Моля някой да ми помогне за един протеин?

NI

15.06.09
12:57

Значи... на кратко. Подариха ми протеин  Forte+ Impact на Нутрим  . Доволен бях от протеина, но започна да ме боли глава перманентно. Когато не го вземам няма проблем, когато го взема ме заболява моментално. ИСкам д апопитам, някой използвал ли е тази марка, какво мисли за нея.... и болката в главата страничен ефект ли е? Видях , че има голямо количество Фенилаланин , което знам, че вреди на мозъка.

Благодаря!

TR

15.06.09
13:32

Еми Нутрим е от най-евтините проетини и се прави в България , ако те боли главата просто не го ползвай. Ти не си го купил , но попринцип за този продукт важи максимата - Евтиното излиза скъпо !

15.06.09
13:40

И аз като пих на Нутрим протеин - Pure Whey Pro, една седмица главата се сцепи да ме боли... после спря и го доизпих. А сега и да ми подаряват нещо на Нутрим, не бих го взел...

16.06.09
18:11

Спри да го пиеш и виж дали ще те боли главата. От нутрим не очаквай резултати...

GO

16.06.09
19:29

Бягай от нутрима , лично при мен нямаше странични ефекти , но нямаше и резултати.
Резултатите дойдоха когато пиех двойна доза.

16.06.09
20:29

казано от Bezgreshniat на 16.06.09, 19:29:

Бягай от нутрима , лично при мен нямаше странични ефекти , но нямаше и резултати.
Резултатите дойдоха когато пиех двойна доза.

Абе и тогава не е имало резултат , ама карай да върви :)

NI

17.06.09
19:36

Мерси на всички, които изказаха мнение. Ами като спрях , вече не ме боли глава... иначе бях доволен кажи речи. Сега мисля да си взема друг протейн, предложения(без фениланин) ?

ГА

17.06.09
20:57

Ако ще качваш вземи си гейнер ( Reflex Instant Mass )

17.06.09
21:47

казано от NIBIRU на 17.06.09, 19:36:

Мерси на всички, които изказаха мнение. Ами като спрях , вече не ме боли глава... иначе бях доволен кажи речи. Сега мисля да си взема друг протейн, предложения(без фениланин) ?

Гледаш топ американските марки и си избираш суроватъчен протеин :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1