18.05.09
08:12
Здравейте искам да попитам относно карнитина и синефрина дали предизвикват стомашно чревни проблеми защото скоро време бях пи наведнъж кафе аспирин карнитин и синефрин и вечерта след тренин получих яката болки спазми в корема и знаете ко още сам имал незнам ама 3 ден вече усещам дискомфорт от кое е по възможно да е било! :S Мерси предварително!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе би трябвало, освен яко нямаш поносимост към някоя от съставките.
Пробвай ги енда по една, за да установиш.
18.05.09
08:53
Не е било от кофеина. От синефрина също не виждам как да е. Аспирина може да ти предизвика болки. Карнитина до 5-7 грама не трябва да дава странични ефекти.
Според мен е или от аспирина или от храната.
ами спомням си че сичко го пиинах наведнъж ас мисля да спра кафето и аспирина странното е че досега карнитин сам пил аспирин и кафе (ама по отделно нямал съм проблеми ) :S пил съм боклуците на нутрим карнитин никви проблеми от него и кафе сам пил преди и аспирин не съм има проблеми ама като вие казахте от синефрина ис инпосъбъл !
18.05.09
09:31
С емзо сме вземали по 5 пъти над FDA нормата и никой от нас нямаше проблеми :) Разликата е че на мен ми действаше на апетита (подтискаше го), а на него не хахаха
18.05.09
09:35
От 3 дена пия Л-карнитин синефрин и yohimbe до сега не съм имал никакви проблеми.
18.05.09
09:38
И аз имах такъв проблем със стомаха.Пиех карнитин,йохимбин и синефрин-при мен беше от синефрина.В момента си пия йохимбето и нямам проблеми с него,включа ли синефрина и пак се почват болките.
Мнението беше редактирано от Мила на 18.05.09 09:39.
тогава защо повечето хора нямат проблеми а ние с тебе да 30 лева съм дал а и първия ден като пих синефрина нямах проблеми може и от аспирина да е ако знаеш как ме е бъз да пробвам пак с синефрин ама ти каам :X а ако приемам синефрина не на гладен стомах няма ли да е по добре? :S
Мнението беше редактирано от Sleart на 18.05.09 10:36.
18.05.09
10:39
Можеш поне да кажеш какъв синефрин приемаш и в какви дози.
ами на експлоуд 2 таблетки минимално количество преди тренировка незнам защо точно на мен може да ми влияе досега колко неща сам пил ама незнам вие кажете щото тва беше сериозно натравяне аи ме съмнява от 2 таблетки да ми стане толкоз зле може би съм смесил и кафе на екс аспирин на гладно и т.н !
18.05.09
10:49
И аз пия на експлоуд същата доза.Опиши типа болка.Ако получа сходни симптоми ще пиша.Също може да посочиш дали си на някакъв хранителен режим.
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 18.05.09 10:50.
ами не точно не ям прости захариди сладко бял хляб не пии сладки напитки това и рядко хапвам кашкавал ей такива елемнатрни работи типа болка ли тежест в целия корем стомах диария пулсиране едва ли е от претрениране незнам !
18.05.09
11:17
И аз пиех същия :)
18.05.09
11:34
Спрях го,не ми понася просто.Повреме на тренировка(силова или кардио без значение) постоянно ми се гадеше,сякаш киселини ми вървяха и постоянно усещах вкуса му в устата си.
18.05.09
11:37
казано от Mon coeur est a vous на 18.05.09, 11:34:
Спрях го,не ми понася просто.Повреме на тренировка(силова или кардио без значение) постоянно ми се гадеше,сякаш киселини ми вървяха и постоянно усещах вкуса му в устата си.
Много интересно ми стана , дали и аз да очаквам такива странишни ефекти...
18.05.09
12:09
Get it ;-) И аз си мислех ,дали не е заради това,че е бг марката,мислех да си вземам на PrimaForce…
казано от Mon coeur est a vous на 18.05.09, 12:09:
мислех да си вземам на PrimaForce…
Така поне ще е сигурно, че непоносимостта ще е точно към съставката, а не към нещо друго.
Не ми отне много време и експерименти с bg суплементите да стигна до извода: Save your money and your health, stay away!
их ама то тва е че на мен не само ми се гадеше амии спазми а и 2 таблетки толкоз много зле да сам едва ли според вас кафето и аспирина на гладно може ли да е и по добре ли е да пия карнитин и синефрин 4ас и половина след като сам ял да не на празен стомах !
Интересно прочетох че в мандарините имали синефрин в тях и ги препоръчват за дизентерия което е заболяване на червата !!! струва ли си да пробвам с синефрина още 1 път и ако стане така да преживея ония ад преди 1 седм или НЕ?
казано от Powerg3n3ratoR на 18.05.09, 11:37:
казано от Mon coeur est a vous на 18.05.09, 11:34:
Много интересно ми стана , дали и аз да очаквам такива странишни ефекти...
Момче да бяха странични ефеки ! аз мислех че ще умра бе ей неможех да се изправа се едно че цял слон ми се е побрал в стомаха първия ден с него няма проблеми от 2 рия почна и се пак не съм сигурен дали е от него яд ме не 30 те кинта който се орасих по добре бцаа да бях зел !
18.05.09
14:23
Е няма какво да те е яд, иначе как щеше да знаеш, че не ти понася? И спокойно хората се ръсят и по 100+ лв за продукти дето не им действат...
П.П. това все пак е форум, не чат, ще пишат хората, имай малко търпение ;)
18.05.09
17:58
казано от Sleart на 18.05.09, 14:19:
плс пишете ми ! :S
Много си ми интересен.Щом твърдиш ,че си се чувствал толкова зле - изхвърляй на боклулка.Да не би здравето ти да струва 30 лева ?
Мерси а да питам как е по добре да пия карнитинчето 10 сутрин 20 преди трен и 10 преди лягане или 20 преди трен и 20 преди лягане тренирам секи ден !
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече