма промяна в прасеца(на дясната снимка изглежда доста по-релефен)

15.05.16
04:15

Разлики има, но как пък я видя разликата в прасеца ? :D

Christian, благодаря ти. Разбирам какво искаш да кажеш, но това “особено за жена” не ми се нрави :D :D :D
За разликата в прасците съм съгласна с Мечо - първо, че снимките не са напълно идентични, второ, че може да не съм се стегнала еднакво, трето - точно за процент мазнини да се съди по такива снимки не е много обективно, даже хич. :)
Реално са станали малко по-плътни, но няма кой знае каква промяна за тези 4 месеца.

Бях в кондиция за тееееееееееежко, бейбиии :)

Месец 4. Седмица 3

Крака:
клек на гръб: 3х95 4х90 4х90 4х85 4х80 кг
румънска тяга с дъмбели (пиша общото тегло на дъмбелите): 8х60 8х60 8х60 8х60 6х60 кг
бедрено сгъване от лицев лег: 15х34 15х34 15х34 12х34 12х34

Рамене:
разтваряне встрани от наклон напред и седеж: 15х8 15х8 15х8 15х8 12х8 кг на ръка

20 мин пътека, наклон, пулс 150

Их, че е хубаво!;)

Храна
300 г свинско
3 бр мъфини от: брашно от просо, брашно от боб, кокосова паста, какао, стевия
огромна купа със салата от: 2/3 глава бяло зеле, 4 големи моркова, 1 връзка копър
около 30 мл мазнина за деня
предвидила съм и 2 бр протеинови вафли (по време на Джони-то да ги лапна)

План за месец 4, седмица 4
понеделник - плуване
вторник - трен А (гръб/гърди), “моята” зала
сряда - плуване
четвъртък - трен Б1 (крака - квадрицепс/ рамене), “моята” зала
петък - почивка
събота - трен А (гръб/гърди) - в Ботевград
неделя - почивка

Успех на всички състезатели днес на Джони Спорт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Ама на “нашите” си - най-много :Р

15.05.16
18:14

казано от Вероника Налбатска на 15.05.16, 10:56:

Christian, благодаря ти. Разбирам какво искаш да кажеш, но това “особено за жена” не ми се нрави :D :D :D
За разликата в прасците съм съгласна с Мечо - първо, че снимките не са напълно идентични, второ, че може да не съм се стегнала еднакво, трето - точно за процент мазнини да се съди по такива снимки не е много обективно, даже хич. :)
Реално са станали малко по-плътни, но няма кой знае каква промяна за тези 4 месеца.

Ако ще правиш позинг на прасците, изпъвай нагоре палеца :P

15.05.16
18:30

казано от Вероника Налбатска на 15.05.16, 10:56:

На мен ми звучи като комплимент, баци, защото жените, за разлика от всеобщото хващане, трудно трупат мускОл, нали? Помоему под “особено за жена” има предвид, че на теб ти е дори по-трудно от на мъжете. Бац, има и добри хора :*

Мечо, не, че нещо, ама ... даваш й съвети за позинг? Имам предвид, не, че са излишни, но все пак, не мислиш ли, че ако нещо не се справя, денонощно има кой да дава съвети :D (Понеже често не ми четеш коментарите със запетайките, та за всеки случай да ти отбележа, че се шегувам :D )

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.05.16 18:33.

Хахаххахах и аз го приемам като комплимент, Баци, не съм си мислила друго. Просто.... нали не съм обикновена жена, а Вероника Колман :Dddddddddd

Мечо, знам как се стягат прасците. И на двете снимки не съм го направила на 100%. Друго имах предвид. :D Баци е права, аз имам добър “учебник” вкъщи :)))))))

Предавам горещо от Джони (който още продължава - на тягата са): тук има яко мускули и мощ. Помпаш се само, докато им дишаш изпаренията!!!!
Шегата настрана. Кефи ме тоя турнир! Страшна емоция :))

15.05.16
23:49

Ей човек да не даде съвет относно една от малкото тънкости , която знам за позирането и ще ме изядете с парцалите :D Откъде мога да знам , дали има кой да я съветва. 
Рони, аз предположих, че не си стегнала прасците, та затова се озадачих от коментара на @Christian , но пък един комплимент в в повече ,никога не е в повече :D

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1