никакво внимание ;]

30.05.09
16:20

здравейте .. ;)
...
  тренирам 4 дни в седмицата.... с цел нали покачване на ММ ....но понеже вече дойде лятото, малко и релеф няма да е лошо .. особено в коремната област... та .. правя кардио също 4 дни в седмицата .... до сега правех само крос .. от понеделник мисля да го съчетавам със спринтчета на късо растояние  като на пример.. : 20 мин крос + 20 по 10 метра (примерно) ...
  взех си що годе хубав фет бърнър ... ок .... обаче с така изредените тренировки .. се страхувам от претрениране.. и си мисля че ако си взема креатин ще го избегна.. но все пак ..
( понеделник и вторник тренирам , сряда почивам, четвъртък и петък тренирам ... събота и неделя почивка )

друго си е някой да сподели мнение .. и препоръка .. ? очаквам мненията ви ... благодаря Ви ;)

... кардиото го правя сутрин на гладно ... но това което ме тревожи е .. че при спринтовете отива мн енергия.. и ако е на гладно дали няма да започна да свалям .. а също ... не съм сигурен каква храна да приемам след кардио тренировката.. ( в този случай това е първото ми хранене за деня )

Темата беше редактирана от frederiko на 01.06.09 18:57.

30.05.09
19:21

С толкова много тренировки ще претренираш ...

30.05.09
19:21

Ми няма лошо стига да имаш енергия и издържиш :) Аз лично съм правил 16 (3 силови) тренировки в 1 седмица :) Запазих си силата такаче не съм горил мускул... И гледай под 20мин да не падаш! 10-15мин HIIT НЕ СА кардио!!!

казано от tonu на 30.05.09, 19:21:

С толкова много тренировки ще претренираш ...

Интересно ми е как аз не претренирах? По-добре никога не се бях чувствал... Тука имам чувстото, че хората бягат от кардиото като цигане от полицаи...

Мнението беше редактирано от Lenks на 30.05.09 19:24.

30.05.09
19:29

казано от Lenks на 30.05.09, 19:21:

Интересно ми е как аз не претренирах? По-добре никога не се бях чувствал... Тука имам чувстото, че хората бягат от кардиото като цигане от полицаи...

Конкретно към теб - пробвал ли си без кардио някога да чистиш изобщо, че да говориш така смело ? Пробвал ли си с по малко от 8 тренировки ??? Чшшшш........
И не ми говори че няма да претренира ако започне от веднъж така ...

BU

30.05.09
21:26

Зависи как се тренира,можеш да претренираш,може да не претренираш.Всеки случай това не е оптималния вариант,освен ако не се подготвяш в някоя специфична дисциплина.

31.05.09
04:38

казано от tonu на 30.05.09, 19:29:

казано от Lenks на 30.05.09, 19:21:

И не ми говори че няма да претренира ако започне от веднъж така ...

е не от веднъж ..защото аз ходя да тичам почти всяка сутрин от доста време.. но правя само крос.. а сега когато мисля да включа и малко спринтове .. е това ме притеснява най-мн да не претренирам , защото спринтовете изразходват мн енергия и не са толкова за изгаряне... а колкото за напомпване ;)
  също не ми е ясно дали е удачна комбинацията... фет бърнър.. креатин...като в момента пия само фет бърнър .. а креатина просто посмислих че ако си взема .. малко ще ми помогне на възтановяването ?! или ... ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1