Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:

Абе няма к’во да му давате съвети :) Аз като си спомням като бях на 13-14 години големи мераци бяха тези напивания...... Който не пиеше беше мухльото в компанията и всяка вечер навън и през вечер напиване.... Сега ме е срам дори да го напиша това... Колко глупав съм бил само преди 3-4 години :) Сега даже не мога и да пия 1 глътка след наздравица..... И при тебе, Гога, ще стане така - уверявам те.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 09.01.10 13:38.

GO

09.01.10
13:48

Сигурен съм,че ще стане,макар че сега при нас не е така,сега който иска пие,който не иска,не пие.
Това с напиванията беше когато бях на 13,тази година вече не го смятаме нито за геройство,нито за задължително,просто на някой им е вкусно,а на някой не им е. :)
По едно време найстина си помислих,че не знаете на колко години съм. :cheese:

На 12 си бях отлял щанги и гирички,в началото на 13-тата си година влезнах и в залата. :P
Скоро правя 2 години стаж у залата. :P

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.01.10 13:49.

09.01.10
14:56

Границата на мисленето и зрялостното развитие м/у малолетен и непълнолетен е много тънка. Именно м/у 13-15 и 15-17 (в повечето случаи).

казано от Thrashmetal на 09.01.10, 14:56:

Границата на мисленето и зрялостното развитие м/у малолетен и непълнолетен е много тънка. Именно м/у 13-15 и 15-17 (в повечето случаи).

Много си прав.

09.01.10
16:11

Пиенето си е до човек. На някои им се пие, на други - не. миналата година по това време чистех яко - кардио, Л Карнитин, диета, бърнър, амино, обаче всяка седмица по баровете и накрая едно голямо нищо. От 1 седмица почвам пак чистене, този път съм спрял алкохола и резултатите са далеч по - добри. Или барове или фитнес.

GO

09.01.10
16:54

Ядене :

250гр.Кайма на тефлона,без мазнина+150гр.Извара
Тренировка+дълго кафе без захар+1гр.Л-Карнитин
2 Яйца на очи+50гр.Овес+60гр.Телешки салам(Житница)+20гр.Краве масло (В тефлона,всичко)
350мл.Стар фасул
10гр.БЦАА+5гр.Глутамин
50гр.Овес+50гр.Мед с орехи

==================

Когато се свалят килограми пиенето трябва да се изключи на 100%,много повече резултати ще има ако се спре..

09.01.10
16:59

Начи, ти си разменил местата на храненията.Последното трябва да е първо, предпоследното 2ро и т.н...

GO

09.01.10
17:11

казано от alabalaa на 09.01.10, 16:59:

Начи, ти си разменил местата на храненията.Последното трябва да е първо, предпоследното 2ро и т.н...

Така е,от няколко дни ям така както ми е по-удобно и бързо,а не така както трябва..  :down:

ПИ

09.01.10
17:14

казано от gogata2427 на 09.01.10, 17:11:

казано от alabalaa на 09.01.10, 16:59:

Така е,от няколко дни ям така както ми е по-удобно и бързо,а не така както трябва..  :down:

Аз си мислех че само така си го написал, а не че така ядеш.

GO

09.01.10
17:20

Само ‘добавките’ са след храненето,което е след тренировката,другото си е така...

Скоро ще трябва да ги обърна,че не е много добре така,найстина.

GO

10.01.10
10:01

Снощи забравих да спомена,че имам адска мускулна на краката.

Помислих,че и корема ще ме боли,но нищо му няма.

По-здрави! :P

GO

10.01.10
16:24

Ядене :

150гр.Овес+60гр.Мед с орехи
350мл.Фасул със зеле (Щях да вкарам яйца,но това е едно от любимите ми... :P )
350мл.Фасул със зеле
400гр.Кисело мляко(2%)+120гр.Овес+50-60гр.Луканков салам

==================

Щях да си направя и 300-400гр. кюфтета ама се предавам,не ми се яде,ще гръмна! :lol:
Нещо съм си изгубил стимула за диети и тренировки,трябва ми някаква надъхвация,мисля да си я докарам с хип-хоп и r&b!
Качих си нови песнички на телефона,утре ще се опитам да направя найстина ЗДРАВА за мен тренировка.
Ухх,адска мускулна в бедрата,в корема няма болка,обаче ми е подут от ядене..
Макар,че ми е любим фасула със зеле,много тежко ми става от него.
Айде,пожелавам си утре да имам надъхвация! :P
Знам,знам,че храненето е кофти,знам.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 10.01.10 16:26.

ПИ

10.01.10
16:31

Точно преди тренировка изгледай няколко надъхващи клипчета, хардкор трениране. Тези на мен ми действат отлично. И с музика която те надъхва. За мен Милиони е номер 1.  %-P

GO

11.01.10
12:11

Мда,мускулната днес е по-малка. :P

Хапвам,на музичка,разбира се. :cheese:
След това,малко смилане на храната и ще се тренира! :P
Почти съм надъхан! :lol:
Дано времето да се запази такова,че имаме тренировки за трениране.. :P

11.01.10
12:14

Не е хубаво да се храниш на някаква музика, дори и на тякакъв звуков фон.

SM

11.01.10
12:16

и защо ?

11.01.10
12:30

Ами когато гледаш телевизия или слушаш силна музика, мозъкът се раздвоява между различни функции. По този начин работят едновременно храносмилателната система, слуха и зрението и по този начин не се усвоява оптимално храната. Това е само че при силни шумове. Примерно ако слушаш лека музика, мисля, че специално за класическа четох, и си съсредоточен върху чинията, усвояването е по- добро. Друг е въпроса, че това са прекалени издребнявания и сега като ме подсетихте се сетих за това, не че не слушам музика и гледам телевизия докато се храня.

GO

11.01.10
12:39

Класическата музика даже се използва при някои видове лечения,казват,че помагала.
Това за храната е така,храня се на хип-хоп,но е тихочко,даже баса съм си махнал,за да нямам дразнения..
И аз така знам,че не е хубаво.
Когато ям на силна музика,понякога ме боли корема след това,понякога нищо ми няма.
Не знам до колко е вярно.

Айде,още малко и да ида да разцепя залата!  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.01.10 12:39.

ПИ

11.01.10
14:41

Пусни аватарчето да го видим, де. :P

GO

11.01.10
14:45

Тренировка #5:
Лег - 8х50кг ; 8х55кг ; 8х60кг
Полулег - 8х40кг ; 8х45кг ; 8х50кг
Обратен лег - 8х50кг ; 8х55кг ; 8х60кг
Кофи - 6 ; 2 ; отказ
Лег(Дъмбели) - 3х8 @ 14кг дъмбели
Трицепсово разгъване на лежанка(наклон) - 8х14кг ; 8х17кг ; 8х21кг
Трицепсово разгъване на скрипец - 8х12,4кг ; 8х17,4кг ; 8х20кг
Френско разгъване(дъмбел) - 8х14кг ; 8х17кг ; 8х21кг
КОРЕМ
Молитвеник - 3х8 @ 30,7кг
Усукване на тялото(дъмбел напред) - 3х8 @ 14кг дъмбел

СЕРИИ : броя ги 28

ВРЕМЕ : 49мин.

ТЕГЛО : 80,4кг
=======================
Нямаше жив човек да ме пази в залата,затове съм на по-леки килограми,а пък и нещо дъмбелите повечкото са изчезнали.. :lol:
Всичко,което го правих с дъмбели ми беше леко,освен усукванията на корема,защото там се иска да се държи дъмбела напред..
Като свърших и дойдоха 6 човека в залата.. :lol:
А като влизах излизаше единствения,който тренираше..
Теглото мислех,че ми е по-малко,но дори и така,не съм разочарован!...  :P
Мускулната на краката направо ме завладява,но като ги погледнеш се вижда и оформяне от вътрешната им страна,така че не се притеснявам за мускулната!
=============================

казано от p17bull на 11.01.10, 14:41:

Пусни аватарчето да го видим, де. :P

Аватарчето е доста старо,не е актуално.. :P

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.01.10 14:47.

GO

11.01.10
16:03

Понеже не ми се яде повече,закривам деня! :P
ПлЮскЪнИ :

100гр.Овес+50гр.Мед с орехи
30гр.Суроватка
3 Яйца(цели),на очи+20гр.Краве масло+70гр.Луканков салам > на тефлона
Тренировка+2хДълги кафета,без захар+1гр.Л-карнитин
250гр.Кайма в тефлона (собствена мазнина)
30гр.Суроватка+10гр.БЦАА+5гр.Л-Глутамин

==================
Ух,че тежко ми стана като погълнах ‘добавките’ :P !
С нетърпение чакам срядата,нямам търпение да тренирам гръб,мисля да акцентирам в/у него,краката и корема,все пак лятото наближава!.. :P :lol:
Ох,излизам от нерви,един от ‘приятелите’,реши да се оттърве от затлъстялото си туловище,реших да му помогна,показах му техники,работи,неща дет’ да яде,издържа 2 дена и се отказа,взе си л-карнитин и се тъпче с хапчета,но в същото време пие мнооого алкохол,и яде като разпран..
Не знам какво мисли,че ще направи,но като го гледам така,ако продължава краят не е добър..
Сега,пък,една приятелка реши,че трябва да си стопи гъза,казах й,че ше стане с лека диета и повечко тренировки,но като й изкарах да чете се отказа,искала да й напиша всичко,и да й го обесня 2 пъти,за да го запомни,след това да й покажа как да тренира,за да знае..
Тц,тц,днес ми надуха главата след фитнеса,направо,даже се скарах с тоя приятел,дет тъпчи карнитина,аз за негово добро,пък той..  :vampire:
===============
За мен,ръцете ми ще се пръснат,уш не съм правил бицепс,пък е много,ама много напомпан..  :P

11.01.10
16:10

Днес храната ти е добра.Хмм не мислиш ли че претренираш малко?

GO

11.01.10
16:13

казано от vortex на 11.01.10, 16:10:

Днес храната ти е добра.Хмм не мислиш ли че претренираш малко?

Мисля,но не го споделям..

Просто нещо ме напъваше да тренирам,може би бързите кафета.. :lol:

GO

12.01.10
15:55

Ядене :

2 Яйца(цели) на очи+30гр.Краве масло+70гр.Луканков салам
250гр.Кайма,на тефлона
30гр.Суроватка+5гр.Л-Глутамин
1л.Прясно мляко(домашно)+70гр.Мед с орехи
350мл.Стар фасул със зеле

==================

Дззз,мускулната на краката почти мина,сега гърдите ми имат мускулна,радост голЕма!  %-P
Ще правя по 8 повторения,предполагам,че и с по-леки килограми,зависи..
Утре,гръб+бицепс+предмишник+корем,малей.. :lol:

GO

13.01.10
14:55

Тренировка #6:
Вертикален скрипец - 8х40кг ; 8х50кг ; 8х60кг
Хоризонтален скрипец - 8х45кг ; 8х55кг ; 8х65кг
Гребане с дъмбел - 4х8 @ 20кг
Мъртва тяга - 8х70кг ; 8х80кг ; 8х90кг БЕЗ ФИТИЛИ
Бицепсово сгъване с дъмбели(от наклон-седеж) - 3х8 @ 14,2кг (дъмбели)
Бицепсово сгъване с дъмбели(стоеж) - 3х8 @ 14,2кг (дъмбели)
Бицепсово сгъване за предмишник - 3х8 @ 23кг (прав лост)
Сгъване за предмишници с щанга - 3х8 @ 23кг (прав лост)
КОРЕМ
Молитвеник - 5х8 @ 24,7кг

СЕРИИ : 30

ВРЕМЕ : 75 мин.

========================

Отне ми около 60 минути,но обеснявах как се правят клекове,кофички,как да се стресират бицепсите...
И повечко маубет,и ето го резултата.. :lol:
Имах много енергия,още ми се блъскаше,но се спрях,защото излизам от разумната граница..
Нямаме големи дъмбели и не мога да се измора зверски.. :P
Реших да вкарвам с всяка тренировка освен корем и предмишник,защото ми изостава от много време,но не го тренирам..
Предмишника ще участва само в понеделник и сряда.
Много ток,много жици,както казах,още ми се блъскаше.
Написах ‘БЕЗ ФИТИЛИ’,защото си ги бях приготвил,но нещо хвата ми беше повече от силен.. :P

GO

13.01.10
16:05

Ядене :

200гр.Овес+30гр.Мед с орехи
Вафла (Близо : В:57гр. ; Б:7гр. ; М:16гр. ; ккал:468ккал)
250гр.Кайма,на тефлона
Дълго кафе,без захар+Тренировка+60гр.Суроватка+5гр.Л-Глутамин+1гр.Л-Карнитин+10гр.БЦАА
400гр.Кисело мляко(3,6%)+40гр.Луканков салам
400мл.Стаф фасул със зеле

==================
Хмм,хладилника е празен,трябва да се напълни с нещо.. :lol:
Храната отново ми се вижда малко,но реших да не ям работите с олио,които са напълнили хладилника.. :lol:
Добре,че успях да се изходя до тоалетната,за да хапна повечко.. :lol:
Независимо,че храната ми е малко,аз си чувствам направо прилив на енергия..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.01.10 16:06.

13.01.10
17:18

Здравей!Защо не разделиш приема на суроватката вместо 60гр. на 1 път,30гр. на 2 пъти.Така не го усвояваш.Хем ще го усвоиш,хем ще имаш 2 хранения :)

GO

13.01.10
17:52

казано от vortex на 13.01.10, 17:18:

Здравей!Защо не разделиш приема на суроватката вместо 60гр. на 1 път,30гр. на 2 пъти.Така не го усвояваш.Хем ще го усвоиш,хем ще имаш 2 хранения :)

От една страна найстина нямаше да мога да го усвоя,но все пак е след тренировка,а тогава организма се нуждае от повече белтък,така че мисля,че го усвоявам.

Не го разделих,защото не ми се играеше да го разтварям преди тренировка..
Иначе от една страна е по-добре,само трябва да си купя още едно шишенце,в което да си го складирвам..
=============
Да кажа,че мускулната на гърдите още не ми е напълно минала,също така краката предполагам са с още някакъв сантиметър надолу,тоест са около 59/60см.
Причината да започвам да тренирам предмишник,според мен ми е доста малък предмишника,от него много изгорих докато чистих.
Последно помня,че беше някъде 27/29см,което за мен е малко.
А,и се надявам на гърба и предмишника също да изкарам мускулна треска!
Оу,забравих да спомена,че може би л-глутамина започва да ми действа,основно в съня и съсредоченоста го наблюдавам,сега ми стига и по-малко сън,също така ми е по-пълноценен,съсредоточаването също ми е по-добро,съдя по часовете в училище..

По-здрави!

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.01.10 17:53.

Защо му викаш “предмишник”, казва се предмишница...

13.01.10
18:15

В дневника ти по-назад беше постнал една снимка на лъжичката на протеина ти.Да не би да е суроватка на Explode? Ако е така доволен ли си,защото аз не останах очарован..+ тва се разтваря доста трудно :cheese:

ПИ

13.01.10
18:20

Колко стаж събра Гога?

GO

13.01.10
18:51

казано от p17bull на 13.01.10, 18:20:

Колко стаж събра Гога?

Ми февруари или март месец правя 2 години в залата,отделно 4 месеца имах стабилно блъскане в нас.
Заради сериите ли питаш? ;)

казано от Миsh0 на 13.01.10, 18:02:

Защо му викаш “предмишник”, казва се предмишница...

Така съм свикнал,явно. :cheese:

казано от vortex на 13.01.10, 18:15:

В дневника ти по-назад беше постнал една снимка на лъжичката на протеина ти.Да не би да е суроватка на Explode? Ако е така доволен ли си,защото аз не останах очарован..+ тва се разтваря доста трудно :cheese:

Дамм,на Explode е,глутамина също ми е на експлоуд,глутамина чак снощи го пучувствах добре,а за суроватката давам обща оценка 4.
Като се усвой добре и се получава много пяна,това не ми харесва,ако уцеля точното количество вода,дори и вкуса на карамел+ванилия се усеща добре.Да кажа,г/д съм си доволен,даже като ми свърши отново от нея ще взимам,зависи от финансите де. :P

GO

14.01.10
16:19

Ядене :

150гр.Овес+30гр.Мед с орехи
250гр.Кайма,на тефлона
Дълго кафе,без захар
100гр.Пудинг с орехи
300гр.Македонска наденица(КЕН)
300гр.Кисело мляко(2%)+200гр.Дебърцини

==================

Днес деня беше нетренировъчен,утре ще се правят крака+рамо+корем в унищожителна тренировка(може БИ :P ) ..
Имам приятна мускулна треска в гърба,почти не се усеща,а бицепсите направо ще ми се пръснат.
Много рядко да ми седят повече от един ден напомпени бицепсите,може би белтъците сами повече.
Мускулната треска в гърдите отмина.
Нямам търпение да дойде утре. :P

Здравей, пич. Гледам почти всеки ден ядеш някакъв колбас. Наистина ли ти харесват? Вероятно знаеш, че в тези салами/кренвирши последната им съставка е месо :D И остави това, аз лично не мога да ги понасям...

GO

14.01.10
16:25

казано от Georgi Vladimirov Andreev на 14.01.10, 16:23:

Здравей, пич. Гледам почти всеки ден ядеш някакъв колбас. Наистина ли ти харесват? Вероятно знаеш, че в тези салами/кренвирши последната им съставка е месо :D И остави това, аз лично не мога да ги понасям...

Да,наясно съм.
Някои даже и месо нямат..
Разбрал съм се с наште да спра малко яйцата,затова съм ги спрял от 3-4 дена.
Утре трябва да си купя..

Яж и месо(пържоли), ваще са прави, не може само на яйца.

GO

15.01.10
12:07

Мускулната на гърдите я няма,както казах,краката също са наред.
Мускулната треска от гърба остана само в най-горната част на плешките.
След малко отивам да правя крака+рамо+корем,но няма да има никой и няма да напъвам рамото,че да не стане белята.
Днес ще ударя само доза суроватка,защото довечера съм канен на бар,най-много да изпия 50-100гр. Ром,повече няма да барна.
Кат го разтворя с чайче,тамън! :P

Малко Оффтопик,ама.. :lol:

GO

15.01.10
13:52

Тренировка #7:
Клек - 5х8 @ 60кг
Лег-Преса - 5х8 @ 110кг
Раменна преса(Зад врат) - 8х30кг ; 8х35кг ; 8х40кг
Раменна преса - 8х40кг ; 9х45кг ; 2х50кг

СЕРИИ : 16

ВРЕМЕ : 30мин.

=================

Краката много бързо ги направих,заради това изпуснах щангата на раменната преса..
Много ме е яд,на всичкото отгоре в последния момент ми звъннаха и ми дадоха зор да сме ходили заедно на тренировка,поради това не успях да хапна качествено преди нея,това също е причина за неуспех.
Важното е,че разчупих краката! :P
Утре предполагам ще ида да направя 20-26 серии за шкембето,че ме хваща яд,че не успях да го тренирам днес..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 15.01.10 13:53.

GO

15.01.10
15:20

Ядене :

250гр.Овес+20гр.Мед с Орехи
Дълго кафе,без захар
200гр.Дебърцини
Тренировка+30гр.Суроватка
250гр.Кайма,на тефлона
100гр.Извара+Срядно голяма Ябълка
——————————
100гр.Коняк+220мл.Чай,без захар
——————————

==================

Ще пия малко коняк с чай,коняка почти не ме хваща,много меко влиза(както вика един приятел) :lol: , повечко чайче и така..
Днес деня го оценявам на 3,нито се получи хармонична тренировка,нито успях да хапна,не съм доволен от днешния ден..
Утре,предполагам ще се ходи около обяд на тренировка,казвам,че ще е добра! :P
Взел съм си няква шибана извара..  :sick:

15.01.10
16:07

Как ядеш 250 грама овес на 1 ядене ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1