Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:

Ми хапва ми се сиренце с доматче , малко сланинка и мноооого лук :lol: Просто не обичам зелени неща, вярно че лиспват всякакви фибри в храната ми ама това не е болка за умиране.Сега като дойде сезона на домашните плодове и зеленчуци ще ги вкарам в менюто си.

Иначе сметаната е елби, ама сякаш бор чвор ми харесва повече.

Май протеин ис оувър.До седмицa, седмицa и нещо ще си взема друг.Като свърши ГМ, минавам за известно време само на протеин,мултивитамини АДАМ  и рибено масло.За чистенето вкарвам аминокиселини и фетбърнър.Сега само се чудя какъв протеин да си взема.Интересно ми е да пробвам ОN Gold Standart или тези новите на Синтракс, Whey Shake.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 27.02.10 18:37.

27.02.10
19:00

казано от RogerF на 27.02.10, 18:35:

Ми хапва ми се сиренце с доматче , малко сланинка и мноооого лук :lol: Просто не обичам зелени неща, вярно че лиспват всякакви фибри в храната ми ама това не е болка за умиране.Сега като дойде сезона на домашните плодове и зеленчуци ще ги вкарам в менюто си..

За момент помислих, че умишлено ги избягваш, но си много прав, в момента няма качествени зеленчуци, аз затова повече залагам на зелето, моркови от време на време или някои замразени, но краставиците и доматите в момента са гума...

Иначе сметаната е елби, ама сякаш бор чвор ми харесва повече.

аз също повече харесвам на бор чвор, само веднъж си взех на елби, ама не съм много очарована.

27.02.10
19:29

Борчвор е най-добрата, в момента имам вътрешна информация че Добрев /а.к.а D/ ще започне да прави заквасена сметана. Неговите млечни са най-добрите според моите виждания на мандрата му, и мисленето няколко пъти съм се срещал с човека и е доста сериозен ... за сега кашкавала му ми е най-вкусен заедно с сиренето :)

Абе тоя Добрев откъде го взимаш ?

28.02.10
08:24

BILA

Оо чудесна новина за сметаната. Кашкавала Добрев е един път :)

28.02.10
09:31

вярно че лиспват всякакви фибри в храната ми ама това не е болка за умиране.

Пий едно какао с вода, и стига си ревал за тия фибри ... фибри та фибри, само фибри са ви в главите :D

fire.is.my.nature

28.02.10
11:49

казано от tonu на 28.02.10, 09:31:

вярно че лиспват всякакви фибри в храната ми ама това не е болка за умиране.

Пий едно какао с вода, и стига си ревал за тия фибри ... фибри та фибри, само фибри са ви в главите :D

Ооооо липсата на фибри определено ще се отрази след време , но да не изпадаме в спорове :) Природата си знае работата :) ;)

28.02.10
11:52

Как точно ще се отрази, че да съм подготвен?
Защото май и аз не ям фибри :)

Много ме кефи , когато Петко затапва някой :D

За днес:

9:20 Корни, 100 грама свинско,150 грама сирене, 200 грама сметана 30%(рибено масло, АДАМ)
14:30 - 6 яйца,масло
19:30 - Пилешко бутче голямоо и сиренееее и маслооо (рибено масло и АДАМ)
21:30 - доза ГМ
23:30 - голямо пилешко бутче,малко масло и доза Myfusion шоколад

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 28.02.10 21:52.

28.02.10
20:05

Не бе, питам сериозно :)

28.02.10
20:12

казано от Петко К на 28.02.10, 20:05:

Не бе, питам сериозно :)

Рак е най-лошото.
http://www.bestformyself.com/bg/index.php?m=6&s=39&t=23

В тази статия хората доста са се объркали :)

28.02.10
20:25

По-голяма простотия не бях чел от ..... иначе успех, поразровете се да видите раковите клетки с какво се хранят.

Имам чувството, че бб-тийм се е превърнал на бойно поле. ВМ срещу НМ режими. Всеки режим си има и плюсове и минуси! Мисля, че който иска е разбрал смисъла на фибрите!

28.02.10
20:37

Знам отлично какви са ефектите от НВД (нищо общо с писанията в този сайт разбира се), а и не виждам какво общо има това с фибрите? При НВД фибрите не липсват от менюто, а аз питам конкретно при липсата на достатъчно фибри за дълъг период от време КАКВИ са негативните ефекти.
В тази статия има един ред твърдение, без никакво обяснение ЗАЩО е така. И самият сайт не ми вдъхва доверие.

За днес тренировката (60 мин)

А1: Лег - 90, 90, 90, 90, 90, 92.5, 92.5, 92.5 - 8х3
А2: Гребане с лост надхват - 80, 85, 90, 95, 95, 95, 90, 90 - 5,5,5,3,3,3,4,4
Б: Заден клек - 95кг - 3х5
В: Горен скрипец с тесен успореден хват - 85,85,90,90 - 4х5

Лежанката : рамото ми поотмина, чувствах леко напрежение, но я нямаше силната болка.Малкото силата е спаднала.
Гребането - много добре, повторенията са малко хаотични, но това е защото се тествах.
Клек - доста тежеше, тоя клек ми е истински кошмар.
Горен скрипец - добре ми влезе.

Храната е ок.

02.03.10
12:45

Относно липсата на фибрите:

http://www.viewzone.com/health.fiber.html
http://www.articlesbase.com/medicine-articles/diseases-caused-by-lack-of-fiber-and-psyllium-husk-the-simple-cure-705993.html

Храната за вчера:

9:20 1 банан, 400 грама кисело мляко 3,6%, 150 грама свинско,масло
14:30 - 250 грама свинско, масло
19:30 - 200 грама свинско масло
21:30 - доза ГМ
23:30 - 150 грама сирене,100 грама пилешко с пилешки кожички, масло

За днес:

11:15 - 1сл мед,3 яйца,150 грама сирене,масло (рибено масло, адам)
15:30 - 150 грама сирене,3 яйца,масло
18:30 - 200 грама филе от акула,2 яйца,масло (рибено масло,адам)
20:00 - доза ГМ, 2,5 грама Л-карнитин

20:45 - 21:50 - Тренировка

А1: Набирания надхват - +20, +20, +20, +17.5, +17.5, СТ - 5,5,4,5,4,10
А2: Лежанка - 90кг, 90кг, 90кг, 90кг, 90кг , 80кг - 5,4,5,5,4,7
Б: Заден клек - 95кг - 3х5
В: Ренегадско гребане - 21.5кг - 3х5

22:00 - 2 сл мед
22:30 - 200 грама скумрия,малко масло, 2 яйца

Клекът пак тежеше.
При лежанката има подобрение, скоро ще си върна резултатите.
Набиранията днес бяха супер.
На ренегадското гребане още му изучавам техниката, леко съм нестабилен.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 03.03.10 20:31.

03.03.10
21:23

Много добри набирания!
Аз ренегадското го заебах, след тягата ми идваше кофти за кръста. Пробвай windmills и turkish get-ups за сила и стабилност в торса.

03.03.10
21:30

Еми ще ти тежи като почваш с набирания :)
Почни с клек да видим.

Понеже имах самозадоволяваща полова активност 3,5 часа преди тренировката :D , мислех че ще се проваля днес, а то пъ имах повече сила :) Наистина от набиранията се учудих много.

Инспект, аз за това го правя в деня за клек.Така ми е супер, усещам го упражнението, имах две седмици мускулна от него.

Между другото 5-тите серии трябваше да са петици, ама обучавах една колежка как да тренира, забавих се малко и изстинах.

За днес:

11:00 - 150 грама пилешко,2 яйца,много масло
15:30 - Протеинов бар, 8 грама глутамин, малко шоколад
18:30 - 120-130 грама сирене, 3 яйца, масло
20:30 - доза ГМ
22:30 - Пак сирене с яйца :)

ОТ ГМ имам още 1 или 2 дози.Което значи, че от утре съм на АДАМ и рибено масло само.

Днес повярвах в себе си и тялото ми се отблагодари ;)

9:20 - 100 грама сирене, 3 яйца, масло (адам, рибено масло)
15:00 - 200 грама свинско,масло
19:45 - 200 грама свинско, много масло (адам, рибено масло)

21:55 - 22:55 (60мин)

А - Мъртва тяга - 140, 145,150,160,145,140 - 3,3,3,1,3,3
Б1: Набирания подхват - +30, +30, +27.5, +27.5, +25, +25, +20, +20 , СТ, СТ - 10х3
Б2: Кофички - +30, +35, +40, +45, +35, +30, +30, +30 , СТ, СТ - 5,5,5,4,5,5,5,5,5,5

23:00 - 2 малки банана
23:30 - 6 яйца с масло

Хубаво е да повярваш :P

ПП1: Тягата беше без фитили и колан
ПП2: Храната беше добре
ПП3: А нагласата още по-добра
ПП4: Рамото ме болеше прекалено за да правя раменни преси
ПП5: Шъ изям някой ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 05.03.10 21:11.

05.03.10
21:35

Браво, Десо, стабилно качваш силата. Скоро ще се притесня относно висшето си положение, касаещо сила, спрямо двама ни ;).

Ще спукъм от бой дребен :D

Заа днес:

11:00 - 1 банан, масло, 3 яйца и малко сирене(адам и рибено масло)
15:00 - 150-200 грама пилешко с много кожички, масло
19:30 - 200 грама сирене,100 грама пилешко, масло и мнооого лук(адам и рибено масло)
23:30 - 6 яйца с малко масло

Цял ден съм нещо гладен.Имам лека мускулна на гърба, най-после ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.03.10 19:20.

9:20 - 100 грама сирене, 100 грама свинско,масло (адам,рибено масло)
14:30 - протеинов бар,50 грама сирене,100 грама свинско,масло
19:30 - 6 яйца,масло (адам,рибено масло)
00:00 - пилешки дробчета с лук и масло

Добра кондиция, още лека мускулна от тягата.Утре ще съм в топ форма.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 07.03.10 18:58.

За днес:

9:30 - сирене със свинско и масло (адам,рибено масло)
14:30 - 3 яйца и свинско с масло
19:00 - суджук и свинско с масло (адам,рибено масло)

21:50 - 22:50 (60 мин) - тренировка

А: Клек - 95кг - 3х5
Б1: Лег - 90,90,90,90,90,80,80 - 3,3,3,3,3,5,5
Б2: Гребане надхват - 80,85,90,95,95,80,80 - 5,5,5,4,4,5,5
В1: Горен скрипец с тесен успореден хват - 80,80,80,75 - 6,6,6,6
В2: Флайс от полулег - 14, 18, 15.5, 15.5 - 8,8,8,8

22:55 - 3 малки банана
23:25 - Протеин
00:15 - Пилешки дробчета с лук и масло

Клек - тежеше по-малко от последните два пъти, но техниката беше средна
Гребане - добра техника до 90кг, лоша на 95кг
Лег - днес докато чистих сняг ме заболя отново рамото, това се отрази на лежанката, много тегаво и тежко
Горен скрипец - свърши силата
Флайс - малко тегаво

Някъде около 35 мин свърши горивото, като цялото слаба тренировка.Освен това съм отслабнал с 1кг, лошо, не знам вода ли е ,мазнини ли са или активно тегло.Дънките ми висят на гъза :)

ПП: Честит празник на всички мили дами във форума и отвъд него.

За днес:

8:50 - Протеин
9:30 - 250 грама пилешки дробчета с лук ,масло,малко сметана(адам,рибено масло)
14:30 - Протеинов бар,3 яйца,масло
19:30 - 3 яйца,150 грама сирене,малко масло(адам,рибено масло)
00:00 - сирене с яйца

Оф, ужасно се чувствах днес.Рамото отново ме заболя, болеше ме коляното, а накрая и гърба почна да сздава багажа :D

09.03.10
21:57

1) Вземи си Глюкозамин, в комбо с МСМ
2) Започни да ядеш - крака, уши хрущялни които са...сварявай ги здраво за да става всичко на мозък и ЯЖ :)
3) Виж как ти е техниката на тия упражнения
4) Правиш ли Обръщане с преден клек ?

Ааа сега да се оправдая, гърбът не ме болеше просто накрая на деня ми беше уморен, коляното не ме беше боляло от много време, ама сега стана студено и като дядовците и аз ... :lol:

А рамото...там се изсилих.

1) Чак за добавки, не мисля, че е толкова критично положението
2) Ауе , нещо не ме кефят такива неща :)
3) - Техниката, ами не мога да те кажи не съм се гледал, клека е доста по-добре от преди
4) - не

09.03.10
22:14

Ами почивай повече :)
И в залата не се раздавай всеки път на 100%, че ... виждаш  ...

Здравейте колеги от форума, ще напиша нещо, което не съм правил досега и е по-характерно за дамските дневници, но време да обърна внимание и малко на емоциите, стига дисциплина с храна и тренировки.
Няколко събития последните няколко дни ми отвориха очите и ме накараха да се задам въпроса, аз живея ли или просто съществувам физически.Като направя равносметката по-скоро вторият отговор е по-правилен.Добре, физическото ми съществуване беше перфектно, имах си храна, сън, тренировки, но това тотално заеба духовното ми развитие.В момента се чувствам, като... може би като духовно джънки :D
За последния месец  направих повече поразии, отколкото за последните 2 години.Хмм да се върнем назад:
1)  Забравих за най-добрите си приятели , хора с които съм имал такива великолепни мигове, за които съм правил всякакви лудории и на които винаги съм разчитал.Човек без другарите в живота си (казвам другар не случайно) е като вълкът единак, сив, озверял и самотен.
2)  Забравих за най-ценните ми хора – майка ми, и другите ми близки.Сега като се замисля, за един месец  само с това, че не съм се прибирал и не съм се обаждал на майка ми, колко болка съм и причинил (още повече след като ни умря кученцето преди 2 месеца).И най-големият ми грях, да забравя РОЖДЕННИЯ ДЕН на майка.Това ме накара да се замисля, с какво съм заслужил нейната любов, след като се оказах такъв неблагодарник.
3)  Забравих да се забавлявам.Да се радвам на малките неща в живота, като лафче със колеги, чаша бира вечерта и компанията на един колектив.
4)  Накарах единствения човек, който ми беше близък последните два месеца, да се отчужди от мен, от липсата на чувства, от злобните шегички, от недостатъчното и недостойното внимание което показвах.И накрая се случи логичното, загубих това което можеше да ме дари с много , много неща(не използвам глагола имам, защото не можеш да имаш някой)
И извода ееееее... че загубих себе си за тези две месеца.Насочвайки се към егоистичните си физически цели, аз забравих душата си.Затова от този час, от тази минута слагам коренно проманя в жалкия си живот!!!!
-  Ще се обаждам всеки ден на майка си, но най-важното, ще показвам колко я обичам(аз винаги съм я обичал де, само, че сега ще си го припомня) и ще се държа с цялото си уважение към нея, това се отнася за всичките ми близки.
-  Ще се обаждам винаги на приятелите си , ще споделям с тях всичко, няма да им отказвам поканите
-  Ще се напивам поне веднъж в седмицата , хахаха шегувам се, но ще разнообразя малко ежедневието си с повече забавления 
-  Загубеното може никога да не бъде открито, но вече грешките трябва да бъдат терминирани (астала виста бейби).Независимо кое момиче някога ще ме дари с любов, обещавам, да правя всичко за да е щастлива, да и обръщам внимание, да я уважам, да и показвам горещите си чувства, да не премълчавам факта, че изтръпвам при мисълта за нея, да не крия всичките тези чувства и да се държа като глупак.
Хмм , целите са поставени следва само да проявим малко воля и най-вече да се вярва...Да видим моята воля докъде ще стигне, а вярата колко е силна.Както си го измислих сега, няма място за самосъжаление, трябва да се действа.Не искам да съм част от напрегнатия модерен живот, в който хората се превръщат  в роботи и същества без душа.

Така, това беше краткото ми включване, за всички които съм наранил или обидил, съжалявам, пожелавам ви искрено всичко най-хубаво и ...и... поне да ми простите.(леле, това как го казах  )

ПП:  И протеина на Оптимум е един голям боклук, няма такава гадост на вкус :D
ПП2: Вечерта отчета с тренировката (ако стане нещо) и храната

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.03.10 16:25.

BU

10.03.10
16:26

Пф...ти какво очакваш ?!?! Силовата кондиция притъпява емоциите ти и ти остава само 2 настроения - раздразнение и еуфория.Толкова.Свиквай ,докато е време. :)

Аз съм се превърнал в безчувствен задник отдавна...

Ако искаш да изпълниш наистина тия свои обещания - спри да тренираш !! Или поне спри щангите. ;) Само дето ме съмнява,че тази реалност би ти допаднала повече.

Аз приятели нямам,чувства към нежния пол ...сякаш нямам.Елементарно желание за интимен контакт нямам. :) Нищо нямам..имам само едни тренировки и едно учене.За сега това ми е целта и това ми стига.Всичко останало е излишен товар.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 10.03.10 16:28.

Хм, Десо сега вече би разбрал защо някой си затвори дневника отдавайки се на истинския живот :).

СА

10.03.10
16:30

Пф... зависи от това как си настроен, по какъв начин гледаш на тренировките, живота и всичко останало, което те интересува.
EDIT:относно коментара на DeadMan го написах това по-горе.

Мнението беше редактирано от Сами на 10.03.10 16:31.

По т.4 мога напълно да се поставя на твое място. По другите... повече или по-малко също мога. Някои и цял живот не стигат до подобни изводи, или просто не им пука. Независимо дали ще се промениш коренно (ако толкова има нужда) или не, това, че имаш желанието да го направиш само по себе си е доста... Пък и си правил каквото си правил досега, защото ти харесва и едва ли ще можеш да се откажеш напълно от него. Трябва някакъв баланс да се постигне просто.

Edit: @Deadmanwalking, много хора мислят като теб, нямат личен живот поради най-различни причини. Обикновено не им пречи... до един момент. След това съжаляват, че са пропуснали някои неща.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 10.03.10 16:38.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1