06.05.09
10:35
На 16 години съм,тежа 61-2 кг,висок съм почти 180.Целта ми е качване на маса в бъдеще.Тренирах около месец,месец и нещо но спрях за две седмици сега пак искам да продължа избрах си програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ (така наречените кръгови тренировки за да свикне тялото,след което ще мина на 3-4 дневен сплит).Обаче тъй като тренирам в домашни условия имам повечето неща но пък нямам скрипец,а в програмата има такива упражнения и се налагаше да я по променя малко,та искам вашето мнение.Не случайно не правя упражненията за краката тъй като тренирам футбол всеки ден освен неделя... Та програмата ми е следната
първи ден - тренировка
втори ден - почивка
трети ден - тренировка
четвърти ден - почивка
пети ден - тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
Избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
Гребане с дъмбел - 3 серии по 10 повторения
Гребане с щанга, Чукчета - 3 серии по 10 повторения
Раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 3 серии по 10 повторения
Бицепсово сгъване с щанга(може да правя и с дъмпели) - 3 серии 10 повторения
Раменни преси - 3 серии 10 повторения
Лицеви опори - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
Темата беше редактирана от winround на 06.05.09 11:37.
Пробвай да зададеш конкретен въпрос иначе едвали някой ще се навие да ти коментира цялата програма ей така.щом имаш 2 месеца стаж може да минеш към тренирането на всяка мускулна група отделно кръговите тренировки повече от месец,два няма смисал.Съответно както си прекъснал за 2 седмици може да направиш една кръго или 2 но не за постоянно по добре си избери друга програма за начинаещи при която се тренират муск групи отделно.
06.05.09
18:19
А
Мнението беше редактирано от faninfo на 06.05.09 19:24.