Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:
BU

10.03.10
16:33

Сами,не е така . Каквото и да чувстваш,след 1 седмица силови тренировки просто ГО ЗАБРАВЯШ !! Просто...гледаш и не виждаш нищо,освен собствените си интереси...можеш да ИМИТИРАШ заинтересованост и някаква по-различна гледна точка.Можеш да се преструваш на всякакъв,но за около 1-2 часа..след което просто се оставяш на течението.

ПС: Като казвам силови,имам предвид наистина да активирате шиб*ната си нервна система и да стигнете и задминете възможностите си,а не просто да се шляете по програмата.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 10.03.10 16:35.

казано от Martin Tomov на 10.03.10, 16:32:

Пък и си правил каквото си правил досега, защото ти харесва и едва ли ще можеш да се откажеш напълно от него. Трябва някакъв баланс да се постигне просто

Проблема е , че не бях така до известно време.Кръвта ми гореше, не криех никакви чувства.

10.03.10
16:37

казано от DeadManWalking на 10.03.10, 16:26:

Пф...ти какво очакваш ?!?! Силовата кондиция притъпява емоциите ти и ти остава само 2 настроения - раздразнение и еуфория.Толкова.Свиквай ,докато е време. :)

Аз съм се превърнал в безчувствен задник отдавна...

Ако искаш да изпълниш наистина тия свои обещания - спри да тренираш !! Или поне спри щангите. ;) Само дето ме съмнява,че тази реалност би ти допаднала повече.

Аз приятели нямам,чувства към нежния пол ...сякаш нямам.Елементарно желание за интимен контакт нямам. :) Нищо нямам..имам само едни тренировки и едно учене.За сега това ми е целта и това ми стига.Всичко останало е излишен товар.

Брей все едно аз съм го написал това. Направо ме впечатли. Освен, че нямам чувства към нищо по-различно от тренировки, ами и женските ме отбягват, защото преди време при опитите си да ме свалят, аз се държах грубо и нетипично за свалка. Това е положението, за което не съжалявам, и не давам пукната пара, не ми дреме. Иначе приятели имам, но само в фитнеса...

Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 16:38.

СА

10.03.10
16:42

казано от DeadManWalking на 10.03.10, 16:33:

ПС: Като казвам силови,имам предвид наистина да активирате шиб*ната си нервна система и да стигнете и задминете възможностите си,а не просто да се шляете по програмата.

В този вариант е възможно и да си прав като цяло не тренирам по този мазохистки ( без грам лоши чувства) начин, но трябва човек да се замисли дали само фитнесът е единственият му интерес и стимул “за живот”.

казано от RogerF на 10.03.10, 16:35:

казано от Martin Tomov на 10.03.10, 16:32:

Пък и си правил каквото си правил досега, защото ти харесва и едва ли ще можеш да се откажеш напълно от него. Трябва някакъв баланс да се постигне просто

Проблема е , че не бях така до известно време.Кръвта ми гореше, не криех никакви чувства.

Ами за добро или лошо, хората се променят. Невинаги е добре да си показваш чувствата и да “гориш” за всичко. Натоварващо е. И доста негативни емоции спестяваш ако не ти пука за нищо. Но на теб изглежда ти е по-добре, когато ти пука. Но след като си бил така допреди 2 месеца, промяната едва ли ще е толкова трудна.

10.03.10
16:49

Хайде стига глупости - живот и съществуване... Ние сами по себе си просто съществуваме. Нищо повече. Но можем да поживеем докато съществуваме - фитнеса, социалния живот, морално извисения живот, професионалния живот - това са все различни реалности, в които избираме да живеем.
Roger, избери тази реалност, в която се чувстваш най-добре в краткосрочен и дългосрочен план. Най-важното е да не съжаляваш за нищо. И още нещо - мисли трезво. Его за мнозина е просто синоним на самочувствие. Грешка! Твоите чувства са негови чувства. Твоите мисли, емоции, интереси са негови. Просто се опитай да разделиш твоето от придобитото.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.03.10 16:51.

Работата е , че едната страна заеба другаата, а баланса е ключът към нещата.Аз реално заебах тази която ми даваше сила.Бях щастлив и всичко вървеше.Напоследък не ми вървеше, и ето веднага контузия, която според мен е изражение на цялото състояние.

Срещата с един човек миналата седмица започна да ми отваря очите, но трябваше да почувствам нещастието, за да се отворят напълно.

10.03.10
17:03

казано от RogerF на 10.03.10, 17:02:

Срещата с един човек миналата седмица започна да ми отваря очите, но трябваше да почувствам нещастието, за да се отворят напълно.

Почти съм любопитен да прочета повече за тази случка, белким помогне и на нас.

Дотук с искреността, не искам да споделям конкретни случки :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.03.10 17:05.

10.03.10
17:09

Хм...силовите тренировки, изтриват разните му глупости? Интересна идея.
В някаква степен, на каквото и да си се “посветил”, то би имало подобен ефект, спрямо другите аспекти от животите ни.
От друга страна, възможно е и да има някаква специфика при спортовете - най-малкото, изискват голяма доза дисциплинираност..
А е възможно и по чисто физеологически начин да въздействат върху нас.

Е, важното е човек да се чувства удовлетворен. :)

*Thrash - що спря лог-а?

Мнението беше редактирано от 6th на 10.03.10 17:10.

10.03.10
17:14

Върни си момичето, ако можеш. Много красива двойка сте.
Живота е хубав и заради лошите моменти.

Както и да е.... в крайна сметка ‘и това ще отмине’  :) . Стискам палци  :) .

казано от Мария Никифорова на 10.03.10, 17:14:

Стискам палци  :) .

Колко тормоз осъществих върху твоята невинна душа и пак си ме обичаш (по съседски естествено) ;)

10.03.10
17:20

Десо, много си прав за това, което написа.
А тези, които живеят, за да тренират бих им казал - Успех в живота, но няма да стигнете далеч, притъпявайки емоциите -губейки себе си.

Здрав дух, здраво тяло, колко банално звучи, а колко важна и съществена е тази иначе елементарна древна мъдрост.Какво е здравия дух без здраво тяло , както и обратното.Аз искам хармония, която беше нарушена.Трябва нещата да се допълват, а не взаимоизключват.

10.03.10
17:25

Дрън-дрън - тренировките ви били виновни :lol:
Между другото, не можеш да направиш жена (или който и да е друг човек) щастлива. Човек или е щастлив (идва му от вътре) или не.
Всякакви външни фактори на щастието са временни.

10.03.10
17:29

Аз съм с дедмен на 100%. Умно е момчето.
Тая работа с духовните работи нещо..
Ама ти си знаеш де, само не ставай лигльо, че от “емоционален мъж” до мека китка е ей толкова крачката..  :lol:

Мнението беше редактирано от G33K на 10.03.10 17:30.

казано от G33K на 10.03.10, 17:29:

...от “емоционален мъж” до мека китка е ей толкова крачката..  :lol:

Глупости. Без да се обиждаш.

10.03.10
17:37

казано от С7АЛК3Р на 10.03.10, 17:09:

*Thrash - що спря лог-а?

Защото заеба I,BODYBUILDER и се подготвя да започне (ако не го е започнал вече) клек и мляко и силово кондициониране. Но го е срам (или е изгубил мотивация) да си води редовно дневника. 

п.п Направо ме карате да се разчувствам. Колко сте нежни и спонтанни... духовни глупости, любов, чувства, загуба, нараняване, демотивиране, баланс, красота, емоционалност, различни страни, fuck, хахахаха. Please, forgive me, but какви са тези думи?

Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 17:41.

10.03.10
17:42

Десо, Десо... това не си ти мой човек.
Тая София много сдухва хората. Бачкане-сметки-вкъщи проблеми, забравяш за всичко покрай теб.
Я се стягай малко, а пък за тая мадама - 5 пари не давай! Жени колкото искаш!

казано от Aleksandar Marinov на 10.03.10, 17:42:

Жени колкото искаш!

Жени да, истински жени НЕ.

10.03.10
17:55

казано от Иван Шишманов на 10.03.10, 17:45:

Жени колкото искаш!

Иване ти пък откога стана спец по жените? :)

10.03.10
17:55

Жени колкото искаш!

Дефинирай “Истинска Жена”

ПИ

10.03.10
17:57

Жени не останаха бе хораа, хахаха. Има само кучки. ;)

казано от Ivan Boichev на 10.03.10, 17:55:

Ненадуваема :lol:

Btw, смисълът на това, което казва Ванката, мисля, че е ясен. И освен това е прав.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 10.03.10 17:59.

10.03.10
18:01

казано от Ivan Boichev на 10.03.10, 17:55:

Жени колкото искаш!

Такава дето е обичана от лирическия герой, обаче ...любовта е грубо преувеличаване на разликата между един човек и всички останали, според някои. :-P

Заформи се темата :lol:

Мнението беше редактирано от 6th на 10.03.10 18:01.

казано от Aleksandar Marinov на 10.03.10, 17:55:

Иване ти пък откога стана спец по жените? :)

Е всички не можем да сме спецове по всичко като някои хора от форума и висшето общество, но откога е нужно да си спец, за да знаеш какви са елементарните очевадни факти.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.03.10 18:02.

Е аз открих истинска жена, тя и затова ме заразя :lol:

Виж сега дефиницията за истинска жена е доста относителна.Всички жени са истински,някой по-малко , други повече.Важното е да я обичаш и тогава тя е истинска за теб ;)

10.03.10
18:21

казано от Петко К на 10.03.10, 17:25:

Между другото, не можеш да направиш жена (или който и да е друг човек) щастлива. Човек или е щастлив (идва му от вътре) или не.
Всякакви външни фактори на щастието са временни.

Перфектно казано!Прав си Петко.

10.03.10
18:27

Нищо не жертвай за тренировките освен газираното и сладките раоти (даже и тва не е задължително).

Pandiz к’во се праиш на хардкор ве пич дали дигаш 70 от лежанка па тренировките са ти живота, ае стига..

Стига с тия напъни. МЪЖ НЕ СЕ СТАВА С КЛЯКАНЕ ! а съшо така не се става и с тяга и с лежанка и с к’вот се сетите свързано със щангите. Това няма да ви направи корави копелета или квот там мислите, че ще станете. Единственото което може да получите е едно фалшиво самочувствие на терминатори докато някой не ви вкара шамарите и разберете, че тягата не развива суперсили.

РоджърФ не се отказвай така лесно от въпросното момиче щом те е правила толкова щаслив. Успех!

10.03.10
18:32

Е, супер...ти сега изрита всичкото народ в посока БИ и побойничество :lol:

10.03.10
18:36

казано от С7АЛК3Р на 10.03.10, 18:32:

Е, супер...ти сега изрита всичкото народ в посока БИ и побойничество :lol:

хахахаха.. не това имах предвид  :lol:

10.03.10
18:54

казано от everytime we touch на 10.03.10, 18:27:

Нищо не жертвай за тренировките освен газираното и сладките раоти (даже и тва не е задължително).

Pandiz к’во се праиш на хардкор ве пич дали дигаш 70 от лежанка па тренировките са ти живота, ае стига..

Незнам, колко си вдигал на моя стаж, на моите килограми, с моите средства, на моята възраст и т.н. все важни фактори, но хората, които ме познават, и които са тренирали с мен, са ме признали, и знаят как и колко труд вкарвам в това да тренирам от сърце.

Незнам сега какви са ми максимумите в момента, не правя единици, но до преди 2-3 месеца, на 4 месеца тяга, 150 кг единица, 4 месеца клек, 110 кг единица, 5 месеца лег, 30 кг дъмбели осмица, което си е добре за 70 килограмов и 180+ ръст (тогава).

Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 18:55.

10.03.10
19:07

Ти освен да си правиш реклама по дневниците, чат-пат казваш ли и нещо полезно за съфорумците ?

10.03.10
19:11

казано от korpusito на 10.03.10, 19:07:

Ти освен да си правиш реклама по дневниците, чат-пат казваш ли и нещо полезно за съфорумците ?

За разлика от теб, да. 9/10 от коментарите ми съдържат основно информационно комуникативно съдържание. Влизай чат-пат в профила ми, и чети коментарите, и ще се увериш.

казано от everytime we touch на 10.03.10, 19:11:

Еми аз за 5 седмици се докарах до 110 кила еденица като преди т’ва съм клякал колкот да вида дали ше мога да вдигна личното си тегло за 1. Хубаво кеф ти е да тренираш може пък и някакви данни да имаш освен волята и желанието, но ти се хвалиш, че си осакатяваш соцялнич живот. Смисала на поста ми не беше да ти кажа, че си смешен, а че не мислиш правилно относно съчетаването на тренировките със живота.

Еми браво, но не ме познаваш, че да знаеш какъв ми е социалния/личния живот (а и да ме познаваш, едвали ще ме разбереш). Ако съдиш по коментарите, много грешиш. Може да звучи едно (тук във виртуалния свят), но да е съвсем друго на яве.

Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 19:16.

10.03.10
19:11

Еми аз за 5 седмици се докарах до 110 кила еденица като преди т’ва съм клякал колкот да вида дали ше мога да вдигна личното си тегло за 1. Хубаво кеф ти е да тренираш може пък и някакви данни да имаш освен волята и желанието, но ти се хвалиш, че си осакатяваш соцялнич живот. Смисала на поста ми не беше да ти кажа, че си смешен, а че не мислиш правилно относно съчетаването на тренировките със живота.

А и както сказа корпусито стига си търсил някакво признание вкарвайки небрежно навсякаде великите си резултати.

Мнението беше редактирано от huckleberry на 10.03.10 19:15.

Момчета , аз се настройвам да ликвидирам негативните неща от моето ежедневие, а вие тук засилвате само махалото :lol:

По-кротко , бутнете си по една чикия за здраве и после на чаша бира ;)

BU

10.03.10
20:01

казано от С7АЛК3Р на 10.03.10, 17:09:

Хм...силовите тренировки, изтриват разните му глупости? Интересна идея.
В някаква степен, на каквото и да си се “посветил”, то би имало подобен ефект, спрямо другите аспекти от животите ни.
От друга страна, възможно е и да има някаква специфика при спортовете - най-малкото, изискват голяма доза дисциплинираност..
А е възможно и по чисто физеологически начин да въздействат върху нас.

Е, важното е човек да се чувства удовлетворен. :)

*Thrash - що спря лог-а?

Точно това имам предвид.Спя малко,храня се кофти,тренирам на макс всеки път..претренирам като куче...Просто няма как да взимам трезви решения и да градя каквото и да било около себе си.То просто ще рухне. :) Взимам грешните решения,държа се по грешния начин на грешното място и въобще...не съм в кондиция.

ПС:Не прочетох темата до края...още ли си говорим или отново е дневник?

10.03.10
20:14

Стига глупости, фитнеса макар и начин на живот не е единственото нещо в живота. Мисли позитивно, дръж се така, забавлявай се във и извън фитнеса и не позволявай той да стане цел на живота ти.

ПИ

10.03.10
20:26

казано от Pandiz на 10.03.10, 18:54:

казано от everytime we touch на 10.03.10, 18:27:

Незнам, колко си вдигал на моя стаж, на моите килограми, с моите средства, на моята възраст и т.н. все важни фактори, но хората, които ме познават, и които са тренирали с мен, са ме признали, и знаят как и колко труд вкарвам в това да тренирам от сърце.

Аз знам, че съм с 2 години по-малък от теб и бутам повече. Айде якия батко. Мълчи, гълтай си млякото и трай. ;)

п.п Десо, сори за спама.  :blank:

Мнението беше редактирано от Питбула на 10.03.10 20:26.

10.03.10
20:29

:-)

п.п Дрисльо, поне ми дръж малко по възспитан тон, след като очакваш, че ако ти напиша нещо, “батковците” ще скочат върху мен, зад твоя коментар, и ще им правиш четки и минети. Тия млъквай, трай си, ги разправяй на друг. Не си велик, след като цитираш коментара на някой друг срещу мен.

Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 20:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1