01.06.09
11:47
Със сигурност ще заложа на безвредното, днеска ми излизат резултатите от пълните изследвания. Ще ми е интересно и вярвам не само на мене ад се съпоставят двата продукта.
01.06.09
13:04
:) Fyre ще да е , само да дойде.
:) Fyre ще да е , само да дойде.
Добре си се спрял, аз съм го пил няколко пъти /2/ и много добре го усещам - още от първата доза :)
Пиши впечатленията след това.
01.06.09
13:43
От двете(като потребител ползвал и двата) - избирам Fyre.
SX ми разказа играта (буквално).
emzo голям мерак му имаше.голяма радост като го взе.Накрая какво точно стана?
И аз исках да разбера, но поста ми просто изхвърча в небитието. Не вярвам, да е толкова силен, че точно на Емзо да не му понесе.
02.06.09
07:29
До сега не съм взимал нищо друго освен витамини, протеин и креатин малко време, така че мисля че с Fyre ще се получи добре. В момента съм 94кг. изчистих от 103, но остана малко сланина която мисля да изчистя. Ще пусна ЛОГ веднага след като го почна ( но първо да пристигне ) ;)
Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 02.06.09 11:00.
02.06.09
11:01
Много чакане много нещо.
Съжалявам за забавянето - наистина проблема не е само в нас. Малко търпение и ще бъдете удовлетворени.
03.06.09
19:33
кога се очаква да ви го доставят?
Пратката днес пристигна на митница софия... надявам се утре или най-късно петък да е фрии. Но важното е че вече е тук :)
05.06.09
08:21
Дано днеска дойде тоз Fyre, че не издържам.
За Fyre, досега като се замисля лош отзив не съм чувал, освен че е соленичък.
От бърнарите, които съм ползвал, мога да ти препоръчам Animal Cuts, в комбинация с л-карнетин. На мен ми подейства доста добре и свалих доволно мазнинка. Само да подчертая, че аз съм ползвал освен него, един друг доста скандален
( http://weider.bg/producti,85,1.html ), и затова не съм великата база за сравнение. Не съм някакво фитнес гуру, но според мен не е лоша идея за запачнеш с л-карнетин, и в последствие да добавиш и фет-бърнър.
Странно в едно друго твое мнение се изказваш положително за продукта, пък сега извендъж мислиш че е прехвален? Важното за FYRE e че има силен термогенен ефект без да има негативни ефекти както при много бърнери. Ако желаеш може да минеш през някой от магазините HealthStore и да си вземеш безплатни мостри от продукта и да го тестваш сам - мисля че ще ти допадне, няма да свалиш мазнини, но ще усетиш добър прилив на енергия и издръжливост.
От утре на обяд FYRE е наличен... още веднъж се извинявам на всички които чакаха.
05.06.09
16:32
Сила БГ спрямо кои продукти го сравнявате и на база личен опит ли коментирате
06.06.09
14:06
много ти благодаря,братле. Преди няколко часа си го взех от магазина.Пичагата ми даде и мострички на NECTAR. Сега започва екшъна.
В момента имаме и мострички на FYRE - вие сте - давайте по-смело. Който се съмнява че продукта е прехвален може да го пробва.
Жалко , че поръчах Fyre още преди 4 дни . Едно , че много се забави ( а не знаех , че го няма наличен ) , друго че няма да имам възможност да “опитам” мостра , защото пратката ми вече е пратена :( Е дано поне моя комшия е доволен , че много му го прехвалих , въз основа на ваши коментари.
07.06.09
06:23
вчера го прбвах FYRE. Към13h преди тичане една таблетка и към 18h. Определено се улях като за първи денКъм 19h пих две бири и после имах усещането че мога да вляза на мястото на Мечо Телкийски и да нанижа няколко парцала на Шей Гивън. Такива мексикански вълни и такова викане никога не съм правил. През нощта едвам заспах към 4h.
Първите няколко дни 1x1 ли препоръчвате да се пие? И после нормалната доза 2x2?
По принцип е доста индивидуално - някой хора вземат постоянно 2х1 и са доволни. Някой имат нужда от 2х2 капсули.
Като общо правило съветваме първите няколко дни да се започне с 2х1 за да видите как усещате продукта и колко силно ви действа. Ако усещате добър прилив на енергия и продукта се чувства то може да задържите тази доза докато постихне ефекта и тогава се увеличава дозата на 2х2.
Да понякога FYRE води до превъзбуда и еуфория :) За това е добре да се почне с 2х1 и да видиш как ти действа :)
Аз лично 2 пъти в седмицата играя футбол и вземам 1-2 капсули FYRE с доза течен карнитин (2-3 грама колкото дойде :) )- мога да кажа че до края на мача (90 минути) усещам пауър и съм доста надъхан за тичане :) А отделно че се лее пот като за световно.
И аз се чудя в крайна сметка кое от двете да избера.Искам нещо възможно най силно за чистене понеже съм омазнил яко,а преди съм взимал е/к/а и предполагам няма да ми се стори толкова силен sx а.Нямам високо кръвно и съм свикнал да пия много кафе,дали да си взема Fyre или Sx
08.06.09
07:19
biker_boy като стар твой приятел :lol: , бих ти препоръчал Файър :).
08.06.09
09:06
Fyre, първа доза е вече в стомаха ми, очаквайте утре ЛОГ и снимки.
Пуснете един линк откъде мога да си поръчам онлине Syntrax Fire, моля ( кръстосах във Варна магазините, но няма).
Ако е против правилата на форума, ще бъда благодарен и на PM =)
08.06.09
15:24
Вече го има и в www.SILABG.com
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 08.06.09 15:25.
10.06.09
18:30
Имам доста голямо колебание на кой от двата продукта да заложа. Имам приличен стаж в залата - около 3 години, но с прекъсвания. От около месец и половина правя кардио след силова тренировка, около 30-40 мин. колело и пътека. По принцип няма много за горене, но искам да се изчистя максимално, преди да започна отново да качвам килограми. За това време съм свалил около 4 кг. и вече съм 67 на ръст от 1.74, 24 години. Остана мазнина основно по корема, в средната и най-вече долната част (доста стари натрупвания, поне от пубертета) , иначе вече се виждат очертанията на коремните мускули. Специална диета не съм ползвал, но гледам да е балансирана, със сравнително малко въглехидрати и повече протеини, при лек калориен дефицит.
Сега се колебая кой от двата продукта да ползвам през следващите 30-40 дни, в които да сваля и оставащите 2-3 кг. и да постигна приличен релеф. Нямам здравословни проблеми, нормално кръвно налягане и по-скоро резистентност към кофеинови продукти.
Мнението беше редактирано от soul rebel на 10.06.09 18:31.
А по американските форуми показваха някакви супер резултати,но явно при всеки действа различно.
Недей вярва на всичко което видиш особенно по американските форуми :lol:
Абе така е ама и тука колегата sparxter пишеше че за 7-8 дена е свалил 10 см от талията си и то почити без да прави кардио и с ядене по 2 пъти на ден.А моята талия е 100 см не е като да няма мас в изобилие а като гледам и сантиметър не е мръднала досега.Интересно,на Мария не и действа Fyre който много го хвалят,на тебе не ти действа митото също много хвалено,на мене пък не ми действа Sxa ,странна работа.Иначе съм си взел и 2 опаковки Fyre така че след около месец като свърши sxa ще го видя и него.Засега приятелката ми почна едната с прием 2x1 и казва че добре го усеща,загрявал я и и давал енергия .
FYRE след SX не е добра идея. Както и обратното. Постоянният прием на термогеници води до свикване с продукта и не особено добри резултати.
13.07.09
03:24
biker_boy ами кво да ти кажа то е малко и до организъм навремето така си беше с клен’утерола, работи прекрасно при повечето хора, но някои които нямат или не са им чувствителни бета рецепторите неставаше. Дори като тинейджър ми беше много по добре с него отколкото последно като ползвах просто явно рецепторите сменят чувствителността си.Пък и съм сигурен, че диетата ти не е на ТОП ниво.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.07.09 04:20.
biker_boy ами кво да ти кажа то е малко и до организъм навремето така си беше с клен’утерола, работи прекрасно при повечето хора, но някои които нямат или не са им чувствителни бета рецепторите неставаше. Дори като тинейджър ми беше много по добре с него отколкото последно като ползвах просто явно рецепторите сменят чувствителността си.Пък и съм сигурен, че диетата ти не е на ТОП ниво.
Днеска реших да се претегля и съм 1 килограм надолу спрямо миналия понеделник.По странното е че снощи преди лягане се претегелих и бях 95 кг,а днеска сутринта пак 95.Талията намаляла с 1 см. някъде коремната и тя с толкова.Ханша с половин сантиметър.А за диетата,да не е на топ ниво но смятам че е достатъчно добра за да свалям.Броя стриктно въглехидратите като ги правя 150-200 гр. 1 ден, 100 2 ри ден ,50 3 ти и 4 ти ден. и после пак отначало.Източниците им са ориз,картофи ,овесени трици/ядки,хляб вита ,никакви бързи въгл.А белтъка ям колкото мога да изям.И това съм го разделил на 4 до 5 хранения и пия по 5-6 литра вода на ден.
13.07.09
15:12
аз пък се спрях на BSN - Thermonex
Maй разбрах как се преодолява сухата уста, ама да видим.
А за жаждата - ВОДА :DДа видим дали ще будувам таз вечер.
Ще споделиш ли решението за сухата уста
Разбира се, само да съм сигурен.
That shit is powerful. Maй май не съм спал снощи.Не че съм стоял изправен и с отворени очи, но не бих го нарекъл нормален сън.
Въпреки това ето ме готов за поредното кардио.
Сигурен ли си че неспането е от него.Аз вчера изпших едно в 8 сутринта,бях цял ден на работа и след това в 19 часа се върнах от работа ,хич не ми се бягаше обаче се насилих и избягах 30 мин и след това бях като пребит.Легнах си в 11 и спах като къпан до сега.Общо взето ако съм работил много през деня и вечерта и бягам след това си спа екстра.
14.07.09
13:00
Добре де много се изписа по темата, но в последната страница мнения така и невиждам кой от двата бърнера предпочитате.
Дъвки с xylitol.
По възможност от аптека, в краен случай Орбит Профешънъл.
Аз от аптека не намерих. Дококото разбрах ксилитола убива бактериите и подпомага слюноотделянето.
И да не забравяме - водата, минимум 2 литра !
14.07.09
17:27
кви пари са тези дъвки