Мечка с опора всякакъв хват. Скрипци всякакви. Шръгс.
П.С. Според мен гърбът изостава. Ръцете обаче са добре! Лично мнение :) Успех утре!
казано от Гошко на 06.07.10, 18:07:
Хаха , Боби , занемарих го доста и усещам , че “мухлясва” :) Утре ще го ударя тежко , пък ако ще да не се отърва от треска :) Сега се чудя какви упражнения да вкарам , че си пазя доста кръста. Освен набирания и гребане с дъмбел , друго да предложите ?
Всякакви дърпания на скрипец пред гърди - с V-образна дръжка отгоре примерно. Засича се малко с набиранията, но ако е с тесен хват, допълва добре. Привеждане на скрипец с прави ръце идва добре пък за напомпване в края.
Благодаря и на двата ви ! Реших утре програмата да е следната: набирания , гребане , горен с V , мечка с опора ( ако има такава възможност , защото в моя фитнес такъв уред няма ) .
Владо , наистина изостава , не е трениран редовно , има на къде да го развивам , благодаря за мнението :)
Здравейте момчета и момичета :) Повлиян от един новоизлюпен макенен а.к.а Теодор ( =D ) реших да подновя дневника си , за да може да следя най-вече храненето , което е доста .. безразборно в последните седмици. Малко за мен :
Ръст : 185см.
Тегло : 82-3кг.
Години : 20г.
За тренировките мога да напиша , че се занимавам за момента с футбол , 3 пъти в седмицата , който обаче мисля да намаля до 1 седмично , за да имам повече време за фитнес и възстановяване. Като цел бих написал , че искам да покача мускулна маса , възможно най-чисто , колкото и сложно да е с моята структура. Ще тренирам сплит , който по моя преценка работи за така поставените ми цели и ще се стремя да се храня стабилно. Оттук започва новата страница от дневника , а за старт бих сложил няколко снимки , за да се знае от къде започвам.
п.с. : забравих да напиша , че не ползвам добавки за момента :))
Мнението беше редактирано от Гошко на 06.11.11 23:47.
Ден 1 :
Храна :
9.00 - 40гр. протеин ( една от последните дози в пакета )
10.30 - пил. месо ( 300гр.) + картофи ( 200гр. ) + ябълка
13.00 - пил.месо ( 300гр.) + 2 картофени кюфтета
19.00 - свинска паржола + гнездо ( кайма + яйце ) + 3 картофени кюфтета
21.00 - пил.месо + картофи ( 200гр.) + ябълка
Мнението беше редактирано от Гошко на 07.11.11 20:45.
07.11.11
13:46
Добре започваш с манджата. :)
Ден 2- тренировъчен :
Храна:
10.00 - протеин
- тренировка ( 90мин. футбол )
13.00 - 300гр. пилешко + 200гр. картофи + грейпфрут
- тренировка ( фитнес )
18.30 - 200гр. кайма + 200гр. картофи + зеленчукова супа
...
Фитнес тренировка:
Лег + набирания - 4х8 - 60 , 70 , 80 , 90 , 3х100кг, общо 40 набирания широк хват.
Тяга + кофи - 4x6 - 60 , 80 , 100 , 100кг , 5х8 кофи.
Обръщане - 4х8 40кг.
Бицепс( с дъмбели ) + трицепс ( скрипец ) в СС - 4х7 х 15кг. , трицепса 4х8 х 55кг.
Днес се получи силен тренировъчен ден , от една стана се чувствам доволен , а всъщност съм толкова уморен , че не искам да си поглеждам задачите , който трябва да реша ( механика , бляк =D ) . Храната ми дойде малко , но ще корегирам утре , днес си поспах повече от необходимото и пропуснах едно хранене . За днес толкова , утре нов ден :)
Ден 3 - почивен
Храна :
9.00 - 40гр. протеин ( последна доза :( )
12.00 - свинско ( ок. 100гр. ) с ориз + кисело мляко + малка торта ( о*рах се .. )
15.30 - 4 свински паржоли + 100гр. картофи
...
09.11.11
16:38
В последният ти тренировъчен ден храната ти не ми се стори малко (този със лега и набиранията). Нема на теб кво да ти говоря за хранене, че ти се ме научил на всичко горе-долу. Според мен теста за дефицита на хидрохлоридна киселина в стомаха ще ти дойде добре. Безсънните нощи, алкохола и гадната храна в Студ. град може да са създали такъв дефицит.
Напълно е възможно , но нямам никаква възможност да опитам такъв тест , поне засега. Ти ще си първия човек , който ще питам , ако се подложна на теста :))) Алкохолът не ме притеснява , не го пия , знаеш :)
14.11.11
22:03
Не се разписваш нещо...
Привет отново. Реших да започна пак дневник , тъй като навлизам в кросфит-а и искам да си следя постиженията . Малко актуална информация за мен:
Години - 22г.
Ръст - 186см
Тегло - 89кг.
Започнах кросфит тренировки наскоро и мисля да продължа за напред , след като постигам желаните резултати. Целта ми е да навляза , колкото е възможно повече в този спорт и да се чувствам по-подготвен и подвижен . Ще експериментирам с тренировките и ще записвам резултатите . Храненето е прилично , ще го разписвам и него . Добавките са малко , ще ги записвам към дневния отчет. Засега толкова , пожелавам си успех :)
Кросфит ден 1 :
Комплекс 1 Diane за време :
1.Тяга 80 кг. - 21 , 15 , 9
2.Лицеви опори СТ - 21, 15 , 9
Общо време : 5:11 мин.
Комплекс 2 за време :
1.Военна преса 40кг. - 15 , 9 , 5
2.Кофички СТ - 15 , 9 , 5
Общо време : 5:54 мин.
———————————
Тренировка корем :
1.Коремни преси + 20кг. - 4х10
2.Повдигане на краката - 4х15
————-
Това са ми възможностите за момента , утре ще пробвам нещо с клек , примерно :) Прикачвам една що годе актуална снимка , за да си проследя формата след месец :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 13.11.13 17:42.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече