Какво е двусет?

DI

08.06.09
10:40

Намерих една програма която ми хареса но там срешнах тази дума и се надявам тук някои да може да ми каже нейното значение.

Мисля че става въпрос за 2 упражнения изпълнени с минимална почивка между тях ,не повече от 10-15 секунди.Не съм много сигурен ,но мисля че двусета е обобщено наименование на суперсериите и комбинираните серии(За суперсериите имам предвид за различни групи най вече антагонисти например бицепс и трицепс,Гръб+гърди,предно и задно бедро и тн,а комбинитаните например 2 упр за гърди,трицепс и тн)

08.06.09
12:06

Да, двусета са 2 упражнения за една мускулна група, изпълнени почти едно след друго, между 10 и 30 сек. Хубаво е да удрят мускула под различни ъгли.

DI

08.06.09
12:19

И аз си мислих че става на вапрос за нещо подобно на суперсерийте.Може аз да съм в грешка но това което вие описвате мисля че не е суперсерия а е по близко до кръгови упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1