Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:

Защо спазваш точка 7, а не точка 6? :)

По точка 10 - печелиш! (h)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.07.11 08:43.

Ой, муцииии :*

А за днес се случи следното:

А: Hang Snatch - 50kg - 5х3
Б: Обръщания - 80кг - 5х3 (първата серия - hang, втора и трета - squat, четвърта и пета - power)
В: Лежанка - 100кг - 5х5
Г: Набирания по системата на Поликин
Широк надхват до октаз
10 сек почивка
Тесен надхват до отказ
10 сек почивка
Широк подхват до отказ
10 сек почивка
Тесен подхват до отказ
3 мин почивка
И така 3 рунда

13-5-4-3
8-5-3-2
8-5-3-3

Заключения : Трябва да си купя клинче, по възможност розовко (като розовата пудовка и розовите кинезио ленти). Тези комари така яко са ми изпохапали крака, вчера буквално от болка не можех да ходя. Днес болката беше по-лека, но чувствах сериозен дискомфорт при упражненията за крака и затова не правих нищо специално за долна част на тялото и се прибрах накуцвайки като магаре на нивата. Дано утре съм по-добре, тогава ще наблегна на крака и ръчички (sun)

Кольо, на въпроса по точка 6 и 7, ако имах отговор досега щях да съм също толкова умен, колкото и некадърен. Ентусиазъм + Висок праг на болка + безразсъдност = претрениране и контузии. Работя върху себе си , не съм спирал, ноооооо....

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 05.07.11 19:34.

амм Десо да питам аз каква е разликата межди Hang Clean и Power Clean ?! гледам ги на клип и двете движения ама нещо не виждам разлика ? :)

Шмати, при power тръгваш от земята, при hang тръгваш от стоеж :)

аа... аз това изобщо не го взех под внимание... смисъл мислех, че разликата идва някъде на горе а не, че е още от началото... е мерси де Шуши :D :P

казано от Десо на 05.07.11, 19:33:

Кольо, на въпроса по точка 6 и 7, ако имах отговор досега щях да съм също толкова умен, колкото и некадърен. Ентусиазъм + Висок праг на болка + безразсъдност = претрениране и контузии. Работя върху себе си, не съм спирал, ноооооо...

За да стигне далеч, един спортист трябва да премине през определена доза проблеми и да допусне определено количество грешки. Това е пътят. Обаче... има и грешки, които можеш да си ги спестиш от самото начало.

05.07.11
21:34

Лошото е, че дозира с големия черпак :(

Ще ви предозирам аз с кошницата с шамари...

За днес:

А: Snatch Pull - 60x3, 90x3x3, 100x3
Б: Мъртва тяга - 60х3, 90х3, 100х3, 120х1, 140х1, 150х1 , 160х1, 170х1, 180х1
В: Преден клек - 60х5, 80х5, 90х5, 80х2х5
Г1: Бицепсово от стоеж с крив лост - 35кг - 3х10
Г2: Френско от лег - 35х8, 30х2х10
Д1: Скотово с крив лост - 30кг - 3х8
Д2: Разгъване за трицепс на скрипец - 50кг - 3х10
Д3: Toes to bar - 10,8,8

Опити за разсъждения:
За първи път правя снач пул, добре влиза в трапеца и гърба, харесва ми. За тягата имах сила, стигнах до 180, трудно я отлепих, но от коляното нагоре беше много леко. След което два опита на 190кг иии нищо... Не се престраших дори да я отлепя, почва да ме дразни тази психологическа граница.... вече 8 месеца не мога да се преборя с 190-те кг, ще ме кара пак да почвам Смолов. Предния клек беше тегав след тягата и затова не се мъчих много.

След това яко бодибилдинг помпане на ръце, леко, чиста техника, без откази. Дойде ми много разтоварващо :D

Ииии... аз таковата... имам си двойно по-голям глезен, така... леко подут и все пак тренирах. Тези тъпи комари ме нахапаха яко в неделя...и аз... малко чесах дет не трябва и сега си имам един голям подут глезен , с който не мога да вървя, ама не пречеше на клека и тягата :D :D :D

Да, да....знам...знам... с големия черпак бъркам. Спестете критиката...

06.07.11
20:08

Другия път ще пробвам 190, ако ги вдигна  , черпиш :D

Аз бях с обинтован и подут крак, не се брои!!!!

Днес.... тренирах и се получи добре.

A: Muscle Ups - 5,3,5
Б: Hang Clean - 70kg - 5x3
В: Squat Clean - 70x3, 80x3, 85x3, 90x1, 80x3, 80x3
Г: HSPU - 8,8,6,6
Д: Набирания надхват - 3х12

Лично постижение на обръщането с клек, малко не я поех както трябва и едвам задържах щангата да не падне напред, но останах стабилен. На 80 и 85кг много леко. Тази форма, макар и най-комплексна ми идва най-естествена за разлика например от силовото обръщане. Мисля, че и техниката ми е най-добра точно на обръщанията с клек. Другото положително е, че на набиранията предмишниците ми бяха като нови, което значи, че на обръщанията не ги вкарвам вече толкова много.

Здравейте, тренировката днес:

A: Squat Clean - 60x3, 70x3, 80x3, 85x3, 80x3, 80x3
Б: Snatch Pull - 100x3, 110x4x3
В: Набирания надхват - 15,20,12
Много стречинг и ротации

Кратка тренировка, но имах сила. Имам и клип на обръщане с клек с 80кг, ако имам възможност ще го кача за анализиране. Също така голяма изненада на набиранията, абсолютен личен рекорд на стриктни набирания надхват без клатене - 20 бройки!

Сега и лошите новини. В края на тренировката започнах да се потя изведнъж много зле, заболя ме силно главата, започна да ми се повръща, а накрая и вие свят. Добре, че бях с едно приятелче фармацевт, който ми даде някакъв хап. Като се прибрах може да се каже, че бях колабирал на леглото, 20 мин безпомощно лежене и мрак пред очите. Дрогата започна да действа и изведнъж се почувствах като нов. Честито претрениране Десо, а имаме още 2 дена тренировки... :(

08.07.11
23:29

Може да е нещо друго, ти веднага претрениране... вече си се наплашил. :D

Сега гледай как ще ти се нахвърлят, че поощряваш тъмната сила в мен :D

08.07.11
23:37

Абе, давай бре... масово хората недотренирват, ти за това се притесняваш... :D

08.07.11
23:48

Ми да.. те хората се чудят как да заделят време за фитнес и тренировки, пък ти се оплакваш :D

08.07.11
23:53

Лично аз смятам, че си търси някой да го набие здравата, да му дойде акълът в главата :D

09.07.11
00:47

Той за това ме вика да ходя към София, но скоро нямам път, така че ти позволявам на теб :D
давай клипа бе

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 09.07.11 00:50.

Няма как да го кача бе майна!!! Утре ще пазарувам електроника и ще си взема blue tooth за щайгата.

Внимавай да не си докараш рабдомилоза ...

09.07.11
01:14

казано от Lyubomirr на 09.07.11, 00:47:

Той за това ме вика да ходя към София, но скоро нямам път, така че ти позволявам на теб :D

Перфектно! Ще те заместя аз!

@Десо - делегираха ми права :D

09.07.11
12:23

хмм...почва се...тялото отвръща на удара...
добре дошъл в клуба...

Нищо ми няма, 1 час след тренировката бях като нов. Мисля, че малко кръвното скочи от нервите последните два дена. След тренировката вечеря с около 1000 калории, изцяло мазнини и белтъчини, двойни дози цинк и магнезий заедно с ензими и рибено масло и 10 часа сън и сега съм като напълно нов. Все едно не съм тренирал 4 дена подред.

Да носим ли дефибрилатор днес? :)

Вие ми се подигравате., защото съм як и красив....

... и скромен :D

казано от Десо на 09.07.11, 13:55:

Вие ми се подигравате., защото съм як и красив....

Никой никога не го е отричал, знаеш. Ти си Джордж Клуни на кросфитърите. Амин! :)

И вече с нова прическа. Пригответе се да бъдете размазани днес!!!!

А бе гледай да не ти стават системни тези неща:) защото днес 10 часа сън стигат, но да не дойде момент, в който ще ти трябва цяло денонощие:))
И Джордж Клуни никак изобщо не е толкова голям секс символ.
Десо трябва да е нещо друго:)

Приятни тренировки! И аз чакам клипчето.

Вчера тотално размазване, явно нямах силичка за нищо, но пък са напънах. Между двата комплекса си седнах самотно отделно от всички и реанимирах :D

Малко лигавене на халките. Успешни L-Sits на халки. Няколко силови на лоста и катерене на пилон.

Тренировка

Първи комплекс - 21-15-9

- Вертикален Суинг (32 кг пудовка)
- Лицеви опори
- Набирания

За 10 минути максимален брой рундове (един рунд е всяко упражнение да се направи с изброените бройки).

Моят резултат е 1 цял рунд за 8 мин и се отказах. Въздух имаше, мускули нямаше.

Втори комплекс - по 3 минути на всяка станция за максимални бройки

- Изхвърляния (40 кг лост)  - 28 повторения (много читава техника)
- Сумо тяга с хай пул (32 кг пудовка) - 40 повторения
- HSPU (11 повторения - epic fail)
- Мъртва тяга (80 кг) - 40 повторения

Пълна размазване и заспиване за секунди като се прибрах. Днес може би няма да тренирам, но задължително ще дойда да тормозя другите (кого ли самозалъгвам :D ).

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.07.11 11:49.

Ела и преподавай мъдрост... (sun)

За днес:
Малко сначове с 40кг
сначове с една ръка с 40кг
катерене на въже - 2 пъти
няколко силови възлизания на лост
много задни везни - все още на етап обучение
много опити за muscle ups на халки - 1 успешен
няколко l-sits на халки

Главно гимнастика и тотална умора.

10.07.11
22:50

Поздравления за силовото на халки!

На 7-мия той реши да... започне Смолов :D

7 пореден тренировъчен ден.... и един от най-добрите ми. Адаптация!!! Чувствах се добре.

А1: Power Snatch - 50kg - 5x3
A2: Задна везна - 5 серии (1-вата - с прибрани крака към 10 сек, следващите три изправен успях да задържа за 3-4 сек и петата изправен само около 1-2 сек)
Б: Преден клек - 77.5кг - 6х6
В1: Гребане с лост - 50кг - 3х10
В2: Кофи - 3х15

Малко попрекалих с асистиращите, да видим докъде ще издържа.

11.07.11
23:36

Аз съм последният човек, който би те критикувал и давал ъкъл, но ми прави негативно впечетление, че тренираш нон стоп. Разбирам желанието ти, но това няма да донесе желания резултат. Адаптация да - но до едно време, ще последва краш, незнам кога, но нищо в природата неможе да живее на високи обороти постоянно. Чудя се прост защо не си даваш малко повече почивка, само ползи може извлечеш от нея...
Успех

Реших да видя докъде мога да стигна. Не говорим за разум, не говорим за доказване пред големите “батковци” , боря се със себе си и тялото ми. Не съм минал границата, повярвай, мога и повече... но я доближих максимално и си взех някои уроци. Нищо на този свят не е безпричинно, дори и грешките.

По-здрави и мерси за съвета ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 11.07.11 23:41.

12.07.11
00:12

Лющи бре!!!

И такаааа, днес тренирах следното... ха , този път не ;)

Един ден почивка. Чувствах се уморен, но не чак толкова, като че ли можеше пак. Ще имам само 4 хранения за целия ден, но стабилни, особено второто (порция пиле с картофи + порция две огромни пълнени чушки с ориз и кайма). Утре втори ден Смолов Jr. Освен клека, ще се огранича по време на цикъла с експлозивните обръщания и изхвърляния и гимнастически елементи. Метконите може и да ги изоставя или да ги огранича до 1 в седмицата.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.07.11 21:15.

12.07.11
23:34

Не му е времето сега за Смолов...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1