Какво да правя след шест месеца тренировки?

HA

15.06.09
10:02

Здравейте.
Това ми е първия пост тук и бих желал помощ от хора с повече опит.
На 19 години съм ,висок 1.83 , тежа 82кг.
Успях да кача зимата едни 5-6 кг които ми бяха нужни. Тренирам вече от 6 месеца и за това не бих казъл , че съм напълно начинаещ.
Конкретно на въпросите , успях да си кача нужните килограми , но се чувствам слаб и не виждам резултатите които бих искал да видя. Тъй като се занимавам отделно и със спорт тренирам в един ден всички мускулни групи (през ден , 1 ден почивка). Нима този метод на трениране е надежден? Получава се едно редовно трениране на мускулите , но дали е достатъчно натоварващо? Дали трябва да се върна към начина ми на трениране във фитнес залата - един ден ръце,един ден гръб,един ден гърди и един ден крака. Ако може да ми препоръчате някоя програма насочена към физическо заякване би било чудесно.Също така можете ли да ми препоръчате протеин/хранителни довабки които да употребявам за разстеж на физическата сила.
Дано не съм написъл много глупости , но съм още нов в тази среда.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 11:13.

TR

15.06.09
12:33

Еми виж някоя от програмите в сайта или пък някоя от програмите на момчетата. Зависи колко дена искаш да си в залата , може да комбинираш гръб,трицепс ; гърди,бицепс ; рамо,крака ; за тридневна програма. За четиридневна рамо,трицепс,трапец ; гърди,бицепс ; гръб ; крака ; , за петдневна ръце ; крака ; рамо,трапец ; гръб ; гърди.
6 месеца кръгова ти е достатъчна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1