Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:

Ами не знам, другия месец има някаква вероятност да започна тренировки по щанги и искам да си кача силата на предния клек. Затова избрах и протокола Смолов Jr като вариант, а не оригиналния.

Стига Смолов писна ми, много ми се правят Олимпийски и гимнастика:

За днес:

А: Обръщане - 85х3 (с клек), 85х4х3 (power)
Б: Обръщане с клек - 60кг - 5х5
В: Power Snatch - 50x3, 60x4x3
Г: Hang Snatch - 40kg - 5x5
Д1: Задна везна - 2хпълна задна везна за около 2-3 секунди, 2хзадна везна със свити крака х3-4 сек
Д2: HSPU - 10,8,8,7
Е: Първата прогресия на предна везна - 4 опита за задържане

Днес по стечение на обстоятелствата тренирах:

А: Тяга - единици до 185 кг
Б: Сначове до 60кг
В: Обръщания до 90кг
Г: 1 серия набирания - 20 повторения

Единицата на 185кг беше без колан, но с фитили и за сметка на това изключително лесно изпълнение. Днес това бяха максималните тежести, със сигурност можех да дръпна 190+ кг.

14.07.11
23:09

казано от Десо на 14.07.11, 22:40:

Единицата на 185кг беше без колан, но с фитили и за сметка на това изключително лесно изпълнение. Днес това бяха максималните тежести, със сигурност можех да дръпна 190+ кг.

Вдигна ги с голяма лекота. Сигурна съм, че следващият път ще са 200+ :) :) :).

Да видим :)

Днес беше малко напрегнат ден, като изключим колегата, който имаше рожден ден и преяждането със сладко :D :D :D

Вечерта тренирах и направих следното:

А: Hang Snatch - 50kg - 5x3
Б: Заден клек - 100х5, 110х3х5, 100х5
В1: Лег с дъмбели - 25х10, 30х3х10
В2: Гребане с дъмбели от стоеж - 30кг - 4х10
Г: Прогресия предна веза и веднага след това toes to bar до отказ

Краката ми се измориха много, незнайно защо, сигурно от максовете тяга от вчера, но утре ще се опитам да направя предизвикателството. Ако няма сила, само ще се огранича до гимнастика и в неделя ще се пробвам.

Десо, защо задния клек е така слабичък? Нарочно ли не се напъна?

Първа причина - предния ден правих максове тяга
Втора причина - бях уморен
Трета причина - бях изнервен
Четвърта причина - по принцип не мога да клякам
Пета причина - защото съм смотан

За събота:

Предизвикателството:
800 метра бягане
30 суинга до вертикала с 32кг пудовка
800 метра бягане

време: някъде към 9:30, Юли после ще напише точното

След това лицеви опори с тежест:
с 20кг х3
с Марти (55кг) х3
с Иглика (45кг) 2х3

И след това малко самостоятелно мъчение - сначове с 30 и 40кг щанга с една ръка.
Дърпане на гума (+20кг) с две ръце за въжетата за гръб 4х10
Бутане на гума (+20кг) с две ръце за въжетата за гърди 4х10
Спринтове с гума (+15кг) - 4х50 метра

За неделя:

Малко работа с халките, набирания , алабала.

Комплекс 1 Отборно по 5 мин общо на станция - ренегадско с 16кг пудовки, бой с 8кг чук, суинг с 24 и 32кг пудовка, пуш преси и набирания с отскок. Не си спомням всички мои бройки, само на пуш пресите бяха 90.

Комплекс 2 - Deatch by тичане между конуси до 13 минута, с 13 дължини.

А , дааа! И вече имам втора различна травма на лявото рамо и вече е напълно аут. Май ще пропускам много неща на бууткемпа :D

17.07.11
23:49

Какво направи пак, човек? Ти си елитен- не си кат мен лигльо, ама аз 2 седмици почивам от определени движения и да ти кажа ще почивам още малко и мисля нещата се оправят... ти си знаеш де...

Оооо, тази седмица само долна част, а за горна само обръщания, гребания и набирания с подхват. Може да тренирам бутащи само за едната ръка и всичко останало ще е стречинг , ротации и профилактика. А какво му направих, идея си нямам, но ме боли в горната част, под трапеца. Доста трудно го движа. Ще има яко изометрия :D

18.07.11
00:02

Ще оправим с билки там от гората... в краен случай един глиган :D

Глигана ще ме излекува със сигурност :D :D :D

казано от Десо на 15.07.11, 00:00:

Да видим :)

тия работи с оглеждането като се изправиш ги остави за Бени Магнусон и Анди Болтън. едно от най-лошите неща които можеш да направиш за врата си е да го усукваш(включително гледане нагоре, но предимно гледането настрани е зле) докато вдигаш.

а,да .....сега видях че те е опънал врата. самомасаж, търкаляне и повече внимание с техниката ще орпавят нещата. не мисля че бутащите са проблема и ако ги изключиш всичко ще се орпави. по-скоро премисли по каквъ начи и по колко правиш бутането.

П.П. пост-изометричната релаксация се води че има добър обезболяващ ефект и можеш да си я правиш сам.

Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 18.07.11 10:17.

Дааа, пълна глупост беше въртенето, но не ме е сковал врата, а си е точно рамото и точно от лицевите опори с дамите :D :D :D

За днес профилактична тренировка:
А: Power Snatch - 50kg - 5x3
Б: Squat Clean - 80kg - 5x3
В: Задна везна прогресия - 5 серии по 2-3 секунди, засега тръгвам с напълно изправено тяло, но все още не заставам хоризонтално, а под лек ъгъл и имам впечатление, че главно предмишниците ми предават.
Г: Американски суингове с 32 кг пудовка - 4х10
Д1: Набирания надхват - 10,8,8
Д2: Кофи - 3х10

Леко, без никакво натоварване, рамото беше по-добре преди тренировка и все още е много добре и след нея.

Тренировката за днес:

A: Squat Clean - 80kg - 5x3
Б: Power Clean - 80x3, 85x4x3
В: Гребане с лост надхват - 85кг - 5х5
Г: Кратък лек комплекс
3 рунда от
10 power snatch s 40kg
10 front squat s 40kg
10 toest to bar

Време не съм засичал

Д: Суперсерии ръце
Трицепсово разгъване с една ръка над глава - 12.5кг- 10,8,8
Концентрично сгъване за бицепс - 12.5кг - 3х10

Пак леко и профилактично. Рамото ми е добре засега.

21.07.11
00:39

Защо не пишеш и храната?

Защото ме мързи и защото не е за описване :D :D :D

За днес:

А: Power Snatch - 60kg - 5x3
Б: Power Clean - 80kg - 5x3
В: Раменни преси с пудовка - 16кг - 4х10
Д: Кофи със собствено тегло - 4х10

Леко, профилактично. Много тегаво. Факт, че се разболях за бууткемпа. Факт, че ми се гади и вие свят. Факт, че постоянно ми тече кръв от носа. Факт, че всяка част от тялото ми е схваната. Факт, че ще се умре този уикенд :D :D :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 22.07.11 14:39.

ти луд ли си? дай всичко от себе си утре.....трябва:)

Кажи бе Цеци :D

Тааа, не участвах на повечето евенти поради описаните по-горе проблеми, но поне направих това за което бях отишъл, 190 кг тяга без колан и фитили. Още съм болен, надявам се да се оправя :D

Десо, относно за раменете - виж Mobilitywod.com

24.07.11
21:39

Десо, как ще мреш бе, я се стягай!  Розовите гирички имат ли нещо общо с виенето на свят? Айде сега, не се измъквай :-P

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 24.07.11 21:48.

Мерси Грей.

Мартиии, шегата настрана, но  бях болен и трите дни с яка температура и постоянно ми течеше кръв от носа. Просто почнах един комплекс и няма такъв мускулен отказ, няма такава липса на въздух и виене на свят. Следващият път!

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.07.11 21:42.

24.07.11
21:51

Shit happens. Представил си се супер за условията и обстоятелствата. Пък ние си знаем, че си най-силния и красивия, какво пък сега, една температура и леко неразположение няма да ни разколебае :-p

закачам се аз. Оправяй се бързо, че звучи гадничко това състояние.

Десо е красив, защото ми е гадже, а е силен щото му давам Слин Сейн! :D :D :D

24.07.11
22:08

Като не можа да спортуваш поне спиртува ли, както се бяхме разбрали?

Уискито замина още първата вечер. Втората бяхме на бирички :D

АЧ

24.07.11
22:49

Какво представлява храната ти, та не я описваш ? :)

Десо, на всяка страница те питат каква ти е храната. не усещаш ли натиска?

http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2011/01/784f7e6a-2409-4d83-9452-f1ab04b390f1.jpg

24.07.11
22:54

Десо е феномен, кофти храна, уискита, бири, алкохол и дърпа почти 200 тяга - без зоб...това момче е за олимпията :D

Ти пък отде знаеш, че е без зоб? :D :D :D

24.07.11
23:01

Ааа значи или се жалиш с тежестите за да не те усетим, или зобта ти не е качествена :D Има нещо гнило в цялата история - кръв от носа, Десо ква е тая зоб бе ? :D

24.07.11
23:15

Аве предозирал е с цинк и магнезий просто и някой витамин :D

Вече два дена съм спрял рибеното масло и досега не ми е текло кръв от носа. Ясно е, че то не е причината за проблема, но все пак е някакъв напредък.

защо да не е? много ясно си спомням някакъв тип в Т-Нейшън форума как беше спрял рибеното масло след като си срязал пръста и 1 час не спрял да кърви. верно е че има порязване и порязване и някои пръсти си искат шиене, но като цяло хората казват че по-трудно съсирват ако дозите им са над 20-30 гр. рибено масло.

25.07.11
12:22

Рибеното оказва влияние със сигурност. След два месеца по 6 гр. (малка доза, но пък и аз съм сравнително кльощав), деругите (драскотините) по ръцете и краката ми изчезват след цяла седмица, а преди стояха около по два дни.
При следващата по-сериозна рана определено бих намалил или спрял напълно рибеното масло.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1