Евтини Протеини -Къде,Какво Кога

27.01.05
00:07

Тука в тази тема искам да постнете от къде се снабдявате с по евтини протеини (далаверка някаква) или от аптеката си вземате някакви по евтини

27.01.05
01:25

По-евтин може да значи или с по-ниско качество или с минимална (никаква) надценка. По-евтиното винаги излиза по-скъпо.
Аз все повече съм сколнен да си купя качествен протеин отколкото да се залъгвам с нещо уж добро.

27.01.05
01:37

[quote author=“perlsite”]По-евтин може да значи или с по-ниско качество или с минимална (никаква) надценка. По-евтиното винаги излиза по-скъпо.
Аз все повече съм сколнен да си купя качествен протеин отколкото да се залъгвам с нещо уж добро.

а рекламния бюджет кой ще го плаща?

27.01.05
02:08

Има продукти които сами се продават, без нужда от реклама.
Мусаши са горе-долу с качеството на Нутрим, но продават само заради тъпите си реклами.. е аз няма да плащам рекламния им бюджет.

MI

27.01.05
09:31

аз лично си зимах от пиротска 12- 2 килограма суроватка 85 % на JC за 54 лева  и бях много доволен -и от вкусовите качества и от ефекта му.
по-здрави :)

27.01.05
10:13

Както имаше една приказка: “превърнете дефекта в ефект” :)))
по-здрави

28.01.05
00:16

Имам опит с различните протеини и ви препоръчвам, по-евтини протеини от 25 лева за кг да не си взимате. 99% от протеините под тази цена не са протеини... брашно, трици само не и протеин. По добре 500 гр протеин отколкото 1 кило брашно...

28.01.05
02:14

И аз съм на това мнение.. даже не мога да си представя качествен протеин 1кг за 25лв.. Аз бих казал, че 1кг качествен протеин под 40кг.. е абсурдно да се намери.

MI

28.01.05
08:55

Абе вижте сега - живеем в БГ => всичко е объркано.Всички знаете , че протеините в САЩ и Европа са евтини.Просто в БГ са безобразно скъпи.Аз лично бях много доволен от този на JC , колкото и смешно да изглежда това.Имаше ефект- възтановявах се от него напълно(поне до колкото е възможно, защото тогава ядох доста и мисля правилно).Иначе някой , който е по-запознат нека каже примерно колко струва 1 кило от протеина 100% уей на Оптимум в САЩ.Аз съм на мнение , че 95% от БГ суплементите са боклуци, но има и продукти , които си заслужават- поне в отношение “цена-качество”.
по-здрави

28.01.05
09:54

Аве ядене му е майката. И самото състояние в, което е пазара за суплементи в България не заслужава да се копуват.
по-здрави

28.01.05
12:50

В действителност и аз съм доволен от JK много е добро отношението цена-качество иначе най-доволен съм останал от waider super mega mass 2000 много добър както като качество така и като вкус и на мен лично ми повлия страхотно и имаше голям ефект 3 кг са 70 лв

28.01.05
13:06

Абе аз винаги съм гледал да има съответствие м/у цена и качество,но в нашата реалност дори това е под съмнение.Имам впечетление от някои добавки и протеини,но от българските не са ми чак толкова добри впечетленията.От тях само на Нутрим съм ползвал 85%,но въпреки че го дават с минимум въглехидрати като го пиеш все едно ядеш сладко.Мусаши имат същото качество в SHIH HO.Само че1кг е 37лв,а на Нутрим-26лв.Най-добрия според мене който се продава в момента в България е на Оптимум,ама е 54лв-909гр.Понеже знам че джорджо чисти в момента,мисля че е добре да си помисли какво си взима.Миналата година в такъв период си взех 85% и за 1месец се омазних вместо да изчистя.Не искам да правя реклама или антиреклама просто цитирам собствен опит :)

28.01.05
14:37

[quote author=“art_of_pain”]Абе вижте сега - живеем в БГ => всичко е объркано.Всички знаете , че протеините в САЩ и Европа са евтини.Просто в БГ са безобразно скъпи.Аз лично бях много доволен от този на JC , колкото и смешно да изглежда това.Имаше ефект- възтановявах се от него напълно(поне до колкото е възможно, защото тогава ядох доста и мисля правилно).Иначе някой , който е по-запознат нека каже примерно колко струва 1 кило от протеина 100% уей на Оптимум в САЩ.Аз съм на мнение , че 95% от БГ суплементите са боклуци, но има и продукти , които си заслужават- поне в отношение “цена-качество”.
по-здрави

Имаше статия в М и Ф един от нашите културисти беше отишъл да живее в САЩ и пишеше че тука яко ще напредне щото протеин и на път и над път и много по ефтин от в България направете си сметка колко са алчни нашите търговци дам

28.01.05
14:52

С един приятел си купихме OptimumNutrition
4,5кг за 219 лв
излиза по 48 лв/кг
Мисля че си струва

28.01.05
17:16

perlsite каза:

даже не мога да си представя качествен протеин 1кг за 25лв.. Аз бих казал, че 1кг качествен протеин под 40кг.. е абсурдно да се намери.

съгласен съм, това за 25 лева го казах да не обиждам българските марки :wink: 

аз се доверявам само на протеини с цена над 35 лева за кило.

ON’s 100% WHEY в УСА ако си вземеш голямата разфасовка 4,5кг = 90 лева. цената тогава ти излиза под 20 лева за кило, качеството му няма да коментирам... БГ протеините са от 25 лева нагоре... и тяхното качество ще запазя в тайна.

Ако живеех в Щатите сигурно нямаше да знам какъв е вкусът на храната, там добавките са без пари 20 лева за 1 кило 100% уей!! И това е цена в магазин, да не говорим че ако си вземаш по-често продукти ти дават ГОЛД карта с още -20% отстъпка...
Отделно хората там зимато по няколко хиляди $$ ... и после що са яки  :?:  :lol:  :?:  :lol:  :?:

JI

28.01.05
19:25

не сме в сащ а в бг дето сичко е скъпо и парите са малко тай че народе дерзай и чакай по добри времена :)  :lol:

HE

28.01.05
19:29

Абе тука просто нашите вносители са алчни и некоректни - винаги съм бил на това мнение. Аз лично избирам Българското - на него няма кой да прави ментета. За това което продават вносителите мнеието ми е едно - все едно купуваш котка в чувал. Имаше по-горе изказвания за брашно и трици - да попитам случайно някой от Вас да има лаборатория в която да тества какво пие? И защо си мислите че като отидете и си вземете нещо да кажем от Пиротска 12 получавате оригинален продукт! Е според мен не всичко което блести е злато. По-добре да си пия Българското, а не да спонсорирам разни малоумни идиоти които си правят гавра с хората. Това е лично мое мнение и ако съм засегнал с поста си някой (не ми е била такава целта) се извинявм!

28.01.05
20:09

Да найстина по-добре българското, защото поне си сигорен в лошата хигиена на приготвянето и имаш много голям шанс да хванеш някоя болест или да се отровиш! В американското е малко по-малак шанса.
по-здрави

HE

28.01.05
20:23

Идеята на предишния ми пост е точно в това че не се знае и това което си вземаме като Universal в кой точно гараж е пакетирано. Не съм сигурен и като си купувам хранителни добавки от фирмите вносители кога им е изтекъл срока на годност - защото последния път като си взимах подобно нещо просто такъв срок нямаше. И от къде да съм сигурен че тези така наречени добавки не се опаковат във Факултето - пък не съм навит да ръся пари за нещо което не е с доказан произход. Хобито ми не е да събирам лъскави кутии от хранителни добавки. А за хигиената - това е доста кофти проблем в родната ни държавица - като отидеш в рестурант сигурен ли си готвача какво е държал преди твоята пържола?

28.01.05
20:27

Апсолютно се съгласявам с теб! Може да направим анти реклама, но поне да кажем истината! И това, което каза е точно така!
Тва за ресторанта :)) еми дедагознам братле, но със сигорност не си заслужават българските хранителни добавки! А и атлетик, биогем и нутрим никой, който работи или е работил там досега не съм чул да каже едно хубаво нещо.
по-здрави И

HE

28.01.05
20:33

И аз съм съгласен, че американските хранителни добавки в действителност са много по-добри от родните - ако имаш обаче кой да ти ги внесе от там а аз нямам и за това си пия Българските.

28.01.05
20:36

Не ти препоръчвам братле, но и ти знаеш какво ми е мнението.
по-здрави

28.01.05
22:42

И на мен ми се пие оригинално MLO ама като няма пък и съм доволен от биогамето Емо с тях съм порастнал би ли казал какво им е кривото на тях щото каза че имаш инфо за тях ?

28.01.05
22:48

Не искам да е във форума защото може да се засегне някой от тях, а и е само слухове. За това в неделя на живо ще си говорим.
по-здрави

29.01.05
18:21

Не знам дали ще дойда но може ЛС да ми пуснеш

02.02.05
10:33

Не знам защо но не мога да постна поста който написах преди два дена относно темата.Тъй като виждам че много от хората не са наясно с много неща мислех че ще бъде от полза за всички ама нейсе някой друг път.

Не знам кой ми има зъб и защо.

02.02.05
10:44

СНС - Бургас, какво искаш да кажеш?

02.02.05
14:41

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И на мен ми се пие оригинално MLO ама като няма пък и съм доволен от биогамето Емо с тях съм порастнал би ли казал какво им е кривото на тях щото каза че имаш инфо за тях ?

Аз например съм имал диария от гейнъра на Biogame… мога да си представя как ги произвеждат за да допуснат това нещо...

02.02.05
15:50

Аз не съм капризен и поглъщам всичко но ако е така както казвате ме отчайвате и не знам с какви да ги заменя

02.02.05
16:44

Замени ги с храна да видиш колко хубаво става!
по-здрави

03.02.05
23:15

Може Емо ама например като се става сутрин или след тренировка знаеш че трябва протеина дето се приема да се разгради колкото се може по скоро (да премеминем към анаболизъм) а храните им трябва доста време да се разградят (най бързо май яйцата и млякото) докато може едно суроватъчно протеинче бързо да се приготви и изпие, иначе ако можеше без тях да мина... не че вземам сутрин но....

03.02.05
23:21

Ами братле и аз бих пил протеин, но поне да бепе с добър срок на годност и оригинален и на добра цена съобразена с българският пазар. А и храната си е храна братле :)) Щом имич казва, че по добре храна значи е така :) .

03.02.05
23:25

Няма ли да е малко скъпичко с пилешки гърди щото ще си ми трябват 1-2 на ден а те са май 4-5 кинта незнам точно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1