SNICKERS

19.04.09
16:22

Какво ви е мнението за десертите “snickers”,като например по-евтин заместител на протеинови вафли?В един snickers duo(90 г.) има около 8-9 грама протеин,50-60 грама въглехидрати,20-30 грама мазнини.Мисля,че е добре за хора,които целят качване на маса.В “Метро” 6 сникерса на едро излизат по-малко от 5 лева,т.е 2 сникерса на едно ядене излизат по-евтино от една протеинова вафла за 2-3 лева(в най-добрия случай) и излизат повече като грамаж,около 180 грама.Аз лично ги ползвам,като едно ядене през деня и засищат доста добре.

DI

19.04.09
16:27

Любимия ми десерт! Само + :)

19.04.09
16:38

Щом толкова го обичаш яж си го.. Но след като има шоколад и други сладки съставки не следва ли да се води бърз въглехидрат? За след тренировка и преди тренировка става според мен, поправете ме ако греша. Преди тренировка го яж заедно с бавни въглехидрати и животински протеини.

19.04.09
17:51

Заместител на протеинови вафли?! Абсурд, та къде го протеина?! Фъстъците не ги брой, те не се смилат, та камо ли усвояват. Въглехидратите са бързи, никаква работа не ти вършат, освен за след тренировка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.04.09 17:52.

19.04.09
18:22

Глупости.Сникерс като заместител на хранене.След време и сладолен ще ядете преди лягане щото има малко мляко в него....

казано от Стоянчо на 19.04.09, 17:51:

Заместител на протеинови вафли?! Абсурд, та къде го протеина?! Фъстъците не ги брой, те не се смилат, та камо ли усвояват. Въглехидратите са бързи, никаква работа не ти вършат, освен за след тренировка.

Означава ли това, че всичките/повечето белтъчини от фъстъците не се усвояват?! И ако отговорът е да, то отнася ли се това и за мазнините им?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1