15.06.09
12:57
Значи... на кратко. Подариха ми протеин Forte+ Impact на Нутрим . Доволен бях от протеина, но започна да ме боли глава перманентно. Когато не го вземам няма проблем, когато го взема ме заболява моментално. ИСкам д апопитам, някой използвал ли е тази марка, какво мисли за нея.... и болката в главата страничен ефект ли е? Видях , че има голямо количество Фенилаланин , което знам, че вреди на мозъка.
Благодаря!
15.06.09
13:32
Еми Нутрим е от най-евтините проетини и се прави в България , ако те боли главата просто не го ползвай. Ти не си го купил , но попринцип за този продукт важи максимата - Евтиното излиза скъпо !
15.06.09
13:40
И аз като пих на Нутрим протеин - Pure Whey Pro, една седмица главата се сцепи да ме боли... после спря и го доизпих. А сега и да ми подаряват нещо на Нутрим, не бих го взел...
Спри да го пиеш и виж дали ще те боли главата. От нутрим не очаквай резултати...
16.06.09
19:29
Бягай от нутрима , лично при мен нямаше странични ефекти , но нямаше и резултати.
Резултатите дойдоха когато пиех двойна доза.
казано от Bezgreshniat на 16.06.09, 19:29:
Бягай от нутрима , лично при мен нямаше странични ефекти , но нямаше и резултати.
Резултатите дойдоха когато пиех двойна доза.
Абе и тогава не е имало резултат , ама карай да върви :)
17.06.09
19:36
Мерси на всички, които изказаха мнение. Ами като спрях , вече не ме боли глава... иначе бях доволен кажи речи. Сега мисля да си взема друг протейн, предложения(без фениланин) ?
17.06.09
20:57
Ако ще качваш вземи си гейнер ( Reflex Instant Mass )