23.04.09
15:00
Бихте ли ми казали някаква рецепта за шеик който да пия сутрин вместо закуска ,втръсна ми от мюсли :)Може и да не е шейн но го предпочитам защото всяка сутрин тичам към автобуса всяка!
Темата беше редактирана от Toopal на 23.04.09 17:19.
Задължително ли трябва да е шейк ? Ако е така слагаш в блендера следното : Кисело мляко , овес , бърз въглехидрат ( полувин банан , мед ) , извара и водичка . Ако не го повърнеш - евала :) Не си го причинявай , яж си овеса сутрин , разнообразявай с яйца . Можеш да погледнеш раздел : Рецепти , там ще намериш интересни предложения за хубава закуска ;)
Едвали ще го повърна може и да ми хареса просто искам да разнообразя закуската си до сега съм ял само овес +3 яица и меко казано ми втрасна овеса и търся нeщо ново нямам проблем с яденето на извара и тем подобни даже ми харесва пускайте предложенията си :D
Мнението беше редактирано от Toopal на 23.04.09 17:14.
23.04.09
20:20
Може да пробваш овес с яйца на тефлонов тиган със съвсем малко мазнина, колкото да не залепне(получава се нещо като голяма палачинка), бъркани яйца, сандвичи с пълнозърнест хляб. А за шейк най-добре с пудра и финни овесени ядки.
Мнението беше редактирано от SelBy на 23.04.09 20:21.