01.06.09
18:26
От около 2-3 седмици се случва нещо ‘’гадно’’ в тялото ми.По гърдите ми измизат някакви като черни точки подобно на пъпка и като го стиснеш е не знам като масно натрупване!Същото е и по гърба!От около седмица забелязвам някво невиждало потене наи вече под мишниците без да съм изразходил грам енергия!На 17 години съм мисля че трябва да излизам от тоя пубертет и не знам дали е от него..някои ако е имал същия проблем да пише спешно или ако е намерил отговор на проблема да споделя ,че е супер ГАДНО!
Не съм взимал абсолютно нищо преди около 2 месеца зимах креатин,но не мисля че е от него!
Темата беше редактирана от Младен Михайлов на 01.06.09 18:28.
01.06.09
19:13
Може би е свързано с промяната във времето, и да има връзка с горещините, лично аз имах подобен случай, предните лета, започне ли да се затопля, се изприщвах по гърба и гърдите..препоръчвам ти да посетиш дерматолог, той ще ти помогне.
03.06.09
10:49
казано от Антон Соколов на 01.06.09, 19:13:
Може би е свързано с промяната във времето, и да има връзка с горещините, лично аз имах подобен случай, предните лета, започне ли да се затопля, се изприщвах по гърба и гърдите..препоръчвам ти да посетиш дерматолог, той ще ти помогне.
Ще те послушам.. ;)
09.06.09
17:03
Накви други идеи! :?
09.06.09
19:10
Това са черни точки които трябва да се махат като ги стискаш.Посети някой козметик ще ти обясни накратко.............
11.06.09
12:09
казано от winround на 09.06.09, 19:10:
Това са черни точки които трябва да се махат като ги стискаш.Посети някой козметик ще ти обясни накратко.............
Мда, запушени пори. Въпрос на лична хигиена.... :roll:
казано от Венцеслава Атилова на 11.06.09, 12:09:
казано от winround на 09.06.09, 19:10:
Мда, запушени пори. Въпрос на лична хигиена.... :roll:
И на тип кожа...ако кожата ти е с по-’отворени’ пори, те ще си се запълват постоянно...просто трябва да ги почистваш веднъж месечно...
На 17год. да излизаш от пубертета, ехееее чакай че ти не си навлязъл съществено :) в него :)
Помисли какво си променил в начина си на живот - хранене, секс, настроение, движение... и ако не видиш нищо нередно, отиди на дерматолог. Комедоните / както се наричат тези гадини/ са безвредни докато не почнат да се инфектират и преди да се усетиш си се събудил с акне. За тези проблеми няма точна възраст. На козметик отиди едва след разговор с дерматолог, защото отстраняването на комедоните, ако са много, не е безопасно - може да се инфектират и да си имаш проблеми. А иначе, в домашни условия, напарваш си кожата и се почиствош с трици / кестенови, от аптеката /, не ги стискай сам...и пак - виж си храненето, дали кожата ти е станала по- мазна или по-суха... Комедоните са нормално нещо, стига да не са много..това е...Успех!
17.06.09
13:41
Ква лична хигиена..къпа се по 2 пъти дори в тренировъчен 3 пъти...
17.06.09
14:06
А относно изпотяванИето нещо си продължава,е така седя си и сеизпотявам много е гадно...примерно ако си седя в нас не е ,обаче ако излеза навън и се почва...не знам тва от притеснение ли е.. :S
23.06.09
09:21
Черните точки са си запишени пори на кожата, които ако нямаш възможност сам да си ги махаш, козметика с удоволствие ще ти ги изстиска. А колкото до изпотяването... и на мен ми се случва често... онияден на даскало не съм правил нищо освен да си седя на стола и потника точно подмишницата по-надолу като го стиснех напрао вода капеше ... мисля че при мъжете това е нещо нормално... питай майка си за черните точки, тя би трябвало да знае ;)
Мнението беше редактирано от James_ на 23.06.09 09:22.