25.05.09
12:36
Здравейте! Искам да попитам Magnum 8000 струва ли си , качествен ли е и имали по - добри продукти за покачване на маса , за тази цена (95лв.)?Бтв.. аз съм на 14 години висок съм 175 и тежа 57 килограма , за мен става ли този продукт.
Поздрави ! :)
Muscle juice ;) И съм на мнение , че от гейнърите ефект няма. По-добре си вземи хубава сурватка + добра храна , ефектът ще е по-добър ;)
25.05.09
15:15
Еми всъщност аз вече съм си го взел.. и за 4 дена качих 1 килограм , при условие , че през 4те дена бях само 1 път на фитнес вместо 2 , поради една причина.. :) И затова искам вашето мнение да видя какво мислите вие за този продукт.Изглежда ми , че ще кача доста маса от него ?
Еми всъщност аз вече съм си го взел.. и за 4 дена качих 1 килограм , при условие , че през 4те дена бях само 1 път на фитнес вместо 2 , поради една причина.. :) И затова искам вашето мнение да видя какво мислите вие за този продукт.Изглежда ми , че ще кача доста маса от него ?
Хехе ако мислиш, че на всеки 4 дена ще качваш по 1кг мускули УСПЕХ ! :)
хехе ако си мислиш,че тоя 1 кг е само мускули :)
Мнението беше редактирано от Biad__ на 25.05.09 20:57.
26.05.09
08:39
Добре де , знам , че няма на всеки 4 дена да качвам по 1 кг.Не разбрах добър ли е и имали по добри за по-голяма мускулна маса до 100лв ?
Добре де , знам , че няма на всеки 4 дена да качвам по 1 кг.Не разбрах добър ли е и имали по добри за по-голяма мускулна маса до 100лв ?
Ето какво мисля аз...
Храниш се здраво, като под здраво разбирай наистина яко тъпчене с качествена храна !
Взимаш си един Креатин и едни спортни мултивитамини и си чук :)